Free speech 31 elokuun, 2020

 

Valtaeliitin murhaaman Robert F. Kennedyn poika Robert F. Kennedy Jr. on vuosia taistellut rokotemafiaa vastaan.

 

Heated Vaccine Debate – Kennedy Jr. vs Dershowitz

 

Eilen Berliinissa järjestettiin valtava jättimielenosoitus valtaeliittiä ja sen valheita vastaan. Luonnollisesti valtamedia yrittää vaieta mielenosoituksen kuoliaaksi.

 

Onneksi Robert F. Kennedy Jr. tuli paikalle ja piti pitkän puheen.

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Robert F. Kennedy jatkaa taistelua lääketeollisuushirviötä vastaan

 

7 thoughts on “Robert F. Kennedy Jr. Berliinin rokotekriittisessä mielenosoituksessa

 1. Valtamedia ei ole tosiaan puhunut mitään näistä eri maiden jättimäisistä satanistipsykopaattien vastaisista mielenosoituksista.

  1. Eipä ole ei. Ei varsinkaan Englannin kuningashuonetta vastaan osoitetuissa mielenosoituksissa jossa niitä syytetään suoraan pedofiliasta ja lapsikaupoista sekä ihmisuhreista. Maailman hallitsijaa (Englannin kruunua) ei saa osoittaa sormella millään tavalla. Siksi Valemediamme on ollut asioita ihan hiljaa. Onneksi on internet.

 2. Juu, ja osallistujia oli kuulemma ”ennakoitua vähemmän, ,38 tuhatta” ainakin jos uskon aamun lehteä. Mikä lie totuus? Menikö miljoona rikki?!

  Btw.. tämä laiton lehti on minulle uusi tuttavuus mutta vaikuttaa siltä että hyvää työtä juuri siinä kategoriassa mitä suomi kaipaa.

  1. Tällä hetkellä paras suomenkielinen vastarintamedia. Partisaani on toinen sivusto joka uskaltaa julkaista asiat ilman (((tiettyjen tahojen))) mielistelyä.

   Tämä on ainut tapa saada suomalaiset heräämään -minkäänlaiseen asioiden pimittämiseen ja eliitin myötäilyyn ei kertakaikkiaan ole varaa tässä tilanteessa!

  2. Edellisessä mielenosoituksessa meni 1,3 miljoonaa rikki, 29.8. osallistujamäärän on arvioitu olleen 1 – 4 miljoonaa. Tarkentunee myöhemmin. Ja media puhuu 20 000 – 38 0000 ihmisestä… Journalismi todella on kuollut… tai pikemminkin kuoliaaksi ostettu.

 3. LAITON LEHTI näyttää olevan ainoa lehti joka kertoo totuuden ja vain totuuden!

Comments are closed.