Free speech 2 syyskuun, 2020

 

Valtamedia yrittää jälleen selittää ihmisille, että Trump lähes varmasti häviää marraskuiset presidentinvaalit.

 

Totuus on kuitenkin päinvastainen, koska vaaleissa ei ratkaise äänten enemmistö, vaan osavaltioiden valitsijamiesten enemmistö! Jostain syystä valtamedian toimittajat eivät vieläkään ole sisäistäneet tätä ratkaisevaa tosiasiaa. Vuodesta toiseen toimittajat toitottavat demokraateilla olevan ÄÄNIetumatka, vaikka sillä ei ole mitään merkitystä.

 

Ilta-Sanomien valeuutinen: Demokraattihaastajilla selvä etumatka Trumpiin

 

 

Viimeksi Trump voitti murskaavalla valitsijamiesten ylivoimalla, koska voitti tarpeeksi etelän ja ruostevyöhykkeen vaa’ankieliosavaltiota. Nyt näyttää siltä, että Trump tulee voittamaan ne jälleen varsinkin, kun mellakointi on keskittynyt juuri näihin osavaltioihin. Niinpä on varmaa, että suuri valkoinen enemmistö tulee äänestämään lakia ja järjestystä puolustavaa Trumpia.

 

Trumpilla on myös valtava etu siinä, että republikaaneilla on puolellaan enemmistö osavaltioista, joten jo tasapelillä eli 269 valitsijamiehellä Trump voittaa.

 

Alla olevasta kartasta näkee, että Trumpin on helppo saada 269 valitsijamiestä. Hän ei tarvitse muuta kuin etelän, keskilännen ja yhden ainoan ruostevyöhykkeen osavaltion eli Pennsylvanian.

 

 

 

Kartan keskilännen punaiset valtiot ovat käytännössä 100% varmasti Trumpia kannattavia.

 

Etelävaltioista ainoastaan Floridassa (29 ääntä) tilanne on todella tiukka, mutta todennäköisesti Trump voittaa senkin. Floridaan on nimittäin muuttanut paljon väkeä Venezuelasta, jotka kuubalaisten tavoin ovat hyvin antikommunistisia päinvastoin kuin meksikaanit.

 

Kiitos Venezuelan kommunistit, että pelastitte Floridan ja sitä myötä myös Amerikan!

 

 

 

Jos ja kun Trump voittaa Floridan, niin hän tarvitsee ruostevyöhykkeeltä vain Pennsylvanian (20) ja hänellä on 269 valitsijamiestä. Siinä kaikki!

 

 

 

Jos Trump kuitenkin häviää Pennsylvanian, niin sitten 20 ääntä voi tulla monilla tavoin ruostevyöhykkeeltä, kuten esimerkiksi:

 

  1. Minnesota (10) ja Wisconsin (10)
  2. Michigan (16) ja Minnesota (10)
  3. Michigan (16) ja Wisconsin (10)

 

Nuo kolme osavaltiota ovat melko varmasti Trumpin eli hän ei edes tarvitse Pennsylvaniaa!

 

 

Mikäli jostain kumman syystä Trump voittaa vain yhden noista kolmesta, niin sitten hän voi silti voittaa, jos voittaa 11 valitsijamiestä Arizonasta.

 

Tai vaihtoehtoisesti hän voi voittaa Michiganin (16) ja New Hampshiren (4), jonka Trump todennäköisesti voittaa tällä kertaa.

 

 

Trumpin asema on niin vankka, että hän voisi jopa huoletta hävitä osan etelää eli vaikkapa tiukat osavaltiot eli Floridan (29) ja Georgian (16). Ne voisi kompensoida ruostevyöhekkeen kolmikolla (36) sekä Arizonalla (11) ja New Hampshirella (4).

 

Ja nyt ollaan koko ajan oletettu, ettei Trump voittaisikaan Pennsylvaniaa (20), jonka hän kuitenkin todennäköisesti voittaa eli hän voisi hävitä etelästä vieläpä vaikka Pohjois-Carolinankin (15).

