Marco de Wit 13 syyskuun, 2020

 

Kohu Cuties-elokuvasta on voimistunut päivä päivältä. Kohu muuttui raivoksi, kun valtamedia ja elokuvakriitikot alkoivat ylistämään elokuvaa.

 

Elokuvakriitikot innoissaan pedofiilisesta Cuties-elokuvasta

 

 

Nyt Senaattori Tom Cotton vaatii oikeusministeriötä luokittelemaan Cuties-elokuvan lapsipornografiaksi. Lisäksi monet ovat peruuttaneet Netflix-tilauksensa.

 

 

 

Mitähän II maailmansodan ympärysvaltojen sotilaat olisivat tehneet, jos olisivat tienneet millaisen tulevaisuuden puolesta oikein taistelevat.

 

 

 

 

 

 

8 thoughts on “Cuties-pedofiilielokuvan vastustus voimistuu

 1. Monet kanadan ja ameriikan ihmemaan sotaan mukaan huijaamat veteraanit ymmärsivät jo hyvin pian sodan loppumisen jälkeen joutuneensa juutalaisten hyväksikäyttämiksi. Asioista julkisesti puhuneet hiljennettiin keinoja kaihtamatta.

  Toisessa maailmansodassa oli vain yksi häviäjä -VALKOISET MIEHET kansalaisuudestaan riippumatta.

  Äärijuutalaiset voittivat ja lopputulos on meidän kaikkien nähtävillä -ja se näky on kertakaikkiaan saatanallinen.

 2. Hitler oli oikeassa. Britit ja amerikkalaiset olisivat taistelleet fanaattisesti pedofiilien ja rappiokulttuurin puolesta. Amerikkalaiset oikein tutkivat juuri tätä joidenkin äärijuutalaisten kanssa, miten tuhota eurooppalaiset kulutus ja rappiokulttuurilla.

 3. Amerikkalaiset edelleen kehuvat ja ylpeilevät kuinka he ”vapauttivat” euroopan ”pahoista natseista ja fasisteista” yhdessä bolsevikkikommunistien kanssa. Israel on samanlainen yhtä kuvottava valtio Yhdysvaltojen kanssa, että ei häpeä pätkääkään, vaan ovat vain ylpeitä kaikista kuvottavista rikoksistaan.

 4. Ompahan taas niin paksua pajunköyttä kansallissosialistit syöttämässä, uskookohan ne itekkään oikein tuohon, varmaankin uskovat ja uskottelevat sitä sitten muillekkin. Kansallissosialistien profeetta Goebbels opetti opetuslapsiaan ”Kerro riittävän iso valhe, toista sitä riittävän kauan, niin siitä tulee yleisesti hyväksytty totuus”. Super Der ᴞber mensch Ⅎᴞhrer Adolf Hitler ajoi megalomaattina maailman WWII tuleen, tapatti satoja tuhansia nuoria saksalaisia tulevaisuuden yli-ihmis toivot turhiin sankarikuolemiin idässä, lännessä kahden rintaman sotaan. WWI saksan juutalaiset oli hyvää vauhtia assimiloitumassa saksaan ja olivat saksalaisempia kuin ite saksalaiset ja menestyivät sodassa erinomaisesti urallaan Saksan armeijan hierarkiassa,herää vain nyt kysymys siitä miksei AH paimentanu juutalaiset rintamille tapettaviksi, mutta sensijaan parhaimman ylärotu aineksensa. Der Über Mensch und Der Führer Adolf Hitler oli vain korppi, eikä siinäkään kovin hyvä. Mistä kammottava, totaali, katkera viha juutalaisiin, niin että sen ainoa päämäärä oli tuhota juutalaiset Euroopassa, idässä ja myöhemmin koko maailmasta ei oikein onnistunut. Onneksi, muuten juutalaiset olisivat menettäneet identiteettinsä katoamalla kansojen mereen. Vasemmistolaiset, muslimit ja kansallissosialistit pitävät siitä tarkan huolen ettei juutalaiset pääse vahingossakaan unohtamaan identiteettiään ja juutalaisten sitkeä vastarinta on se ettei heitä paimenneta teurastamoihin enää. Neljä kertaa muslimi armeijat hyökkäsi joka ilman suunnalta ”vapauttaan palestiinaa” Israeliin ja IDF pöllytti pahanpäiväisesti hyökkääjät. Israelin onneksi muslimit ovat nyt olleet jo kymmeniä vuosia vapauttamassa toinen toisiaan, niin että muslimien parhaimmat ja uskollisimmat toverit vasemmisto ja kansallissosialistit ovat pahoittaneet mielensä jo niin monta kertaa, ettei siitä lukua pijetä johtuen Israelin vastarinnasta kerta toisensa jälkeen, Israel ei ilmeisestikään halua tulla ”vapautetuksi” voisi tuloksista päätellä.

