Marco de Wit 11 syyskuun, 2020

 

Laiton Lehti on jo pitkään varoittanut, että persuissa vallitseva väkivallan ja terrorin kulttuuri johtaa vielä ruumiisiin.

 

Jussi Halla-ahon nyrkit Jari Hanhikari ja Juki. Osa 1: Tappouhkaukset

 

Ruumiita on melkein tullutkin, kun persujen Keski-Suomen vaalipäällikkö Pekka Kataja melkein murhattiin. Nyt on nimittäin käynyt ilmi, että murhayrityksen tekivät persuilijat Teemu Torssonen ja Tero Ala-Tuuhonen. [LISÄYS: Niin poliisi väitti, mutta tuomari oli eri mieltä. Kun on kyse kansallismielisistä, niin kaikista vähiten kannattaa luottaa poliisiin.]

 

 

Kuvassa linkki Ilta-Sanomien juttuun

 

 

Laiton Lehti on nyt jo puolisen vuotta julkaissut osia kirjasta Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä.

 

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

Laittoman Lehden on ollut vaikea päättää mitä osia kirjasta julkaisisi, koska toisaalta ei halua vaikeuttaa joidenkin rehellisten kansallismielisten järjestötoimintaa ja toisaalta kuitenkin haluaisi paljastaa väkivaltaiset aktivistit ja heidän johtamansa järjestöt. Kirjassa on esimerkiksi useampi alaluku Kansallismielisten Liittoumasta, jota johtaa nyt Tero Ala-Tuuhonen.

 

Kansallismielisten Liittouma on jo nimenä naurettava. Muutama persuaktivisti vain päätti alkaa esiintymään kansallismielisten johtajina ja päättää ketkä kuuluvat suureellisesti nimettyyn Kansallismielisten Liittoumaan.

 

Kuvassa linkki persuliittouman sivuille

 

 

Kyseisen ”liittouman” johtoporukka ovat käytännössä kaikki persuja tai persuilijoita. Seikku Kaita on johtavia Tampereen persuja, Sami Granlund johtavia Vihdin persuja ja Hannele Al-Hamzawi puolestaan johtavia Turun persuja. Sami Luoma on monissa projekteissa pitkään ollut persujen kansanedustaja Juha Mäenpään oikea käsi. Esimerkiksi Suomen Sisun Etelä-Pohjanmaan osastossa Mäenpää on ollut piiripäällikkö ja Luoma varapäällikkö.

 

Al-Hamzawi kuuluu Kansallismielisten Liittouman johtoportaaseen, vaikka hänellä on hyvin erikoinen muslimitausta. Hän on myös tunnettu Supoyhteyksistään, joista hän on avoimesti puhunut käräjäoikeudessa.

 

Ei siis ihme, että monet ovat epäilleet liittouman johtoa Suopon vasikoiksi ja provokaattoreiksi.

 

On nimittäin täysin käsittämätöntä, että Al-hamzawi on ”Kansallismielisen liittouman” johtojoukoissa poseeraamassa näiden kotisivulla. Tämä kertoo ”liittoumasta” ja sen johtajasta Ala-Tuuhosesta todella paljon.

 

 

Provokaattorin rooliin sopisi myös se, että vaikka Al-Hamzawi on sekä Varsinais-Suomen persujen kuntavaalipäällikkö että persunaisten johtaja, niin siitä huolimatta hän näyttää tukeneen SKE:tä vainoavaa vaino- ja ryyppyremmiä.

 

Alla Al-Hamzawi yhdessä vaino- ja ryyppyremmin yhden pahimman ryyppyjäsenen, Katja Nummenrannan kanssa, joka vainon paljastumisen jälkeen on vieläkin Raision persujen hallituksen jäsen. Myös Vihdin persujen varapuheenjohtaja Sami ”Samppa” Granlund näyttää tukevan Nummenrantaa ja muuta vaino- ja ryyppyporukkaa. Persuissahan ei vaino ja väkivalta niin vakavaa ole. Ei varsinkaan, jos se kohdistuu persujen kilpailijoihin.

