Marco de Wit 31 elokuun, 2020

 

Trumpin kannattajat ovat kyllästyneet siihen, että Antifa ja BLM-eläimet yrittävät pysäyttää heidän autonsa ja hyökkäillä heidän kimppuunsa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Päivän video: Trumppilaiset vs. Antifa

  1. Globalistit haluavat riisua kansalaiset aseista juuri sen takia, että he tietävät ihmisten nousevan lopulta massamaahanmuuttoa, talousjärjestelmää ja globalistisatanisteja vastaan. Sitä ennen heidät pitää riisua aseista, siruttaa ja asettaa valtavan valvonnan alle, jotta he eivät voi koskaan nousta vastarintaan. Tämän takia suomalaisiakin on koko ajan riisuttu aseista ja valvonta kiristyy koko ajan.

  2. En oikein tiedä mitä tuossa kolmannessa videossa tapahtuu. Ihmisillä on on tapana heilutella kameraa ja kääntää se pois tapahtumista kun kuvaavat ”videota”. Mutta joo, kahdessa ensimmäisessä käy hyvin ilmi se että paikalliset pitävät antifan edustajat poissa ajoradoilta. Mikä onkin liikenneturvallisuden kannalta ihan OK.

    Mietin vaan että mitähän tuo kansanosa kuvittelee voittavansa sillä että riehuu ja terrorisoi valtiota jossa asuu? Eihän yksikään eläin pasko sinne mistä syö. Nämä tekevät senkin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*