Free speech 1 syyskuun, 2020

 

Laittoman Lehden toimitus ei pystynyt 15 tuntiin julkaisemaan juttuja eikä kommentteja. Syynä ei kuitenkaan tällä kertaa ollut sabotaasi, vaan bugi. Tämä bugisuus johtuu siitä, että kulujen säästämiseki LL käyttää lähes halvinta mahdollista editio-ohjelmaa. Rahaa on pistetty sen sijaan esim. palvelimiin, joita polpo ei saa alas.

 

Teknisten ongelmien takia kommenttien julkaisu siis tänään myöhästyi. Kiitämme kaikkia kommentoijia kärsivällisyydestä sekä yleensäkin erinomaisista kommenteista.

 

Useat aktiivikommentoijat antavat jatkuvasti erinomaisen osuvaa ja rohkeaa analyysiä jutuista ja tapahtumista. Monet kommentoijat antavat usein myös ajankohtaisia linkkejä. Suurkiitos teille kaikille! Olette inspiraatio, joka auttaa Laitonta Lehteä jatkamaan polpon vainosta huolimatta.

 

Voimme myös luvata, että tämä kaikki on ollut vasta alkua. Meno tulee muodostumaan huomattavasti hurjemmaksi. Laittoman Lehden videouutiset ja suorat livelähetykset kadulta tulevat myös palaamaan kuvaan noin kuukauden tai parin sisällä.

 

 

 

 

4 thoughts on “LL-kommentit toimivat taas. Suurkiitos kommentoijille rohkeista analyyseistä!

 1. Kiitos Laiton Lehti!

  PS: Mainostuotteiden myyntiä kannattaa harkita vakavasti -tilaus tulee välittömästi kun mahdollisuus sille aukeaa.

 2. Tulevatko bugit esiin🇫🇮isänmaallisten marssiessa barrikadeille⁉️🤐📢Vaiennettiinko🇱🇫🇮🇱nappia painamalla⁉️ sanoo:

  https://www.youtube.com/watch?v=Qyqk_EI8kq8&feature=youtu.be
  🇫🇮
  Extra🗽Uutiset: Mikko Reijola: ”FIXIT ja Eroa hallitus”
  🇫🇮
  https://vk.com/reijola
  🇫🇮
  https://www.epressi.com/tiedotteet/urheilu-ja-vapaa-aika/varustelekan-etasotilasmarssi-houkuttelee-osallistujia-ympari-maailman.html
  🇫🇮
  ”“Poikkeukselliset ajat vaatii poikkeuksellisia ratkaisuja”, toteaa Varustelekan toimitusjohtaja Jari Laine.” ”Tällä tempauksella me halutaan luoda positiivisia viboja haastaviin aikoihin sekä pitää yllä maanpuolustuskykyä”

 3. Onkin ollut tylsä ja kurja kausi kun SKE:n radikaalikansallismieliset sabotoitiin hetkeksi pelistä haittaisänmaallisen hallitun valeopposition toimesta. Tämähän oli siis peräti toinen sabotaasioperaatio jossa Suojelupoliisi, pankkiirit ja valeoppositio Perussuomalaiset sabotoivat nousevan lahjomattoman aitokansallismielisyyden nousun. On ollut hurjaa aikaa kun Marcolta meni jalkakin poikki, mutta ei luovuttanut, vaan sai vain lisää vauhtia! Radikaalikansallismielisethän joko luovuttavat tai saavat vain enemmän vauhtia ja voimaa kun hyökkäykset alkavat täydellä voimalla!

  Mahtava kuulla että lahjomattomat, aitokansallismieliset radikaalit tulevat pian takaisin. Parin vuoden sisään on tulossa valtava, historiallinen talousromahdus, jolloin itsekkäät ja raukkamaiset suomalaiset heräävät kun tulee nälkä, jano ja lähtee asunto ja työpaikka alta! Ranskassakin piti mennä pidemmän kaavan kautta ennen kuin keltaliivit pääsivät lopulta vauhtiin ihmisten menetettyä kaiken ja kamelin selkä katkesi.

  Maanpetturit ja terroristit joutuvat ennen pitkää tuomiolle. Marcon ja lukuisten muiden motivaatiota saada rikolliset tuomiolle en epäile päivääkään! Moni uhri, kuten Ilja Janitskin ei enää ehdi saada oikeutta vainostaan ja terroristaan. Nykyiseen oikeuslaitokseen ja viranomaisiin ei kuitenkaan voi luottaa enää pätkääkään, sillä ne ovat läpeensä mätiä. Koivistokin antoi oikeuslaitokselle suorat käskyt tanssia globalistipankkiirien pillin mukaan ja tuhota Suomen valkoinen kansa. Mikään ei ole muuttunut! Miten taistelet rikollisia vastaan joilla on kaikki rahat, kaikki media ja joka toimii virkapuvussa ja ase vyöllä, mutta rikollisesti ja jolla on rajaton valta?

Comments are closed.