2 thoughts on “Deplorable Choir: Laulu Mark Zuckerbergille

  1. Cool, niinkuin amerikkalaiset sanois. EHkä se Markkikin tästä jotain oppi. Tai sitten ei.

  2. Laiton Lehti tekee tehtävänsä tervejärkisten lehtenä! Tämä julkaisu on tervetullut henkireikä ja ilon aihe tässä punavihreässä hourulassa, joka vielä irvokaasti syvä loukkavaasti kantaa valtio nimeä Suomi, jotan se ei enää ollenkaan ole!
    Jotain kertoo taannoinen uutinen, HIFK luopuu cheerleadereiden käytöstä otteluissaan. Tämä ei todellakaan sen vuoksi, että olisin ”nuoren lihan” perään. EI! Mutta tämä kertoo sitäkin siitä tunkkaisesta natsi-feministisestä ilmapiiristä Suomessa, joka asemoi sen samaan noita-yhteiskuntaan mkuin Ruotsi, joka on kauhu -esimerkki feministisestä totalitarismista!
    Ensimmäinen isku ”vyön alle” oli miesvaltaisessa autokorjaamossa yhden ämmäm diktaatti repiä kahvihuoneen seinältä tyttö-kalenteri alas. Mutta näinhän se menee. Mutta selkeästi matu-patjoina olo ja erilaisten etelän karvarintojen ”alaisuudessa toiminen onkin aivan ”eri asia”. Se, että näin tekevät on minulle aivan yksi lysti. Mutta kuten kaikessa muussakin tässä nk. ”yhteiskunnassa” se kaksiNAISMORAALI!
    Mutta ei kaikki naiset ole samanlaisia, ei toki. Mutta mitä taas näihin ”vävypoikiin” tulee, jotka vaihtavat täällä Suomi-hölmölässä”erämäänlaivansa” tuliterään kalliiseen bemariin. He ottavat väkisin normi -naiset heidän iästään ja tietysti tahdostaan välittämättä. Mutta yhtä kaikki. Todellinen ongelmahan on tässä kieroutuneessa puolimielisten maassa meidän suomi-miesten tekemät raa’at joukkoraiskaukset, sillä ”vaakuna leijonathan” jakavat auliist ”saaliinsa”. lopuksi selvennys siitä etten hyväksy minkään ”verenperimäisen” todellisen miehuutensa menettäneen tuohon anteeksiantamattomaan rikokseen syyllistyneen miehen raiskausrikosta. Mutta mitäpä se paljoa auttaa kun kommunistinen demla ja ”etiketti tuomariksi” muuttunut poliisi toimii muun ”arvopohjan” mukaisesti kuin jo alkujaankin löperösti säädetyn Suomen Rikoslain raiskausrikoksista langetettavien vankeusrangaistusten määräämällä tavalla. Jalkapallo ja lain valvonta yhteiskunnassa ei sovi yhteen. Keties jossain punavihreässä utopiassa! Tämä taas merkitsee, etteivät tälläiset ihmiset ole koskaan kasvaneet aikuisiksi kuin fyysisesti!

Comments are closed.