Free speech 2 syyskuun, 2020

 

Yksi erikoinen puoli Amerikan mellakoita on siinä, että ne tapahtuvat demokraattien johtamissa kaupungeissa.

 

Eli mellakoitsijoiden itse valitsemien kunnanvaltuustojen johtamissa kaupungeissa.

 

Eli mellakoitsijat mellakoivat itse itseään vastaan??

 

 

Todellisuudessa syy on tietysti se, että demokraattikaupungit ovat usein mustien ja suvakkien hallitsemia. Ja monille suvakeille ja varsinkin mustille mellakointi on ihan itsetarkoitus. Varsinkin, kun saa ryöstää kaupat tyhjiksi.

 

 

 

3 thoughts on “Miksi vain demokraattien johtamissa kaupungeissa mellakoidaan?

  1. Kannattaa asua valkoisissa osavaltioissa joissa kannatetaan oikeutta aseisiin, perusoikeuksiin ja poliisit pistävät rikolliset kuriin. Eivät hirveästi rötöstele.

  2. Tää oli kyllä yksi parhaista. Tässä nähdään mitä nykyaikainen kommunismi saa aikaan. Kaaosta, varkauksia, mustanpörssin kauppaa, hävitystä ja elintason laskua. Aivan kuten Neuvostoliitossakin aikoinaan.

  3. Koko blm-liike ja sen rähinöinti sai alkunsa juuri Obaman aikana ja nytkin sitä tapahtuu siis vain demokraatti-kaupungeissa myös siksi koska niissä demokraattijohto yleensä tukee antifaa ja mustia ja niiden mellastaa, jotta saadaan luotua kuvaa siitä kuinka Trump muka aiheuttaa kaaosta ympäri maata.

Comments are closed.