3 thoughts on “Päivän kuva

 1. Hyvin antisemiittinen ja törkeän rasistinen kuva, jossa väitetään Israelin lypsävän amerikkalaiset tyhjäksi.

 2. Kaikkein fanaattisimpia ja voimakkaimpia äärijuutalaisten tukijoita ovat evangelistakristityt, jotka antavat kristityistä kaikkein eniten rahaa äärijuutalaisille. Israelin siirtokuntalaiset ovat usein juuri ääri-äärijuutalaisia. Perussuomalaisetkin tukevat Israelin siirtokuntia ja ääri-äärijuutalaisia. Moni ääri-äärijuutalainen on myös pedofiili ja äärijuutalaiset suhtautuvat pedofiileihin… noh…

 3. Afrikka alkaa itse kouluttamaan omat raketti-insinöörinsä

  Kaikkien aikojen ensimmäinen pelkästään afrikkalaisten kehittämä virtuaalinen viestintäalusta on julkaistu julkiseen käyttöön. Uraa uurtava innovaatio on saanut huomiota monilta tahoilta, etenkin afrikkalaisilta, koska se osaltaan pyrkii kiihdyttämään maanosan teknisiä saavutuksia.

  Alusta on nimeltään GlueVP. Se on Zimbabwessa syntyneen professorin ja keksijän, Richard Chinomona’n kaunein innovaation tulos. Hän on perustanut Excellence Group Investment -yhtiön ja on sen toimitusjohtaja. Yritys omistaa ja hallinnoi kaikkia tämän virtuaalialustan ideoita ja oikeuksia.

  Professori Chinomonan mukaan hänen päätöksensä rakentaa foorumi perustui vuonna 2016 julkaistuun UNESCOn raporttiin, jossa todettiin, että vuoteen 2050 mennessä nuoria on yli 850 miljoonaa. Tämän nuorisoväestön räjähdysmäisen kasvun vuoksi ennustettiin, että korkeakoulutusta tarvitsevia nuoria on enemmän kuin Afrikan hallituksilta löytyy valmiuksia.

  Niinpä mietin asiaa ja kysyin, mikä voisi olla kestävä ratkaisu, jos tällainen väestönkehitys tapahtuu? Näin keksin ajatuksen reaaliaikaisesti toimivasta virtuaalisesta yliopistosta, professori Richard Chinomona totesi.

  Keksintö on tähän mennessä otettu käyttöön Etelä-Afrikassa ja Zimbabwessa, josta professori itse on kotoisin.

  – Vaikka GlueVP:n päämotivaatio on koulutukseen liittyvä, herra Chinomona totesi, niin foorumi sisältää monia ominaisuuksia, jotka vaihtelevat aina videonjako-ominaisuuksista ja tallentamisesta, esitysten jakamisesta, jaetuista muistiinpanoista, julkisista ja yksityisistä chat-huoneista, live-tekstityksistä aina näytön jakamiseen, muutaman mainitaksemme.
  – Tämä tekee GlueVP:stä monikäyttöalustan, joka tarjoaa monipuolisia palveluja yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden tarpeisiin.

  Onko paluumuutto Afrikkaan alkamassa?

  Intersektionaalisen pisteytyksen mukaan laskettuna juuri Zimbabwessa on Afrikan suurin vielä hyödyntämättä oleva älyllinen potentiaali.
  – Maapallon kuumimmat yliopistokoulutuksen kehitysalueet on merkitty tähän ViewOnIq.Org’in karttaan punaisella.
  Somalian ulkoministeriö toivottaa ulkomaille muuttaneet somalialaiset tervetulleeksi takaisin kotimaahansa. Tosin “national security” -syistä kaikkia ei toivoteta takaisin. Sen verran sentään järkeä löytyy ministerin kuin ministerin päästä.
  Tanskan ministeri on huolissaan somalien ihmisoikeuksista Tanskan maaperällä: palatkaa kotiin.

Comments are closed.