Marco de Wit 5 syyskuun, 2020

 

Vielä 50 vuotta sitten Lontoo oli valkoinen kaupunki. Sama kohtalo odottaa kaikkia muitakin Länsi-Euroopan suurkaupunkeja Helsinki mukaanlukien.

 

Rasistisen valkoinen Lontoo ennen monikulttuurisuutta

 

Laiton Lehti on julkaissut monia videoita tämän päivän Lontoosta, mutta lähes kaikki ovat joutuneet Twitterin ja Youtuben sensuroimiksi.

 

Rikastunut Lontoo

 

Tässä jälleen yksi video, jota tuskin sensuroidaan, koska muuten muslimit suuttuisivat.

 

 

 

Lue lisää:

Lontoon ensimmäinen naispoliisipäällikkö: Grooming- ja raiskausringit osa Britannian kulttuuria

 

 

 

2 thoughts on “Päivän Lontoo

  1. Britit saivat mitä halusivat ja ansaitsivat. He halusivat taistella loputtoman pahuuden ja satanismin puolella hyvää vastaan toisesaa maailmansodassa. Saksa vielä teki suuren virheen ja ei hävittänyt brittien armeijaa kun nämä joutuivat saarroksiin. Mitä tekivät britit kun Saksa oli myötämielinen ja sympaattinen? Puukottivat selkään muiden satanistien kuten amerikkalaisten ja Neuvostoliiton kanssa, ”denatsifioivat”, kansanmurhasivat ja aivopesivät saksalaiset sodan jälkeen. Olisi vain kannattanut puhdistaa britit kartalta, kun Saksalla oli mahdollisuus! Nyt Iso-Britannia sai sodan jälkeen juuri mitä itse halusi! Iso-Britannian miehittämä Suomi on kokemassa saman kohtalon, mutta ollaan brittejä viisaampia ja jätetään satanismin ja pahuuden kanssa leikkiminen briteille. Iso-Britannia vielä tunnusti Israelinkin olemassaolon ja alkoi tukemaan Israelia!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*