  1. Hetkinen, muistellas hetkinen historiaa. Mikäs maa julisti ensimmäisenä I- ja II- maailmansodan alkaneeksi? Kyllä se oli Iso-Britania joka julisti sodan ja nimenomaan Saksaa vastaan. Ei Saksa julistanut sotaa ketään vastaan, vaan Iso-Britania.

   Ensimmäisen maailmansodan syynä oli Suur-Saksan syntyminen, se haluttiin estää. Jos kaikki yli 300 kreivikuntaa olisivat yhdistyneet yhdeksi isoksi Saksaksi, se oli ollut kauppapoliittisesti dominoiva valtio jolla olisi ollut itse kaikki tarvittavat raaka-aineet. Siksi se uhkasi Iso-Britanian statusta alusmaineen ja sen muodostuminen oli estettävä.

   Toinen maailmansota saatiin aikaiseksi kun ensimmäisen jälkeen rampautettu Saksa kasvoi taloudellisesti euroopan köyhimmästä maasta euroopan vauraimmaksi, samalla kun Iso-Britania rämpi vielä ensimmäisen maailmansodan jälkeisessä lamassa ja kurjuudessa. Saksa osoitti ettei tarvita alusmaita voidakseen vaurastua, riittää että on ahkera kansa johon voi luotttaa.

   Hyvänä esimerkkinä erään Neuvostoliittolaissotilaan lausunto siitä että kun hän kolmantena päivänä sodan loppumisen jälkeen saapui Berliniin niin sielä rakennettii/korjattii taloja täyttä häkää, tiilejä lajiteltiin ja eroteltiin toisistaan ja raudotusverkkoja suoristeltiin. Mutta vielä 30 vuoden päästäkään hänen kotikaupungissaan ei oltu saatu mitään aikaiseksi.

   Palataampä vielä uuteen mantereeseen: Amerikan yhdisvaltoihin joka valloitettiin aikoinaan Iso-Britanian kruunulle. Sellainen maa ei oikein voi kehittyä muiden mukana jolla ei ole virallista kieltä. Moniko tiesi? Ja kun aikoinaan äänestettiin liittovaltion virallisesta hallintokielestä, englanti voitti muistaakseni yhden äänen turvin saksankielen. Oli siis pienestä kiinni ettei Amerikan yhdysvaltojen virallinen hallintokieli olisi ollut saksa.

   Hitler ei oikeastaan tehnyt mitään muuta suurempaa virhettä kuin antoi juutalaisten muuttaa maahansa. Ne kun oli karkoitettu kaikista muista euroopan maista vastemielisten tapojensa vuoksi. Ja siitä syntyi se suurin ongelma Saksan sisällä.

 5. Eli kun Yhdysvallat syöttää sairasta rappio ja kulutuskulttuuria tuhotakseen euroopan, eurooppalaiset identiteetit ja kansallismielisyyden, mutta kun amerikkalaisten itse tukema sairas rappiokulttuuri tulee Yhdysvaltoihin, se onkin ongelma? Amerikkalaisten sairaassa logiikassa ei ole mitään järkeä. Amerikkalaisille pedofilia, transusaatio ja homosaatio, sekä huumepropaganda ei ole mikään ongelma silloin kun sillä voidaan tuhota eurooppalaiset tai muut Yhdysvaltojen kilpailijat. Yhdysvallat on itse tukenut kymmeniä vuosia pedofiliaa, terrorismja, huumekauppaa, asekauppaa, lapsi ja ihmiskauppaa rahoittaakseen niillä operaatioitaan jne. Amerikkalaisten moraaliliputus johtuukin vain siitä, että se rantautuu Yhdysvaltoihin, eikä heidän kilpailijoidensa maihin, joissa Yhdysvallat on itse levittänyt kaikkea sairasta. Yhdysvallat tässä pitää myös saada oikeuden eteen kaikesta sairaasta ja rikollisesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*