Marco de Wit 10 syyskuun, 2020

 

Julian Assangen Wikileaks on paljastanut paljon Amerikan sota- ja muita rikoksia.

 

Niinpä Amerikka vaatii Britanniaa louvuttamaan Assangen.

 

Katsotaanpas ovatko brittiläiset tuomari Amerikan huoria.

 

Oikeudenkäynti on nyt alkanut, mutta kestää vielä monta päivää.

 

 

 

Assangen isä on tehnyt suuren työn pelastaakseen poikansa.

 

 

 

Wikileaksin aikaisempia saavutuksia valtion rikosten paljastajana.

 

 

 

Lue lisää:

Päivän video: Assange pidätetty/kaapattu

 

1 thought on “Wikileaksin Assange vääryyslaitoksessa tuomiolla

  1. Yhdysvallat täytyy saada tuomiolle ja vastuuseen valtavista ja oksettavista rikoksistaan ja amerikkalaiset tullaan saamaan vastuuseen varsinkin kun amerikkalais-sionistinen imperiumi kaatuu. Koko maailman talousjärjestelmä on kaatumassa ja sillä rahoitettava Naton sotakone, jolloin mm. amerikkalaisia ja brittejä, sekä Israel tullaan saamaan erittäin ankarille tuomioille. Eivät he ole mitään mahtavia jumalia ilman sotakonettaan ja rikollista pankkijärjestelmää. Tämän jälkeen heidät on hyvin helppo saattaa ankarille tuomioille ja lähettää tuomioiden antaminen varoituksena heidän kotimaihinsa. Meidän täytyy aloittaa myös valtavat tutkimukset maanpetoksista, korruptiosta ja kansanmurhasta, joissa tullaan löytämään myös monia suomalaisia rikollisia. Amerikkalaisten ja brittien, sekä Israelin pitää nähdä miten käy kun on vihamielinen valloittaja Suomea kohtaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*