 

 

 

Lähes kaikki liittouman johtoporukasta pyrkivät lopettamaan 2015 alkanutta matutulvaa vastustavat Rajat Kiinni -mielenosoitukset.

 

Miksikö? No, koska eivät pystyneetkään hallitsemaan kyseisiä mielenosoituksia, vaan 2016 ne alkoivat muuttua yhä persukriittisemmiksi.

 

 

Katuvoima on yksi suurimmista vallan muodoista. Supo tuskin pelkää mitään muuta niin paljon kuin itsenäistä katuvoimaa. Niinpä Supon ja Suomen Sisun johtamat persuilijat päättivät lopettaa sekä Rajat Kiinni -mielenosoitukset että EU- ja eurokansanäänestysprojektit keinolla millä hyvänsä.

 

Marco de Wit, Mari Kosonen ja monet muut aidot kansallismieliset aktivistit eivät kuitenkaan suostuneet noudattamaan persujen käskyjä. Tämä johti 2016 Suomi Ensin -puolueprojektiin sekä mm. Itis-, Forssa-, Otanmäki- ja Maidan-mielenosoituksiin, joita persujen silloinen varakansanedustaja Juha Mäenpään ja tämän ”oikean käden”, Sami Luoman johdolla kyseiset persuilijat yrittivät sabotoida kaikin keinoin.

 

Sami Luoma

 

Kansallismielisten Liittoumaan käytännössä kuuluvan FDL:n johto Jukka Ketola ja Kim Larni yrittivät 2017 alussa jopa Mari Kososta uhkailemalla ja painostamalla saada Marco de Wit lopettamaan Maidan-mielenosoituksen.

 

Jukka Ketola

 

 

Kim Larni

 

 

Kun painostus ei onnistunut, niin Juha Mäenpään ja Seikku Kaidan johdolla persuilijat järjestivät väkivaltaan yllyttävän Puhdistus-mielenosoituksen saadakseen provosoitua poliisin poistamaan Maidan-leirin. Tästä Supo-johtoisesta provokaatiosta lisää jo julkaistussa vainokirjan alaluvusta 1.1.1.

 

Vainokirja 1.1.1: Turun persujen poliittinen terrori 2017-18

 

 

Kyseinen Persuliittouma teki myös kaikkensa saadakseen ensin tuhottua Suomi Ensin -puolueprojektin ja sitten Suomen Kansa Ensin puolueprojektin. Ei siis ihme, että monet liittouman jäsenet ovat persujen johdon tavoin myös tukeneet SKE:tä vainoavaa väkivaltaista vaino- ja ryyppyremmiä.

 

 

Vainokirja: Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi taas uhkailee. Persu mukana!

 

 

 

Laiton Lehti on kaikesta tästä huolimatta epäröinyt julkaista ”Kansallismielisten Liittoumaa” koskevia lukuja. Kyseinen persuliittouma nimittäin pyrkii saamaan mukaan kaikenlaista porukkaa. Suuri osa näistä on liikkeellä vilpittömällä mielellä eikä aavista johdon olevan persujen likaisen työn osastojen johtajia.

 

Nyt oli asiasta kuitenkin pakko kertoa. Ovat sitten nämä yksittäiset epäillyt syyllisiä Kataja-keississä tai ei, niin toivottavasti persut ja varsinkin puheenjohtaja Halla-aho vihdoin pistäisi stopin väkivallan ja terrorin kulttuurille.

 

 

Lue lisää:

Maidanin viimeinen lisko? Osa 12. Persutorpeedot

 

 

27 thoughts on “Vainokirja Kansallismielisten (Persu)Liittoumasta: Kaksi persuilijaa epäiltynä murhayrityksestä!

