5 thoughts on “Somalipoika kommunikoi

  1. On enää kukonaskel siihen, että käskevät meidän lähteä Suomesta, jos ”naapurosto” miellytä ja sen ”tavat”! Tämän käy vielä vahvistamassa virka-apuna armeijalta pyydetyt ”pasit”, poliisit mörköautoineen poliisi helikopterin pörrätessä yläpuolella. Niin ja ”sähköäkin” annetaan mummelille. Wanha kun on, ei ymmärrä pätkääkään ”ilmastonmuutoksaesta” vaan levittää kiihkossaan hiilidioksidia ilmaan mutteivat sentään tekarit meinaa lentää suusta kuin muuan umpirehellisellä Nancy Pelosilla, jolla on ”tukka hyvin, kaikki hvin” olkoon sitten kuinka monta koronaa hyvänsä, joka ei ole Kiinasta vaan Donald Trumpin ”intiimialueelta” kuten kaikki muukin!!!

  2. Inner Circleä mukaillen, Copsin tunnariin

    Black boys, black boys
    whatcha gonna do
    whatcha gonna do
    when they come for you…

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*