Free speech 5 syyskuun, 2020

 

Viattoman miehen kimppuun hyökätään.

 

Innocent man is being attacked.

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Jösse: K niinkuin kusetus

 

8 thoughts on “Daily/Päivän video: Maskipoliisi

 1. Miksi sallimme rikollisten hyökätä, kansanmurhata ja alistaa meitä? Se että henkilöllä on virkapuku jossa lukee poliisi ei tarkoita, että hän saa tehdä rikoksia ja hyökätä kimppuumme! Mitä voimme tehdä rikollisille joilla on virkapuku ja rajaton valta? He luottavat siihen että vain alistumme, emmekä tee mitään takaisin!

  1. Eiköhän he tee työtään!?
   Jos on päätetty, että maskin käyttö julkisissa on sakon uhalla pakollista, poliisi vain panee päätöksen täyteen. On typerää taistella vastaan kesken sitä: tulee nostaa oikeusjuttu, jos on eri mieltä.

 2. https://www.proprofs.com/quiz-school/story.php?title=asshole-test
  🖕🏼
  ”You got: True Asshole”🕳️
  ”A lot of people try, but few ever get here. Most people do not take you literally when you tell them you are an asshole, but they find out soon enough. You dig mind games and manipulation of others. Not that any of this makes you cool, you are an asshole and destined to die cold and alone – just the way you want it.”

 3. Justjust… ennen oltiin niin naamioitumista vastaan, ettei missään saanu olla mitään. Koettiin se uhaksi. Nyt sitte korostetaan maskien tärkeyttä suorastaan.

 4. Samaan se menee täälläkin. Maskisuositukset on maskisuosituksia, mutta poliisi saa toimia, kuin ne olisivat pakko.

 5. Matuja ei varmasti retuuttaisi tolla tavalla. Tuskin kiinnittäisi niihin edes huomiota. Euroopassa polpo purkaa aggressionsa aina valkoisiin.

Comments are closed.