 1. ”Nyt on nimittäin käynyt ilmi, että murhayrityksen tekivät persuilijat Teemu Torssonen ja Tero Ala-Tuuhonen.”

  Ei ole käynyt ilmi. Poliisiin ei voi luottaa, ja käynnissä on härski propagandakampanja.

  Pitää rauhoittua, ja katsoa ajan kanssa. Ok?

  1. Nykyisessä suomessa ei voi luottaa mihinkään -totta on VAIN JA AINOASTAAN se minkä omin silmin on nähnyt ja ollut itse fyysisesti tapahtumapaikalla.

   Kaikki muu on harhaista arvailua. Piru on irti ja valhe pitää valtaa.

   1. Juuri näin, asiaa joka sana. Kaksi persuista erotettua aikuista miestä käyvät hakkaamassa Katajaa keskellä päivää, ei vaan käy järkeen. Kataja itse sanoi tekijöiden olevan arabin näköisiä, miksi olisi näin sanonut jos se ei olisi totta. Tuollaisessa tilanteessa tekijöiden piirteet jäävät mieleen, ja niitä ei unohda ihan heti.

    1. Pertti Nykänen näki tämän tulevan, ja niin näki subjektikin. Outoa?

     Kun valemedia, polpo ja patologinen (Mestari)valehtelija tekevät yhteistyötä, silloin todellakin haisee SAATANALLE. Mutta se on se mitä meillä on.

     Tää juttu meni valitettavasti aika reisille. Olettamuksille ei voi rakentaa lujuutta.

     Mutta, valheet tulevat kaatumaan. Ollaan vain rohkeasti totuuden puolella jatkossa(kin).

     Persut, polpo ja meidän fantastinen mediamme ovat meitä vastaan, siis ovat Suomen kansan vihollisia, ei ystäviä.

 2. Eikös Riikka Yildizilla ole hyvät välit erittäin murhanhimoiseen Torssoseen?

  Riikka Yildiz on myös liittoutunut raakalaismaisen jukin kanssa!

 3. Miksi Halla-aho lopettaisi terroria, kun Perussuomalaisissa kaikki on suunnitelmallista ja tarkoituksena on jopa terrorilla pysäyttää hallitsemattomien aitokansallismielisten nousu joille ei kelpaa rahat, hillotolppa ja helppo elämä? Globalistit ja Supo tekevät kaikkensa, että sekä ruohonjuuritason katuliikkeet ja uudet puolueet saadaan tuhottua ja ”edustuksellisessa demokratiassa” äänestäjille näytetään useita vaihtoehtoja, joista kaikki ajavat samojen globalistien tavoitteita.

  Toisen maailmansodan aikaat liittoutuneet ja jotkut äärijuutalaiset tutkivat miten kansallismielisyys ja identiteetti saadaan tuhottua. Viimeistään sodan jälkeen tutkimusten tulokset otettiin käyttöön, aloitettiin ”denatsifikaatio”, ihmiset aivopestiin ja ihmisten identiteetti ja historiankäsitys pyyhittiin, sekä kirjoitettiin uudestaan. Liittoutuneet ja jotkut äärijuutalaiset alkoivat pommittamaan eurooppalaisia pinnallisella musiikilla, seksillä, rappiokulttuurilla, feminismillä, heitä alettiin pommittamaan kulutuksella ja materialla, heidän elämästään tehtiin verrattain helppoa ja heille heiteltiin rahaa ja velkaa. Ihmiset hukkasivat keitä he ovat, he menettivät elämänsä todellisen tarkoituksen ja jättivät Jumalan sekä kristinuskon. Nyt he ovat siirtyneet seuraavaan vaiheeseen, kun homosaatio on saatu läpi, nyt aloitetaan joka puolella rummuttamaan kuinka ihanaa on vetää huumeita ja olla narkkari, rummuttaa transusaatiota ja pedofiliaa. Heille tarjotaan koko ajan hetken nautintoa ja huvitusta, sekä heidän välittömät perustarpeet täytetään jotta he eivät ala kapinoimaan ja nouse vastarintaan maanpetturuutta ja kansanmurhaa vastaan.

