Marco de Wit 12 syyskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Hube Simbergin kuuluisa maalaus Haavoitettu enkeli on nyt uudistettu vastaamaan paremmin aikaamme.

 

 

Lue lisää:

Parempaa mustaa taidetta

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

2 thoughts on “Hugo Simbergin Haavoitettu enkeli uudistettu

  1. Uskallan sanoa tältä istumalta tämän olevan kaikkein parhain karikatyyri mitä olen nähnyt ikinä. Olen aika varma myös siitä, että intituutioksi nostettava pilapiiirtäjä Kari Suomalainen (1920-1999) olisi vielä hengissä ja kaikkein luovimmillaan. HÄN olisi piirtänyt tämän kuvaamaan tätä irvokasta aikaa. Ja kuvasihan hän! Niin, että sai potkut työnantajaltaan Helsingin Sanomista 1990-luvin alussa kun hän arvosteli viiltävään, mutta samalla humoristiseen tyyliinsä alkavaa pehmyt päistä suvakismia, jonka lähtölaukauksena olivat Neuvostoliitosta tulleet kutsumattomat vieraat eli ensimmäiset somalit, jotka olivat tosi asiassa Ruotsiin: mutta tämän estivät kaikkia likaisia temppuja käyttäneet ”puhtoiset” sosialisti -ja suomenruotsalaisnaiset. SPR:lle tämä myös merkitsi kauan odotettua ”sadetta kuivuuden jälkeen!” Loppu onkin likaista historiaa!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*