Marco de Wit 1 syyskuun, 2020

 

EU-vastaista mielenosoitusta on järjestetty jo kuukausien ajan.

 

Alla olevasta jutusta löytyy linkit ja muuta lisätietoa mielenosoituksesta.

 

Fixit-mielenosoitus 1.9.2020

 

 

Tänään mielenosoitus sitten järjestettiin eduskuntatalon edessä. Paikalla oli 200 – 300 henkeä.

 

 

Jostain syystä paikalle kutsutut persujen kansanedustajat eivät tulleet paikalle puhumaan eduskuntaryhmästä aikanaan erotettua Ano Turtiaista lukuunottamatta.

 

 

18 thoughts on “Persut yrittivät blokata EU-vastaisen mielenosoituksen

  1. Hyvä kysymys. Minun puhe- ja esiintymistyyli on sen verran kovempi, että päätin pysyä poissa varsinkin kun on vielä polpon järkkäämä ehdollinen päällä. Minne menenkin niin helposti tapahtuu jotain, josta polpo saa tekosyyn heittää minut vankilaan. Sen aika ei ihan vielä ole eli yritän pysyä vapaana vielä vaalien ajan. T. Marco

  1. Hyvin todennäköisesti samalla tavalla kuin viime vuonnakin eli SKE:tä johtaen samaan aikaan, kun polpo yhdessä haittaisänmaallisten kanssa yrittää estää puolueen kampanjoinnin ja vaaleihin osallistumisen.

   Jos kuitenkin kaikesta huolimatta kävisi niin, että tällä kertaa saisivat punatuomarit avoimesti puolelleen – mitä pidän edelleen epätodennököisenä ihan heidän oman maineensa ja urauskottavuutensa takia, koska väärentäjien ja vainoajien tukeminen on aika kyseenalaista – ja onnistuisivat vähäksi aikaa eli juuri vaalien aikaan puolueen sabotoimisessa, niin luonnollisesti kunnallisvaaleissa on paljon helpompi luoda ja osallistua valitsijayhdistyksellä vaaleihin. Todellakin 10 nimeä riittää sen perustamiseen. Niinhän teimme viime kunnallisvaaleissakin.

   Joka tapauksessa tulee erittäin mielenkiintoinen ja paljon kovempi vaalikampanja kuin viimeksi. Lähden täysillä koronahuijauksen, islamisaation, kartellipankkiirien, polpon ja muiden läpimätien viranomaisten kimppuun. [Lisäys: Sionistit unohtui listasta, kuten monet muutkin globalistien kätyrit. Ei kuitenkaan hätää, kaikki saavat taatusti osansa aivan kuten ovat saaneet jo Laittomassa Lehdessä.]

   1. Kuntavaaleissa varmaan kannattaa keskittyä enemmän kuntakorruptioon, paikalliseen poliisiin, matutilanteeseen ja itsenäisyyteen kun vaikutuskenttä on niin pieni ja rajallinen.

   2. Kyllä minä oikeastaan toivon että Marcokin pääset ehdolle, vaikka en asioista olekaan samaa mieltä. Marcon tyylissä on jotain mikä viehättää, vaikka välillä mun mielestä menee vähän yli.

    1. Marcosta voidaan olla montaa mieltä, mutta todellisuudessa Marco oli se joka piti liekin ”isona” vaikeina aikoina,, lähes yksin koko valtakunnassa muutaman vuoden. Monella oli toivo mennyt…

 1. Perussuomalaiset ovat globalistien hallitsema valeoppositio ja nyrkki, joka sekä tuhoaa ja sabotoi aitokansallismielisiä, että eliminoi tyytymättömien äänet antamalla tyhjänpäiväisiä ja tyhjiä lupauksia paineventtiilin omaisesti, jolloin kansalaiset antavat tyytymättömiä ääniä sionistiselle ja globalistiselle Perussuomalaisille, jonka jälkeen persut neutraloivat äänet.

  1. Kaikki persut eivät ole sellaisia, mutta erityisesti puolueen johto on sellainen. Puolueena tietysti turha koska ne ei saa Halla-ahoa pois sieltä. Turtiainen on ilmoitautunut peejii kisaan, ja se haluaa pois eu:sta, niin se harjataan sieltä vekka jossain vaiheessa ”kokonaisharkinnan” mukaan.

   1. Persujen 25 vuotta jatkunut perseenmyynti lähenee loppuaan -valeoppositiona ”puolue” (tai mikä v*tun huijarikööri onkaan) se on saanut enemmän vahinkoa aikaiseksi mitä esim. vasemmistoliitto voi villeimmissä kuvitelmissaan edes haaveilla.

    Persupetturit on saatava tilille tekemisistään!

 2. Ryyppyremmi oli paikalla, Juki iloisissa tunnelmissa ja Mäntymäki low.

  Ne taitaa oikeasti olla juoppoja, ja olihan siellä muitakin juopuneita.

 3. Trojanda Bergrothille uskolliset joukot yrittävät maastoutua ihan silmiemme alle. Upottamalla päänsä pontikkaämpäriin he kuvittelevat piilottaneensa macchiavellilaiset juonittelunsa kansan katseilta.

 4. Miettikää kuinka paljon enemmän tuolla olisi ollut väkeä, jos Halla-aho olisi vaikka pyytänyt PSD (kannattajia sinne.

  Tai ps olisi järjestänyt puoluemiljoonillaan bussikuljetuksia.

  Persuissa on kentällä hirmuinen piilevä voima jota puoluejohto huijaa koko ajan, milloin heräätte ja kysytte nuo Kysymykset?

  Miksei ps tukenut tuota(kaan) miekkaria, se että pari edustajaa seurasi sitä, ei vielä ratkaise Mitään!!

  1. Jos poliittisesti haluaa jotain, sen pitää näkyä toiminnassa.
   PS on tuumauspuolue, joka tuumaa vielä v 2050 pitäisikö erota eu:sta vai ei.

 5. Voisitko kertoa millä tapaa Perussuomalaiset yrittivät estää tämän tapahtuman? Minä kun en ole mistään moista tietoa saanut käsiini. Paikalla oli myös useampi puolueen edustaja mm Peltokangas. Tynkkynen olisi halunnut puhua, mutta se estettiin. Montakos muiden eduskuntapuolueen edustajaa paikalla oli?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*