  Tiesitkö, että mm. monet kylmän sodan aikaiset taiteilijat olivat tiedustelupalvelujen palkkalistoilla? Heille maksettiin rappiokulttuurin, seksin, feminismin ja ”lännen” ihannoinnin levittämisestä, sekä vakoilusta pankkiirien ja sionistien hyväksi.

 4. En kyllä usko näiden herrojen olleen asialla. Kunniakkaita suomalaisia miehiä, miksi kävisivät persun kimppuun.

 5. Kummastelen Pekan ensilausuntoja joissa sanoi että tekijät näyttivät arabeilta…
  Mitä helvettiä se oli?

  1. Viktor, näiden kahden herran vangitseminen vaikuttaa jonkinlaiselta false flag operaatiolta. Nyt käydään etnojen kimppuun ja heidän maineensa yritetetään loata, jopa lavastamalla heidät murhaajiksi. Molemmat vangituista kai neljännellä vuosikymmenellä olevia varttuneita miehiä. Ainakin toisella on perhettä. He muka menevät keskellä päivää lyömään persua päähän, kun varmasti tietävät ettei siitä seuraa heidän toimannalleen kuin haittaa. En usko pätkääkään näiden kahden herrasmiehen syyllisyyteen asiassa. Tekijän täytyy olla joku nuorempi ja arvaamattomampi. Katajalla on varmasti vihamiehiä, ja nyt hän on alkanut syyttää heitä teosta, poliisi on vanginnut kevyin perustein.

   1. Kun saadaan jonkun ajan kuluttua käräjäoikeuden ja hovioikueden lainvoimaiset päätökset, niin uskotteko silloinkaan.

 6. https://vk.com/britainfirstofficial?w=wall-194672896_39598
  🇬🇧
  https://vk.com/paulgolding?w=wall541318858_25271%2Fall
  🇬🇧
  https://en.wikipedia.org/wiki/Britain_First
  🇬🇧
  ”In August 2020, Britain First posted a video of members entering a hotel in Bromsgrove used for housing asylum seekers. They knocked on doors and attempted to question residents. Police were also called to a number of other incidents across the country. On 29 August a man was arrested and charged with assault after a group had entered a hotel in Coventry and a staff member was assaulted.”
  🇬🇧
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jayda_Fransen
  🇬🇧
  ”Jayda Kaleigh Fransen is the former deputy leader of Britain First”
  🇬🇧
  https://gab.com/jaydafransen

 7. "Dissenter describes itself as "a free, open-source utility that allows people to dissent from orthodoxy and express what they are really thinking, without fear of reprisal"" sanoo:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Gab_(social_network)#Dissenter
  🐸
  ”On February 24, 2019, Gab launched a browser extension called Dissenter, an aggregation and discussion service which allows Gab users to make comments about any webpage including news articles, YouTube videos, and individual social media posts. Comments made using the Dissenter extension are outside of the webpage owner’s control, and the extension can be used to comment on websites with no comment feature or where comment sections have been closed.”
  🐸
  https://dissenter.com/
  🐸
  https://gab.com/

