Free speech 12 syyskuun, 2020

 

Laiton Lehti on kertonut amerikkalaisia kuohuttaneesta Netflixin pedofiilisesta Cuties-elokuvasta.

 

Päivän video: Pedofiilinen Netflix

 

Vaikka tavalliset katsojat ovat antaneet elokuvalle erittäin huonot arvosanat, niin kriitikot ovat olleet haltioissaan.

 

 

Tietysti myös yksi Rosenberg on innoissaan pedofiliasta.

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Elokuvakriitikot innoissaan pedofiilisesta Cuties-elokuvasta

 1. Totta kai ”elokuvakriitikot” ovat innoissaan pedofiliasta, feminismistä ja homosaatiosta, sekä multikulttuurisuudesta. Ovat aina olleet.

 2. Rotten Tomatoesin omiin arvosanoihin ei kyllä voi luottaa nykyisin. Harvalle tulee mieleen, että globalistit ostaisivat myös arvostelusivustot ja palvelut. Rotten Tomatoesissa ja Youtubessa suuri massa on kuitenkin antanut tyrmäävän tuomion pedofiilielokuvalle.

 3. Mikä siinä on, että jotain Rosenbergia ei hävetä ja arvelluta yhtään fanittaa pedofiliaa ja joillekin muillekin -bergeille tämä on ihan ok.

 4. Jopa kymmenet miljoonat ihmiset poliittisesta suuntauksesta riippumatta ovat oksentaneet ja olleet raivoissaan Cutiesista. Pelkästään eri konservatiivimedioilla on ollut useita miljoonia katselukertoja Cutiesista ja myös monet puolisuvakit ovat vastustaneet pedofiliaa ja lasten seksualisointia.

 5. Netflixiä hallitsee joku -berg. Kumma juttu. Miksi joku -berg tunkisi sairasta pedofiliaa, feminismiä ja rotusekoitusta meille?

 6. Jo Rooman Valtakunnan rappion hedelmistä lähtien kaikki irstaudet ja luonnottomuudet ovat olleet ”edistyksen” aallonharjalla ja sen airueita.
  Suomessa kaikkinainen rappio ja Jumalan pilkkab alkoi 1960-luvulla, jolloin kyseinen rikosnimikekin poistettiin Suomen rikoslaista. Suomen tosiasiallinen mädättäminen yhteiskunnan joka osa-alueella vastasivat Taistolaiset äärikommunistit, jotka rienasivat ja pilkkasivat kaikki ne pyhät arvot ja vetivät ne lomkaan aina Suomen valtiolippua myöten päätyen raiskaamaan suomalaiset sotaveteraanit, jotka antoivat taistelussa Suomen itsenäisyyden ja vapsauden puolesta nuoruutensa, terveytensä ja ainutkertaisen elämänsä tehden heistä natseja ja huoria.
  Ja tämän kaiken masinoinnin ylimpinä pappleina toimivat ns. ”Reporadio” YLE.n pääjohtaja Eino S. Repo (1919-2002) ja ”elokuvaohjaaja” Jörn Donner (1933-2020) lukuisine pornografisine elokuvineen, jotka olivat ”suurta taidetta” aivan kuten nyt aiheena oleva Lolita elokuvakin.

  Tämä kehitys tulee merkitsemään länsimaisen kulttuurin, moraalin, käsityksen oikeasta ja väärästä, korkeiden elämänarvojen ja uskonnon lopullista tuhoa, joka vie samalla koko maailnan eli ihmiskunnan mädättyyne niin henkisesti kuin fyysisestikin helvetin periseinään!

Comments are closed.