Free speech 11 syyskuun, 2020

 

Jos tämä ei ole pedofiilinen video, niin mikä sitten???

 

Elokuvan ohjaajana on muuten pridettävä nainen.

 

 

Lue lisää:

Netflixiltä taas pedofiilinen TV-sarja

 

 

 

9 thoughts on “Päivän video: Pedofiilinen Netflix

 1. 10-11v pikkutytöt hierovat jalkojen väliään, heiluttavat takapuoltaan seksuaalisesti, imevät sormia ja imitoivat käsillä käsihoidon antamista miehen penikselle. Hollywood haluaa useilla eri elokuvilla, tv-sarjoilla, lehdillä jne. seksualisoida lapset ja saada valkoiset hyväksymään lasten seksuaalinen hyväksikäyttö ja raiskaus, sekä pitämään niitä aivan normaaleina. Sekä äärijuutalaiset, että islamistit ja jihadistit haluavat laillistaa pedofilian ja saada se hyväksytyksi. Talmudin mukaan lapsen saa raiskata 3v ja 1 päivän ikäisenä, kun taas Koraani sallii yhdynnän ensimmäisten kuukautisten jälkeen, sekä muun hyväksikäytön missä iässä tahansa. Äärijuutalaiset ja jotkut muslimit ovatkin vanhoja liittolaisia.

 2. This is what happens when you leave God and christianity. You give room to greed, anger, jealousness, dishonesty, betrayal and satanism.

 3. Kertoo tosiaan missä läntinen sivilisaatio on kun jotkut äärijuutalaiset yhdessä Trumpia tukevan amerikkalaiseliitin kanssa näyttävät avoimesti pedofiilielokuvia ja pedofiilien ohjaamia ”elokuvia” ja ihmiset kannattavat lasten raiskaamista ja hyväksikäyttöä avoimesti. Raamatunkin mukaan elämme lopun alkua. Pedofiilit ja mutanttinoidat ovat valloillaan ja 2 vuoden sisällä koko maailman talousjärjestelmä on kaatumassa, sekä EU ja Yhdysvallat ovat kaatumassa. Positiivista on, että amerikkalainen imperiumi on romahtamassa, eikä siitä jää mitään jäljelle, kuten ei jäänyt Iso-Britanniastakaan. Alkaa oikeudenjako amerikkalaisille kymmenten vuosien kaikista rikoksista ja joutuvat korvaamaan rikoksensa ja varkautensa.

 4. Pedofilia on ihmisen sisäsyntyinen ominaisuus. Liittyy jotenkin valtarakenteisiin. Ehkä alitajuntaiseen lisääntymisviettiin: Joka ensiksi laittaa naisen raskaaksi saa suhteellisen edun omien geenien lisääntymisessä, dominanssin.

  – Maya-kansan eliitti vaati jatkuvien lapsiuhrien antamista itselleen. Seksijuhlien jälkeen lapset “uhrattiin jumalille”.
  – Faaraolle piti olla uusi neitsyt jokaiselle päivälle.
  – Arabisheikeillä oli haaremit.
  – Miten Kiinassa? Minun historiankirjani ei kerro.
  – Globaali eliitti pitää Lolita-express lentoja luonnollisena etuutena, jonka valta oikeuttaa.

  Ukrainassa muuten on israelilaisilla isot pedofiilikeskukset, jotka tarjoavat palveluja maassa vieraileville presidenteille ja poliitikoille. Ihan ilmaiseksi!

  Yksi syy sotien ja “terrori”järjestöjen ylläpitämiseen on niiden ylläpitämä lapsi- ja elinkauppa.

  Jos lapsikaupassa yhtä’äkkiä loppuisi ulkomainen tuonti, alkaisivatko kansalaiset itse ja oma-alotteisesti uhraamaan lapsiaan, jotta he säästyisivät pahalta tulevaisuudelta ja vitsauksilta. Ja niin he säästyisivätkin!, koska muussa tapauksessa eliitti alkaisi käyttämään aikuisia kansalaisia omissa väkivaltaisissa ja kuolemaa uhkuvissa fantasioissa.
  – Kun eliittiä säännöllisesti ruokkii lapsilla, kansa saa olla rauhassa.

  1. Antiikin Kreikassa naiset naitettiin naimisiin nuorena. Miehet valitsivat puolison tytölle, puolison valitsi yleensä isä, jos isää ei ollut niin sitten veli. Sukupuoliyhteys aloitettiin kun nainen oli sukukypsä. Tämä oli enemmänkin kulttuurillinen tapa kuin yksilön himoista johtuvaa. Kun taas pedofilia on yksilön ominaisuus.

 5. Varsinainen pedofilia varsinkin lisääntymiskyvyttömän lapsen kanssa ei ole ollut koskaan normaalia ja luonnollista. Ennen ihmiset elivät erittäin lyhyen elämän, jolloin he aloittivat lisääntymisen aikaisin. Sitä mukaa kun ihmisten elinikä ja älykkyys kasvoivat, naisten naimaikä nousi. Noin muinaisen Rooman ja keskiajan aikaan tyttöjen naimaikä oli minimissään noin 12 vuotta. Myöhemmin erityisesti aatelisto harrasti vielä järjestettyjä liittoja. Satoja vuosia eurooppalaiset ovat kuitenkin naineet melko varttuneita nuoria naisia. Koraanissa naimaikä on 10-12 vuotta, tosin muulle seksille ei ole alaikärajaa. Mikä on kaikkein sairainta, Talmudiin uskovat jotkut äärijuutalaiset raiskaavat lapsia 3 vuoden ja 1 päivän iässä!

 6. Jos ihmisen vaistoista puhutaan, niin terveen miehen kiinnostus tyttöön alkaa heräämään vaistojen puolesta aikaisintaan kun tyttö alkaa olla sukukypsä. Pedofilia lisääntymiskyvyttömän tytön kanssa on sekä täysin luonnotonta, että sairasta. Tohtori Edward Duttonin mukaan erittäin nuorten ja pienten tyttöjen hyväksikäyttö liittyy mm. alhaiseen älykkyysosamäärään. Teinityttöjen pedofiliassa ja raiskaamisessa ei ole samanlaista yhteyttä älykkyyteen.

Comments are closed.