Free speech 2 syyskuun, 2020

 

Amerikassa feministit ja muut suvakit ihmettelevät miksi enemmistö valkoisista naisista kaikesta aivopesusta huolimatta äänestää Trumpia.

 

Ehkäpä tässä on syy naisten yllättävään realismiin.

 

 

Mitä enemmän mustia valkoisten naisten ympärillä asuu, niin sitä enemmän he äänestävät Trumpia.

 

 

 

3 thoughts on “Musta rikastaa valkoista tyttöä

 1. Laiton Lehti näyttää todella törkeää stereotyyppistä kuvaa jonka mukaan moni afrikkalainen tekee rikoksia. Kyllä suomalaiset ja japanilaisetkin käyttäytyvät aivan samanlailla kuin mustat. Kaikki rodut ovat samanlaisia ja yhtä älykkäitä.

  Laiton Lehti unohtaa, että vaikka puolet valkoisista naisista on konservatiiveja, puolet valkoisista naisista on henkisesti vajaaälyisiä vihanneksia, jotka kannattavat suvakkeja, globalisteja ja BLM:ää, sekä Antifaa!

  1. Moni afrikkalainen tekeekin rikoksia, paljon enemmän mustat aiheuttaa ongelmia kuin muut, miksi sitä ei saisi sanoa. Kyseessä kuitenkin asia jonka luulis kaikkien jo tietävän.

 2. Tämä on ikävä kyllä totta niin amerikan yhdsvalloissa kuin täälä kotieuroopassakin. Mustat rodut ovat jo lähtökohtaisesti agressiivisempia. Tämä on todistettu mm. useilla vauvatesteillä jossa erivärisiä vauvaikäisiä laitetaan samaan suurempaan ryhmään. Ensimmäisessä vaiheessa erirotuiset hakeutuvat omiensa luo. Seuraavassa vaiheesa mustat vauvat alkavat terrorisoida valkoisia lyömällä, puremalla ja potkimalla sekä rikkomalla esim. palikoista tehtyjä rakennelmia. Muut rodut saavat olla rauhassa mutta valkoisten kimppuun käydään ensimmäisenä. Näistä löytyy (tai ainakin löytyi) youtubesta useita videoita.

  Kun ajatellaan laajemmin eri rotuja niin kuinka monella on pahaa sanottavaa esim. Aasialaisista jotka ovat euroopassa tai Suomessa? Mikä on heidän osuutensa esim. Suomen rikostilastoissa? Muistaakseni ei ensimmäistäkään raiskausta kautta historiamme. Eivätkä he lonni työttöminä ja hae yhteiskunnaltamme avustuksia vaan he perustavat yrityksiä työlistäen itsensä ja perheensä sekä usein sukunsakkin.

  Varautuminen ja pelot eri rotujen kohdalla kumpuavat sisäänrakennetuista pelkotiloista, joita vaistoksikin kutsutaan. Niiden tarkoitus on pitää meidät hengissä. Välttää vaaratilanteita joissa voimme loukkaantua tai kuolla. Ja siksi niitä ei saisi koskaan aliarvioida.

  En nyt viitsi ottaa esimerkiksi Hämeenlinna tai Poria. Mutta viittaan vain että esimerkkejä löytyy useita Suomesta.

Comments are closed.