Free speech 12 syyskuun, 2020

 

Olisiko tässä yksi selitys sille miksi niin moni poliisi näyttää vähätelleen Oulun matujen pyörittämää pedorinkiä?

 

 

Poliisi vaatii herkästi vankeusrangaistusta, jos heitä kritisoi. Luultavasti lapoliisi-sanakin julistetaan laittomaksi vihasanaksi samoin kuin pervopoliisi ja dildopoliisi.

 

Päivän rikos: Poliisit tunareita vai pedareita?

 

 

Varoitus! Myös alla olevan jutun jakamisesta paukahtaa melko suurella varmuudella syyte.

 

Päivän rikos: Pervokolmikko

 

5 thoughts on “Lapoliisi Ari Liuska

  1. Nykyisin poliisiksi otetaan ainoastaan poliittisia äärisuvakkeja, jotka fanittavat avoimia rajoja, sekä ollaan erityisen innoissaan mm. kiintiönaisista, homoista, afrikkalaisista, lähi-itäläisistä jne. Homojen keskuudessa on keskimäärin enemmän pedofiileja ja keskimäärin enemmän mielenterveysongelmia. Myös suvakkien keskuudessa yleisesti on keskimäärin enemmän mielenterveysongelmia.

  2. Oulun Poliisia pyydettiin myös tutkimaan kun Oulun kouluissa opettajat opettivat pienille lapsille mm. squirttaamisesta ja muuta seksisanastoa. Tämä on yksi syy sille miksi pedofiileja ei lähetä tutkimaan? Myöskin kun Oulussa haluttiin maturaiskaajien pedofiilirinkikiinni, tekikö Oulun Poliisi kaikkensa suojellakseen pedofiileja, jolloin ainakin yksi tytöistä jopa kuoli. Oulun Poliisissa on jopa pedofiileja, jotka eivät puutu muihin pedofiileihin? Ovatko he itsekin sekaantuneet matujen pedofiilirinkeihin tai hyväksikäyttävät mm. lastensuojeluun liittyviä lapsia?

  3. ”Ei korppi korpin silmää puhkaise!”

    Ei ole mikään ihmekkään ettei ladsten seksuaaliset hyväksikäyttörikosten (ainakin 2000 tapausta tutkimatta) ”suman purkamisesta” tule mitään. Kuinka vastaamalla mihinkään nk. ”resurssipulaan” voidaan vaikuttaa kun ”syödään kuormasta. Ts. jos asiaan todella haluttaisiin vaikuttaa positiivisesti. Poliisien määrää on päinvastoin rankalla kädellä vähennettävä. Westerneistä tuttu ”rasisti” John Wayne (1907-1979) on paras laki, sillä OIKEAMIELISYYS ja KUNNIA ovat pätevämpiä kuin mitkään helyt, joita ”virkamerkeiksi” kutsutaan, jos niiden kantajat ovat mätiä tomaatteja!

    Tuosta voi lähteä repimään niin kuin aluksi!

  4. Onko Oulun poliisin sisällä oma pedorinki johon kuuluu muitakin ”korkeassa asemassa” olevia laittomuuksien suojelijoita virkapuvussa?

Comments are closed.