10 thoughts on “Päivän kuva

 1. Mitä voit tehdä Suomessa rikolliselle jolla on virkapuku, rajaton valta ja ase? Et mitään. Älä kuitenkaan alistu kuin raukka ja pelkuri suomalainen.

 2. Vankilat Ulkomaille

  Ruotsin Kristillisdemokraateilla on erinomainen ehdotus ihmisoikeuksien parantamiseksi kehitysavun kohdemaissa.

  Koska kehitys­maissa vankila­olot ovat usein kehnot ja vankien ihmis­oikeuksia poljetaan noissa vankiloissa,
  – pitäisi kehitys­yhteis­työn määrä­rahoilla rakentaa ihmis­ystävällisiä vankiloita kohde­maihin.

  Sitten, kun vankilaolot on saatu ihmis­oikeuksia kun­ni­oit­ta­val­le tasolle edes yhdessä vankilassa, voidaan kyseisen maan kansalainen, joka on tuomittu täällä, palauttaa koti­maahansa kärsimään tuomio, juuri tuossa vankilassa.

  Muutama neuvo ministerille,
  jos ei ole vielä itse älynnyt:

  – Rakennetaan tuhannen neliön luksus­huoneisto vankilan johtajalle, joka on oikeus­ministerin serkku.
  – Asunnossa on yksi huone vankeja varten. Siellä on televisiot, videot tietokoneet ja kaikki mukavuudet viihtyvyyden parantamiseksi.
  – Luonnollisesti tarvitaan myös vangin kuntouttamiseen tarkoitettu toinen asunto meren rannalle. Vahti­mestariksi tulee oikeus­ministerin pikku­serkku; todellinen ihmis­oikeuksien erikois­asian­tuntija. No ainakin paras, joka maasta löytyy.
  – Tuohon yhdelle vangille tarkoitettuun huoneeseen sitten palautetaan tuomittu rikollinen.
  – Hänet valo­kuvataan huoneessa pride-lippua heiluttamassa ja voiton­merkkiä näyttämässä. Näin saadaan lehdistölle hallitusta tukevia propaganda­kuvia ja kaikki tulevat iloiseksi. Jopa oppositiokin hurraa ihmis­oikeuksien parantumisen johdosta.
  – Että kaikki menisi oikein ja säännösten mukaan, lähetetään kohdemaahan ministerin avustaja tarkastamaan olot vankilassa. Hänet tietenkin sijoitetaan tuohon valtion rahoilla rakennettuun meren­ranta­huvilaan.
  – Kun misterin avustajalta saadaan myönteinen lausunto, joka tosin maan pride-tilanteeseen tutustumisen ja korkeiden ulkomaanpäivärahojen toivossa saattaa kestää useita viikkoja, voidaan rahojen maksatus vankilan johtajalle aloittaa.
  – Heti kun uudelleen­sijoitus­avustus on maksettu vankilan johtajalle, kysytään häneltä, josko hänellä olisi valmiudet ottaa vastaa uusi uudelleen­sijoitus­raha ja kuvata seuraava vanki tuossa luksus­sellissä.
  – Normaali­tapauksessa vankilasta kyllä löytyy paikkoja niin paljon kuin uudelleen­sijoitus­rahaa vain annetaan vankilan johtajalle.

  Kaksi kärpästä yhdellä iskulla:
  Tällä tavalla saamme parannettua ihmis­oikeuksia niin koti­maassa kuin ulko­maillakin.

 3. Kirjasuositus

  Tällä viikolla suosittelemme varastettavaksi Vicky Osterweil’in kirjoittaman uuden kirjan sanoo ryöstämisen olevan hienoa, koska se on hauskaa ja ihmiset saavat ilmaista tavaraa. Kirja tosin maksaa 27,57 dollaria, mutta ehkä se kannattaa kuitenkin varastaa.

  Haastattelussa kirjoittaja kertoo

  – Kun käytän sanaa ryöstö, tarkoitan omaisuuden joukkolunastusta, massamyymälävarastuksia mullistusten tai mellakoiden aikana. Tätä minä puolustan.
  – En puolustaa tilannetta, jossa omaisuus varastetaan väkisin. En myöskään hyökkäämistä ihmisten kotiin. Kyse on tietynlaisesta toiminnasta, joka tapahtuu mielenosoitusten ja mellakoiden aikana.
  – ihmiset saavat tarvitsemansa tavarat ilmaiseksi ja heti, mikä tarkoittaa, että he pystyvät elämään ja uudistamaan elämäänsä ilman, että heidän tarvitsee luottaa epävarmoihin työpaikkoihin tai palkkapäivään.
  – Se iskee omistusoikeuden ytimeen, valkoisuuden ja poliisin ytimessä.
  – varastaminen iloinen ja vapauttava kokemus
  – Kaikki ovat riistäjiä: pienyritykset, perheyritykset tai paikallisten omistamat yritykset, ne eivät tarjoa työntekijöille suojaa: varastetaan!

  Ostosuositus:

  – Älä osta.
  – Varasta se.
  – Varastetulla luottokortilla tilaamista suositellaan vain siinä tapauksessa, että se on “iloinen ja vapauttava kokemus”.

 4. Pauli Vahtera:

  Black Lives Matter – oikeus terrorisoida
  – Suurin syyllinen tilanteeseen on media. Valtamedia ei kerro väkivallasta lainkaan tai muuntaa totuuden. Ei suoraan valehtelemalla, mutta tosiasiat muuntaen tai jättäen kertomatta.

  James Corbett:

  How To Read The News
  – It’s not the most original observation you’ll read this week, but it’s one of the most important: the news lies to you by omission.

 5. Valta Vaihtui Tukholmassa

  Tällä päivämäärällä 07.09. vuonna 1520. Tasan 500 vuotta sitten Ruotsin kuninkaaksi kruunattu Tanskan kuningas Kristian II marssi Tukholmaan. Puolustus oli murrettu.

  Pari kuukautta myöhemmin hän pani toimeen suuren verilöylyn Tukholman Stortorget’illa (nykyisessä) vanhassa kaupungissa. Yli 80 poliittista vastustajaa tapettiin erittäin julmalla tavalla. Verilöyly kesti kolme päivää.

  Idag för 500 år sedan tog Kristian Tyrann över Stockholm

 6. Yksi kanta-suomalainen vastaa 10 polpoa. Jos yhtään on seurannut ”suomalaista arvopohjaa”, niin rikoksen uhria tässä ilmeisesti ”lohdutellaan”. Ja ettevät aivot aivan ”suvakoituisi”. Rikokseen syylliset saatte arvata aiovan itse. Palkintona on itse keitetyt kahvit pullan kera niin kuin pahoille pojille kruunu tuomitsee esikuva-maassamme Ruotsissa. Tästä huolimatta. Ei saa tullab syyllinen olo kun sitä ei tule metafora-porukallekaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*