 

 

Republikaanit ovat vuosia olleet paniikissa, koska he ovat menettämässä siirtolaisuuden takia etelän osavaltiot yksi toisensa jälkeen. Trump pelastaa heidät valtaamalla uuden alueen eli pohjoisen valkoisten ruostevyöhykkeen kahdella tavalla:

 

  1. Puolustamalla paikallista ”ruoste”teollisuutta eli vastustamalla ns. vapaakauppasopimuksia.
  2. Korostamalla kuinka paikalliset mustat ja anarkistit luovat turvattomuutta mellakoinnillaan.

 

Loppujen lopuksi täytyykin antaa suuri ”kiitos” neekereille ja varsinkin somaleille, jotka ovat vihdoin onnistuneet tekemään ruostevyöhykkeen valkoisista roturealisteja.

 

Erityis”kiitos” Minneapolisin somaleille, jotka olette sikailullanne ja mellakoinnillanne herättäneet USA:n yhden kaikista suvakimmeista ja naivimmeista osavaltioista eli Minnesotan uskomaan elämän realiteetteja ja äänestämään republikaaneja!

 

 

On siis todella vaikea nähdä miten Trump voisi hävitä varsinkin, jos mellakat vain jatkuvat.

 

Pitäisikö kiittää BLM-eläimiä ja Antifa-terroristeja siitä, että koputtavat naivien valkoisten koviin kalloihin vähän elämän realismia!?!

 

 

 

Taaskin nähtiin, että nähtävästi ainoa keino herättää tyhmät suvakkivalkoiset on rikastaa heitä värikkäillä naapureilla.

 

Pitäisikö Laittoman Lehden suosittaa, että lopetetaan kaikki massamaahanmuutto lukuunottamatta somaleja ja muita neekereitä? Siis kunhan ne levitetään ympäri Suomea.

 

 

 

Onko tosiaan niin, että jokainen suomalainen kylä ja kortteli tarvitsee ainakin pari neekeriperhettä?!

 

Ainakin sen jälkeen enemmistö suomalaisista äänestäisi välittömästi SKE:tä. Sitten olisi helppo lopettaa massamaahanmuutto ja aloittaa massapalautukset.

 

Samalla toteutettaisiin myös SKE:n nykyisessä puolueohjelmassa oleva vaatimus Sveitsin ja USA:n mallisen liittovaltion luomisesta. (Juuri tämän takia sabotöörit yrittävät tuhota koko puolueohjelman mukaanlukien liittovaltiovaatimuksen.)

 

Liittovaltiomalli varmistaisi, että massapalautuksien jälkeen kaupunkien suvakkikuplat eivät enää ikinä voisi ottaa Suomea hallintaansa, vaan syrjäalueilla olisi käytännössä sekä veeto-oikeus lainsäädäntöön että suuri valta presidenttiä ja siten myös monia virkamiehiä valittaessa.

 

 

Musta pilleri on se viimeinen pelastus, mutta äärimmäisen vaarallinen, koska yliannostus on niin helppo ottaa. Toivottavasti suomalaiset eivät ole niin kovapäisiä, että vain musta pilleri eli värikkäät naapurit saavat heidät heräämään.

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Analyysi: Voisiko Trump saada presidentinvaaleissa jopa 400 valitsijamiestä?

 

 

2 thoughts on “Näin Trump tulee lähes varmasti voittamaan presidentinvaalit

  1. Suomalaiset pelastaa vain neekerien erittäin älykkäät geenit. Valkoiset, erityisesti suomalaiset ovat niin jälkeenjääneen naiiveja, että joka kylään ja naapuriin tarvitaan erittäin rikastavia neekereitä ja lähi-itäläisiä. Vain näin suomalaiset heräävät rikkauteen! Valkoinen rotu on niin aivovammainen, että pitää mennä pidemmän kaavan ja pohjan kautta!

  2. Mitä trumppi on tehnyt presidentti ksutena mietitäänpä koronan kasvu usassa, aiheuttanut mellakoita, syyttänyt mediaa, siinä siinäkö on presidentin tärkeimmät tehtävät? Trumppi ei tule valituksi uudestaan…seuraava saa yhdysvallat tasaantumaan ei trumppi….

Comments are closed.