 8. Tiinan ja Juneksen 11.9. Monokulttuurissa kiinnostavaa pohdintaa pidätysten taustoista. Tiinan mielestä vanhaksi venkulaksi tiedetyn Katajan mahdollisesti pahoinpiteli joku taho, joka on Katajalle erittäin kiusallinen (jotain huumeisiin, velanperintään tai pervoiluun liittyvää), ja Kataja pistää siksi omiaan tekijöistä. KRP:n tutkinta junnaa, joten ovat siksi ottaneet Katajan sepittämän narratiivin hahmot säilöön, jotta näyttäisi siltä, että tutkinta etenee. Oikeudenkäynnissä sitten nähdään, onko keissi tätä ”äärioikeiston” kaksikkoa vastaan lainkaan pitävä. Tämä ei tietenkään poista sitä, että Katajan pahoinpitely oli raukkamainen teko. Torssonen nyt vain ei ole sieltä uskottavimmasta päästä epäiltyjä.
  Niin kauan kuin ei ole tunnustusta, 1,5 kk teon jälkeen vapaina kulkeneiden Torssosen ja Ala-Tuuhosen murhaepäily haisee lavastukselta. Sekä Torssonen että Ala-Tuuhonen kuitenkin olivat Katajalle naamatuttuja.
  Oma teoriani on, että persujen johdossa epäsuositun Katajan yksityiselämän salaisuus oli puolueen johdossa ilmeisesti tiedossa. Salaisuuden paljastumisen uhkakuva realisoitui pahoinpitelyn myötä, ja Katajalle annettiin ulospääsyksi vaihtoehto syyttää teosta SoO:ta ja persujen etnonationalistista siipeä säästyäkseen julkiselta häpeältä. Näin saatiin sekä Kataja lojaaliksi persujen nykyjohdolle että saatiin raivattua Halla-ahoa julkisesti sättinyt etnonationalistien kärkinimi Torssonen poliisin säilöön. Ala-Tuuhosen nimeämisen ja säilöönoton myötä saatiin nippuun SoO järjestö, jota ollaan tämän murhayrityksen myötä kieltämässä. Kokonaisuutena tätä Katajan tapausta voi näillä juonenkäänteillä luonnehtia persujohdon triplashakiksi.
  Melko kylmäverisen tästä lavastuksesta tekee se, että persuilla kyllästetyn Kansallismielisten liittouman kesäleirillä jo v. 2017 valokuvattiin ja sen jälkeen liittouman nettisivulla julkaistiin kuvat leirillä pidetyistä kova-ammunnoista, joissa maaleina oli käytetty poliitikkojen kuvia (ainakin Li Andersson, Antti Rinne ja Gerog Soros) ja joissa osallistujana oli mm. toinen murhaepäilty SoO:n Ala-Tuuhonen. Kiinnostaisi tietää oliko Torssostakin yhytetty mukan samalle leirille? Kiinnitin ammuntakuvien noustua uutisiin huomiota siihen, että nettiin julkaistut ammuntaharjoitukset leirioloissa ryhmäpaineen alla vaikuttivat vähintäänkin ansalta leirille houkutelluille PVL ja SoO kärkinimille, jotka olivat median suurennuslasin alla jo muutenkin. Kansallisen liittouman v. 2017 kesäleirikuvastoa on tänään nyt sitten kierrätetty nettipalstoilla ja valtamediassa aihetodisteena SoO-järjestön kieltämisen välttämättömyyden puolesta.
  Torssonen puolestaan kertoi viime toukokuussa somessa, että hän oli parasta aikaa massiivisen häirikkösoittokampanjan kohteena ja hänen autonsa oli poltettu. Tämä siis 1,5 kuukautta ennen Katajan pahoinpitelyä. Pedattiinko siinä Torssoselle motiivia? Torssonen on Jyväskylän kaupunginhallituksen jäsen ja kahden pienen alle kouluikäisen tytön isä, eikä omaa linnataustaa. Ei mitään syytä ottaa tällaista riskiä Katajan tai persuille kostamisen takia. Eikä ole mitään aiempaa näyttöä, että Torssonen edes osaisi tuollaista raakaa pahoinpitelyä tehdä.

