Free speech 12 syyskuun, 2020

 

Etelä-Afrikan valkoiset pettivät Rhodesian valkoiset ja näin mustat saivat vallan.

 

Ensin valkoiset saivat olla melko rauhassa, kun mustat selvittelivät välejään. Mugaben tuhottua mustat kilpailijansa hän kääntyi valkoisia vastaan joka tappaen tai karkoittaen heidät maasta.

 

 

Seurauksena oli tietysti talouden romahdus ja nälänhätä.

 

Niinpä mustat ovat nyt kutsuneet valkoisia takaisin viljelemään maata.

 

 

Uskomattominta tässä kaikessa on, että jotkut valkoiset ovat palanneet!

 

 

 

Mustien ilo johtuu siitä, että luulevat valkoisten automaattisesti tuovan vaurauden. Ääni muuttuu taatusti kellossa, kun he joutuvat tekemään taas kunnolla töitä. Siinä vaiheessa valkoiset teurastetaan ihan yhtä suurella ilolla.

 

 

Lue lisää:

Risti jokaiselle murhatulle valkoiselle Etelä-Afrikan maanviljelijälle

 

 

1 thought on “Mielipuolisia valkoisia maanviljelijöitä palaa Zimbabween

  1. Valkoiset ovat oikeasti terminaalisen tyhmiä. Mustat tässä vaikuttavat valkoisia älykkäämmiltä. Valkoiset tulevat ennen pitää brutaalisti kidutetuiksi, raiskatuiksi ja tapetuiksi. Monet afrikkalaiset iloitsevat juuri siitä, että rahaa alkaa tulemaan, mutta juhlat loppuvat kun selviää, että heidän pitää tehdä töitä. Tällöin jotkut äärijuutalaiset alkavat kuiskailemaan korviin, että teitähän riistetään, teillä on oikeus tähän valkoisten varallisuuteen ja tuloon, valkoiset ottavat rahaa välistä ja se ei ole oikeus, nouskaa ihmeessä vastustamaan tää sortoa ja riistoa! Tässä on teille riistetyille aseet ja vähän ammuksia.

Comments are closed.