3 thoughts on “Pedogate 2020 Documentary

  1. Mikä näille pedofiileille ja pedofiiliringeille on yhteistä? Naton länsiliittouman tiedustelupalvelut joka ikisessä! CIA, MI6 ja Mossad.

  2. Kiitos laittomalle lehdelle, teette korvaamatonta työtä! Laiton lehti on ainoa laatuaan, se että joku laittaa omaa aikaansa tämän lehden tekemiseen on hatunnuoston arvoinen teko. Se kritiikki mitä tulee on tarkoitettu rakentavaksi.

    Julkisuudessa liikkuu paljon ”pedojuttuja”, lapsia katoaa vuosittain 8 miljoonaa, lasten hyväksikäytetään eliitin toimesta, lapsia syödään, juodaan adrenaliinipitoista verta jne. Väitteitä on paljon, ei voi tietää kuinka paljon niissä on totta. Itse en diggaa siitä että pedofiiliksi syytetään niin heppoisin perustein. Näytön pitäisi olla vahva ja kiistaton jotta niin voi tehdä. Itse en lähtisi ainakaan levittämään näitä huhuja, jos näyttö on pelkkien tarinoiden tasolla. Toisaalta ymmärrän laittoman lehden tarkoituksen, että lukijalle halutaan kertoa asiaa monelta kantilta ja tuodaan esiin sellaisiakin asioita jotka ovat spekulaatiota.

    Varmasti onkin olemassa eliitti joka pyrkii johtamaan ja vaikuttamaan, ajamaan läpi agendaansa jne. Deep state toimii kulisseissa naruja vedellen, on ihan ok näinkin väittää. Tietyn eliitin kritisointi on ok. Kritisoinnissakin kannattaisi löytää kultainen keskitie, koska liian raflaava mustamaalaus voi kostautua niin että uskottavuus kärsii.

  3. Nimetön jätti epähuomiossa mm. päällimäisenä Pohjoinen vastarinta ry’n luettelostaan, eihän sitä nyt kaikkia voi muistaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*