Free speech 10 syyskuun, 2020

 

Donald Trump valittiin 2016 USA:n presidentiksi, koska hän lupasi kolme asiaa:

 

 1. Muuri Meksikon rajalle
 2. Suojella kotimaista teollisuutta
 3. Edistää rauhaa

 

Trump ei ole lunastanut yhtäkään lupaustaan kunnolla, vaan ainoastaan puolittain.

 

Muurikin on vasta puolivälissä. Työpaikkoja on kadonnut ja amerikkalaisia joukkoja on edelleen sadassa maassa sotkeutumassa kaikkiin maailman konflikteihin.

 

Toisaalta Trump on puoleen vuosisataan ainoa presidentti, joka ei ole aloittanut uutta sotaa. Siis vaikka valtamedia, sionistit ja demokraatit siihen valtavasti Trumpia painostavat. Siinä mielessä Trump olisi kyllä rauhanpalkinnon ansainnut.

 

Rauhanpalkintoehdokkuudesta tulee kertomaan Trumpin Valkoisen talon blondi, joka pinkillä puvullaan ja ristiriipuksella suunnattomasti ärsyttää suvakkeja.

 

 

Lue lisää:

Trump lupasi vetäytyä Syyriasta. ISIS iski heti. U$Sraelin ja kurdien false flag?

 

 

 

8 thoughts on “Trumpille ehdotetaan Nobelin rauhanpalkintoa

 1. Ameriikan ihmemaa on (täydessä) sisällissodassa ennenkuin noopelin pytyt ehditään jaella.

  Kyse on ROTUSODASTA jota on ajettu tietoisesti jo vuosikymmeniä -juutalaisten toimesta.

 2. Valkoisen Talon blondi on kieltämättä aikamoinen kissa, mutta myös kohtuullisen älykäs ja tyylikäs.

  Vaikka Trump ei ole aloittanut uusia sotia, hän ei ole vetäytynyt vanhoistakaan sotia ja vetänyt joukkojaan pois. Obama ja Trump ajettiin voimalla Syyriasta Syyrian ja Venäjän toimesta. Tämän jälkeen Trump ilmoitti, että ainakin he varastavat Syyrian öljyn ja ”Pidetään öljy. Me haluamme öljyn.”.

  En anna mitään kunnioitusta miehelle joka ei kuitenkaan todellisuudessa tee yhtään mitään.

  Yhdysvallat jatkaa myös Suomen miehittämistä ja jatkaa sotaharjoituksia myös Suomen maaperällä ja ilmatilassa.

  Suomalaisten tulee itse ajaa vihamielinen Yhdysvallat ja amerikkalais-sionistinen miehittäjä ulos maasta. Meidän tulee taistella itsemme vapaaksi amerikkalais-sionistisesta orjuudesta ja saattaa amerikkalaiset ankaraan vastuuseen rikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

 3. Yhdysvaltojen vaaleissa on kyse kahdesta äärijuutalaisesta ryhmästä. Trumpia tukee ortodoksi-äärijuutalaiset ja Obaman/Bidenin/Clintonien puolella on niin ikään äärijuutalaiset. Ei vaaleilla ole mitään merkitystä.

  Trump on itse sanonut 2015, että hän tulee olemaan parasta mitä Israelille on koskaan tapahtunut ja hän olisi sitä.

 4. Suomalaisten pitää lähettää vihamieliset ja Suomen sisäisiin asioihin puuttuvat amerikkalaiset miehittäjäjoukot ulos Suomesta tavalla tai toisella. Tällä hetkellä Suomi on edelleen täysin miehittävien amerikkalaisten orjia ja tälle pitää pistää loppu. Amerikkalaisille pitää näyttää ettei Suomeen tulla tuosta vain sekaantumaan ja pitämään Suomea Yhdysvaltojen vasallivaltiona, joka majoittaa Naton terroristiliittolaisia, antaa kuljettaa aseita, huumeita ja ihmisiä Suomen kautta, sekä sekaantuu Yhdysvaltojen ja Israelin sotiin ja ulkopolitiikkaan. Moni amerikkalainen tulee ennen pitkää joutumaan ankarille tuomioille, mutta pahoin pelkään, että pääsemme tähän vasta amerikkalaisen imperiumin kaaduttua muutaman vuoden sisällä, jolloin rikolliset amerikkalaiset menettävät rahakoneensa ja sotakoneensa, jolloin heidät saadaan ankarille tuomioille kaikista rikoksistaan. Tähän mennessä Yhdysvaltojen sotakone on estänyt heitä joutumasta oikeuden eteen. Kukaan ei kuitenkaan suojele heitä imperiumin kaaduttua.

 5. Se ettei ole lopettanut yhtään sotaa ja ei ole käytännössä tehnyt mitään ei ole syy saada rauhanpalkintoja. Yhdysvallat ajettiin ulos Syyriasta ruumisarkuissa Syyrian ja Venäjän toimesta ja hyvä niin. Amerikkalaissotilaiden ruumisarkkuja pitää tulla lisää ennen kuin mikään muuttuu. Afgaanit lähettävät amerikkalaisia ruumisarkuissa ja pusseissa, sekä rullatuoleissa kiitettävään tahtiin. Kukaan ei edes väitä etteikö Yhdysvallat kävisi laitonta miehityssotaa Irakissa, Syyriassa ja Afganistanissa. He ovat laittomia terroristeja, joita pitää kohdella kuin maahantunkeutuneita terroristeja. Amerikkalaiset eivät noudata mitään sopimuksia ja lakeja, joten pidä se mielessä kun he osoittavat vihamielisyyttä. Et tule saamaan amerikkalaisvihollisilta minkäänlaista armoa, oikeutta ja sääliä. He ovat vain ylpeitä rikoksistaan, terrorismistaan ja psykopatiastaan. He edustavat loputonta pahuutta ja liittoutuvat maailman saastaisimpien ihmisten, massamurhaajien, huumekauppiaiden ja raiskaajien kanssa saadakseen jotain.

 6. Yhdysvallat välittömästi ulos Suomesta, tavalla tai toisella! Amerikkalaisille säilöönottoleirit ja laajat tutkinnat, sekä erittäin ankarat tuomiot rikoksistaan suomalaisia kohtaan. Samoin amerikkalaisten suomalaiset maanpetturit pitää tutkia ja saattaa erittäin ankarille tuomioille. Maanpetturuus vihollisen kanssa on yksi pahimmista asioista mitä suomalainen voi tehdä.

 7. Nainen joka kantaa ristiä kaulalla on vilpitön ja oikealla asialla toisin kuin jokin suvakkilehmä joka kantaa pride- pinssiä.

Comments are closed.