Free speech 8 syyskuun, 2020

 

Etelä-Afrikassa on käynnissä valkoisten massamurhaaminen.

 

Toisaalta mietityttää kuinka moni äänesti mustan enemmistövallan puolesta. Todennäköisesti enemmistö.

 

 

Mustaa enemmistövaltaa kannattivat tietysti eniten monet juutalaiset.

 

 

 

Lue lisää:

Etelä-Afrikan romahdus täysin valkoisten syytä

 

 

 

3 thoughts on “Risti jokaiselle murhatulle valkoiselle Etelä-Afrikan maanviljelijälle

 1. Koskaan näiden massamurhien ja kansanmurhien takana olevia ei ole saatu tuomiolle. Livahtavat aina vallan ja rahan avulla. Syylliset pitää saada nyt ankarille, lähettää tuomion antaminen suorana lähetyksenä rikollisten kotimaahan ja kertoa massamurhaajista ja kansanmurhaajista julkisesti museossa, kuvien ja kaiken kera. Tarvitsemme Suomeen kansanmurhamuseon jossa kerromme myös iljettävien rikollisten etniset ja historialliset taustat. Jotkut ryhmät tietysti raivostuvat, mutta raivostukoot! Emme voi sallia enää murhaajien olemassaoloa!

 2. Suomen Journalistiliitto voisi perustaa🤩onanointi🤩klubin♧Etelä-Afrikkaan🇿🇦.
  🗺️
  https://journalistiliitto.fi/fi/liitto/kansainvalisyys/
  🇿🇦
  https://www.ifj.org/where/africa/ifj-africa.html
  🇿🇦
  https://www.ifj.org/fileadmin/_processed_/0/7/csm_violence_not_part_of_job_48fced0597.png
  🇿🇦
  https://www.tui.fi/matkat/etela-afrikka/
  🤩
  https://www.youtube.com/watch?v=LhBNsqtt6Lg
  🤩
  Jun 15, 2008 ”Riku Avanto & Spermaiset nakit – R🤩nkkasin Juhannuskokkoon”

 3. Kyseinen ”pyhimys-porukka” tekee saman Yhdysvalloille, Euroopalle ja koko maailmalle. T-Fordin ”isä” Henry Ford (1863-1947) vastusti aikanaan kiivaasti juutalaisten päästämistä Yhdysvaltoihin siirtolaisiksi. Hän kirjoitti aiheesta kirjankin, josta tietenkin joutui alta aikayksikön edm. viiteryhmämn hampaisiin. Suurin syyllinen juutalaisten massamuutolle oli Yhdysvaltoihin presidentti Franklin D. Rooseveltin vaimon Eleanor Rooseveltin sitkeä ja pitkäaikainen lobbaustyö asian puolesta. Presidentti Franklin D. Roosevelt ei ollut lähtökohtaisesti mitenkään sen suuremmin kiinnostunut asiasta. Yhdysvaltain siirtolaispolitiikassa alunperin oli säilyttää Eurooppalaisperäisten siirtolaisten ja jo maassa olevien valkoisten määrä yliedustettuna kiintiöimällä eri etnisten ryhmien maahantuloa säilyttämällä status quo.
  Periaatteessa jokainen maa voi itse määritellä ja päättää keitä se ottaa vastaan ja kuinka paljon määrällisesti jo yksinomaan taloudellisin ja yhteiuskunnallisin perustein!
  Mutta tuo kaikki yllä kuvattu on sitä TODELLISTA unelmaa, sillä ”ihmisoikeudet” ja pirun pesä YK!!!

Comments are closed.