Free speech 1 syyskuun, 2020

 

 

Kommunistinen ex-muslimi kurdi, Anter Yasa kertoi polttaneensa tänään koraanin.

 

Tästä tietysti raivostuivat sekä monet muslimit että suvakit.

 

Muslimit latelivat liukuhihnalta tappo- ja raiskausuhkauksia samalla kun suvakit selittivät uhkausten olevan ”puolustuksellisellista retoriikkaa”.

 

 

Koraaninpolttovideota ei näy enää löytyvän mistään. Oliko kyseessä vain Yasan huijaus vaiko valtamedian toteuttama supernopea sensuuri?

 

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Polttiko Anter Yasa koraanin?

 1. Anter Yasa on myös itse puolustanut Helsingissä ja Tampereella mellakoineita väkivaltaisia kurdeja, kun nämä mm. pahoinpitelivät suomalaisia. Helsingissä ja Tampereella riehuvilla monilla PKK-kurditerroristeilla ja islamisteilla ja jihadisteilla ei ole mitään eroa. Eivät monet kurdit vastusta niinkään islamisaatiota, vaan tämä liittyy monien kurdien henkilökohtaisiin ikuisiin verikostoihin, lähi-idän sotiin ja henkilökohtaisiin etuihin. Joitakin kurdeja vähät kiinnostaa joku islamisaatio, eurooppa, valkoiset tai suomalaiset. Jotkut kurdit ovat itse bolsevikki-islamisteja. Laiton Lehti ja Marco ovat niin naiiveja, että toistuvasti joutuvat joidenkin kurdien ja sionistien huijaamaksi ja harhauttamaksi.

  1. Samoja perkeleitä kaikki maahantunkeutuneet, tänne kuulumattomat sekopäät.

   Piste ja aamen.

 2. https://www.turing.ac.uk/sites/default/files/2018-11/turing_idepp_ethics_advisory_report_to_wmp.pdf
  🕌
  Sivu 14 ”crimes such as child exploitation and domestic violence are more difficult to investigate and therefore more resource intensive. Terrorism has become more fragmented and harder to combat and the threat of serious and organised crimes – such as human trafficking and modern day slavery – undermine the security and economic stability of communities and demand a highly skilled, specialist policing response that transcends policing boundaries – both locally and internationally.’”
  🔮
  https://www.newscientist.com/article/2186512-exclusive-uk-police-wants-ai-to-stop-violent-crime-before-it-happens/
  🔮
  26 November 2018 ”UK police wants AI to stop violent crime before it happens”
  🔮
  https://www.turing.ac.uk/sites/default/files/2018-11/nas_project_team_response.pdf
  🔮
  ”a high level design for how advanced analytics could be utilised within a national law enforcement context to prevent harm, reduce criminality and protect the vulnerable.”
  🗡️
  https://www.youtube.com/watch?v=-EE-jmMcfIA
  🗡️
  Jun 24, 2020 ”Surveillance video shows how violent, deadly Liberty crime spree began”
  🚨
  https://www.youtube.com/watch?v=2R3W2uwHtQg
  🚨
  Apr 17, 2018 ”Pre-Crime | Trailer”
  🧬
  https://www.newscientist.com/article/2253089-google-performed-the-first-quantum-simulation-of-a-chemical-reaction/

 3. Jos jotkut kurdit huijaavat koko ajan suomalaisia, niin kuinka älykkäitä suomalaiset oikeasti ovat? Eivät kovinkaan älykkäitä. Yksinkertainenkin valhe ja väite menee heti läpi.

 4. Jos haluat toimintaa, kerro Öcalanin olevan PKK-kommunistiterroristi. Alkaa kuulua äbläwäblää ja kepit alkaa heilua. Öcalan on hyvä ja mahtava tyyppi ja sitä rataa. Jotkut kurditerroristit toimivat Helsingissä ja Tampereella täysin avoimesti, Poliittisen Poliisin suojeluksessa!

 5. https://youtu.be/-4KympgrxV8

  Miksi monet kurdit pitävät meteliä islamisteista ja jihadisteista, mutta monet kurdit kannattavat kuitenkin kurditaustaisia terroristeja ja terroristi-iskuja? Eivät monet kurdit eroa mitenkään islamisteista ja jihadisteista. Moni kurdi ajattelee vain omaa ja monien kurdien etuja.

 6. Divide and conquer, ikuinen tekniikka johon ei pidä lähteä mukaan.

  Yaca palvelee kasaarimafiaa, ja on samanlainen hyödyllinen idiootti kuin peruskasaarit ovat Suomessa. Samoin Charlie Hebdo, sekin on kaSaarimafian lafka….nyt kun mustat terroristit on saatu rauhoitettua usassa niin tarvitaan uusia ”sisäisiä kinoja” jotta saadaan uusi maailmanjärjestys finalisoitua.

  Eipä kovinkaan yllättävää, että juuri samanaikaisesti Rotschilden agentti Macron ”puolustaa” Charlie Hebdon pilapiirroksia ranskassa. Edellinen iskuhan oli false flag operaatio.

  (Huomenna Halla-aholla on taas fb-päivitys jossa bla bla miten muslimit sitä ja tätä….ne on Jo kasaarimafia kirjoittanut valmiiksi ja Mezztari vaan kanavoi ne sitten vaalikoirille)

  1. Rasmus Paludan on myöskin Saatanan synagogan palvelija. Nähty kippa päässä, ja jokunen sellainen pride dekoraatio kaulan ympärillä jokunen vuosi sitten. Samaa osastoa kuin peruskasaarit.

   Tuskin sattumaa, että kaikki kryptokomunistit haluavat saada lisää jännitteitä samanaikaisesti, Macron, Paludan, Anter Yaca

Comments are closed.