4 thoughts on “Mistreat – Kysymyksiä Faijalle

  1. Raukkamaiset ja pelkurit suomalaiset antavat maansa tuhoutua, suomalaisten lapsien ja naisten joutua raiskatuksi. Suomalaisten rohkeus ja sisu on pelkkä valheellinen myytti. Pelkurimainen ja raukkamainen kansa, joka ei uskalla tehdä mitään. Suomalaiset pelkäävät kuollakseen jopa poliisia ja paperista sakkolappua tai pientä vankeustuomiota, haha! Pelkurit ja raukat.

  2. Itse luotan poliisiin ei ole kimppuun hyökkänyt kunnioitan poliisin työtä paljon. Miksiköhän jotkut eivät luota poliisin kyllä silloin polisia halutaan kun joku mora käsissä hyökkää…luotatteko edes silloin poliisiin? Aijon opettaa pojalle poliisi on luotettava…

  3. Todella hyvä kappale! Tämä varmadsti soi YLE:N soittolistojen kärjessä.
    Toistan itseäni: Todella hyvä biisi!!!

Comments are closed.