  1. Satuin katsomaan saman lähetyksen. Tiinalla on mielikuvituksellisia perusteluita lähes joka asiaan. Siinä olen Tiinan kanssa samaa mieltä että nämä kaksi herraa eivät sovi tekijöiksi, juuri muusta en sitten olekaan samaa mieltä. ”Joku taho joka on Katajalle kiusallinen”, tämä on niitä Tiinan omia loistavia päätelmiä. Sen täytyy olla joku jonka Kataja tunsi, sanoo Wiina Tiik.

  2. Oulun ryyppyremmi ei ole erityisen luotettava, vaikka hyviä juttuja tuovatkin esille. Eikös ne ole enempi narsistiporukkaa kuin isänmaallisia?

 9. Persuilijat kyllä taitaa sabotaasin, uhkailun ja väkivallan. Mihinkään muuhun niistä ei sitten olekkaan. Jos noita vastaan on näytöt kunnossa niinkun luulisi olevan jos joitain lähdetään vangitsemaan tommosilla nimikkeillä niin varoa saa kyllä tulevaisuudessa näiden hullujen kanssa että ne uhkailut käykin toteen pahimman kautta.
  Ala-Tuuhosella tykkäyksen kohteina FB:ssä on kasa persuja ja Riikan jengi.

 10. Nyt skarppausta LL.
  Tämä juttu haisee syvälle ja ainakin toinen ei näytä paskalta.
  Mitä jos tässä nyt kuitenkin syytetään tekoon viatonta? Kerran netissä aina netissä. Se olisi äärimmäisen vakavassa asiassa äärimmäisen nolo, häpeällinen teko.

  1. Ensinnäkin jutussa korostetaan Ala-Tuuhosen olevan epäily. LL ei tosiaankaan luota poliisiin, mutta tyhjästä on vaikea lavastaa ketään murhaepäilyksi. Hänethän on todennäköisen syin vangitty murhayrityksestä. Mistään sukulaisten, kaverien, yms. kautta ei myöskään ole tullut sanaa hänen olevan täysin lavastettu. Jos tällaista tietoa olisi, niin LL mielellään sen julkaisisi. Toiseksi ”Kansallismielisten Liittouma” on jo itsessään erittäin epäilyttävä organisaatio, jonka tarkoituksena on kartelloida kansallismielinen kenttä tavalla, joka on helppo mustamaalata. Kolmanneksi kyseisen ”liittouman” porukka on vuosien ajan toiminut erittäin epäilyttävästi ja provokaattorimaisesti. Neljänneksi kyseinen porukka on viimeiset viisi vuotta yrittänyt estää aitokansallismielisen toiminnan aina siitä asti, kun yrittivät estää RK-miekkarit. Viidenneksi, kyseisesä liittoumassa on mukana kaikista epäilyttävin henkilö eli Al-Hamzawi, jota on kansallismielisessä kentässä vuosien ajan pidetty Supon kontaktihenkilönä. Tästä huolimatta tämä liittouma poseeraa hänen kanssaan ryhmänsä kansikuvassa. Jos edes tämäkään ei saa hälytyskelloja soimaan, niin sitten ei mikään. Ongelma ei ole niinkään kyseisen liittouman törkeys, vaan monien tavallisten kansallismielisten terminaalinen tyhmyys.

 11. Onko Marcolla ja kumppaneilla tullut seurattua mm. reformistudiota you tubessa. Eikös tuolla al-Hamzaawilla ole jokin käräjöinti Panu Huuhtasta vastaan. Syyttäen Panua jotenkin vaaralliseksi yms. Panun kasvava persukriittisyys ja siihen liittyvät seikat voisi olla kai aiheenakin tässä julkaisussa joskus ?

  1. Sitä ovat monet muutkin pyytäneet. Monien mielestä sekä Al-Hamzawi että Huuhtanen ovat sekä vainoliigan että sitä mahdollisesti kontrolloivan Supon kontaktihenkilöitä. Asiaa käsitellään laajasti Vainokirjassa, josta lähiaikoina julkaistaan näitä kahta käsitteleviä otteita. Moni ei sitä tiedä, mutta Al-hamzavi ja Huuhtanen ovat riitojensa välissä myös harrastaneet yhteistyötä. Sinänsä se ei todista itsessään mitään, mutta on hyvä muistaa, että tällainen välillä riidellään, välillä toimitaan yhteistyössä -tyyli on Supon kontaktihenkilöiden normaali modus operandi. He ovat esim. yhdessä myyräilleet esim. tehtaillessaan yhdessä kansallismielisiä vastaan perättömiä rikosilmoituksia. Todennäköisesti LL julkaisee näistäkin todisteet lähiaikoina, kunhan ehtii todisteet kerätä, skannata ja laittaa julkaisukuntoon.

 12. Korjauksena, Kansallismielisen liittouman kesäleiri pidettiin vuosi sitten 2019. Samalta ajalta myös arkaluontoisten leirikuvien julkaisu ja niistä syntynyt kohu.
  Torssosen autoa ei poltettu, vaan lasit rikottiin ja auto töhrittiin. Ajankohta joka tapauksessa viime toukokuussa.
  Ala-Tuuhonen noista kaveerannut Yildizin porukoiden kanssa, kuten yllä toinen kommentoija mainitsee. Tietoisesti, hyvässä uskossa vai piittaamattomuuttaan? Mene ja tiedä. Yildizillä porukoineen tuskin ainakaan motiivina on mikään muu ollut, kuin persuja palvelevan myyrä-agendan edistäminen.
  Torssosta ja Ala-Tuuhosta yhdistää etnonationalismi ja se, että ovat persujohdon inhokkeja. Jyväskylän äänikuningas Torssonen erotettu puolueesta ja Ala-Tuuhosen jäsenhakemus toistuvasti hylätty.

 13. Lainaan tunnettua blogistia:

  ”Kun vuosikausia lietsotaan pelkoa, vihaa, uhkakuvia ja vastakkainasettelua, niin ennen pitkää saadaan väkivaltaa. Sillä on semmoinen paha tapa, että se voi kohdistua ihan mihin suuntaan tahansa.”

  Terveisiä vaan persuille. Sitä saa mitä tilaa. Sitä niittää mitä kylvää.

 14. Eräs seikka Katajan kertomuksessa mietityttää. Miehet sanoivat tuovansa pakettia puoluetoimistolta. Ja sen jälkeen kysyvät henkilöllisyystodistusta. Kataja oli tunnistanut kysyjän, ja menee hakemaan henkkaria lompakosta. Sen sijaan että ihmettelisi miesten motiivia, hän menee hakemaan henkkaria. Jos puoluetoimistolta tulisi paketti, eikö se tulisi jonkin kuljetusfirman tuomana, kuten postin? Kataja tietää Torssosen ja Ala-Tuuhosen, ja kertomuksensa mukaan tunnisti jomman kumman ovella(en muista kumman), avaa oven eikä ala yhtään epäilemään tulijoiden motiivia, ja menee vielä hakemaan henkkaria!

  Onko Katajan tarina keksitty, jotta Torssonen ja Ala-Tuuhonen saataisiin mustamaalattua, ja Odinit lakkautettua? Toisaalta valheellisen tarinan kertominen hakattuna olisi melkoista kieroutta. Mene ja tiedä, toivottavasti lähiaikoina miesten osallisuus selviää.

  Ambulanssissa Kataja oli sanonut toimittajalle puhelimeen tekijöiden olleen arabin näköisiä, jälkeenpäin korjasi tämän. Muilta osin Katajan tarina on pysynyt samana, eikä ole jatkuvasti muuttunut toisin kuin Tiina Wiik väittää.

 15. Miten voi luottaa LL:n ”faktoihin” kun ei edes henkilöiden oikeita nimiä tiedetä… Granlund on ristimänimeltään Samppa, ei Sami, vaikka tyhjäntoimittaja niin väittääkin

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*