8 thoughts on “Antavatko suomalaiset naiset helposti?

 1. Reilusti enemmän kuin muilla mailla. Suomessa myös feminismi on rantautunut vielä voimakkaammin kuin missään muussa maassa. Avioeroja tehdään myös vielä enemmän kuin jopa muissa pohjoismaissa ja suomalaiset eivät seuraa Raamattua… ja sen kyllä huomaa! Varsinkin korkean statuksen länsimaat ovat suomalaisten naisten silmissä heti kuumaa tavaraa, kun taas kotimaiset, edes kunnolliset suomalaiset miehet eivät kiinnosta pätkääkään. Vikaa on todellisuudessa sekä naisissa, että miehissä. Suomalaisten miesten perusvika on, että heistä on tullut raukkamaisia pelkureita, kun taas naiset pitävät miehekkäistä ja voimakkaista, itsevarmoista, määrätietoisista miehistä. Hyvin moni suomalainen raukkamainen pelkuri ei oikeasti voi kiinnostaa naisia, vaikka osittain suomalaiset naiset ovat myös lähteneet täysillä feminismiin ja miesvihaan, sekä vaativat miehiltä aivan tähtitieteellisiä vaatimuksia.

 2. https://www.punainenristi.fi/uutiset/20200905/suomen-punaisen-ristin-uudeksi-puheenjohtajaksi-elli-aaltonen
  🇨🇭
  5.9.2020 ”Vapaaehtoiset ovat Punaisen Ristin kultaharkko”
  🇨🇭
  https://vapaaehtoiset.punainenristi.fi/
  🇨🇭
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Elli_Aaltonen
  🇨🇭
  ”Elli Aaltosella ei ole keskustan jäsenkirjaa, mutta hän pitää itseään ”alkiolaisena keskustalaisena””
  🇨🇭
  ”Eduskunnan oikeusasiamies antoi toiminnasta huomautuksen Aaltosen johtamalle Kelalle, joka oli toiminut lainvastaisesti ja viivästyttänyt tukien käsittelyä.” ”tukien maksu kärsi kohtuuttomista viivästyksistä, ihmiset jäivät vaille lääkkeitä ja ruokaa”
  🇨🇭
  ”Vaikka Kela sai oikeusasiamiehen huomautuksen, se on jatkanut lainvastaisten käytäntöjen toteuttamista Aaltosen johtaessa laitosta. Esimerkkinä voidaan mainita Kelan käytäntö, jossa asiakkailta karsitaan lääkkeitä, jotka Kelan asiantuntijaryhmä arvioi tarpeettomaksi (esim. ADHD-lääkitys, unilääkkeet ja rauhoittavat).”
  🇨🇭
  https://www.punainenristi.fi/uutiset/20200903/uusi-palkinto-kehitysjournalismille
  🇨🇭
  ”kehitys ja siirtolaisuus ovat aikamme polttavia kysymyksiä”
  🇨🇭
  https://rednet.punainenristi.fi/node/60764
  🇨🇭
  https://rednet.punainenristi.fi/node/60768
  🇨🇭
  ”Nälkäpäivä sai alkunsa 40 vuotta sitten nälkää näkevien auttamisesta.”
  🇨🇭
  https://www.ess.fi/uutissuomalainen/2828386
  🇨🇭
  29.8.2020 ”Ongelmallista on, että kunnan sosiaalityöntekijä valvoo omaa työnantajaansa.” ” lastensuojelun valvonta perustuu paljolti palveluntuottajien omavalvontaan, viranomaisten pistokokeisiin tai lasten ja nuorten tekemiin valituksiin, joista jopa 80 prosenttia paljastuu aiheellisiksi.”
  🇨🇭
  ”Julkisuuteen epäkohdat nousevat yleensä vasta, kun oikeusasiamies tai oikeuskansleri antavat niistä moitteita.”

 3. Valitettavasti ei ole mikään myytti, että varsinkin amerikkalaisten, australialaisten, brittien, sveitsiläisten, norjalaisten jne. miesten kohdalla moni suomalainen nainen on nopeasti hyvin kiinnostunut. Nykyiset ongelmat aiheutuvat sekä naisista, että raukkamaisista ja pelkureista miehistä, jotka niin ikään juoksevat sionistien tarjoaman hedonismin ja nautintojen perässä.

 4. Itse olen nainen, mutta olen joutunut tyytymään yksinäisen osaan. En nyt halua uhriutua, ja luettelen vain faktoja. Tilanne on mikä on.

  Olen autistinen, mikä tekee miehen löytämisestä vaikeaa. Suomalaisten miesten pelkurimaisuus ei miellytä minua enkä kykene lähtemään ulkomaille.

  On tämä silti outoa, että ne feministiset, yleensä läskit naiset saa miehen helpommin kuin minunlainen nainen, jolla on nyt Asperger. Minulla on kuitenkin sentään järki tunteiden lisäksi verrattuna moneen nk. terveeseen.

 5. No ei ainakaan hollantilaisille pidä antaa senttiäkään. Siis rahassa eikä milliäkään senteissä.

 6. Miehelle on ylellisyyttä elää yhteiskunnissa, jotka ovat ”tyvessä”. Enkä tästä ”tyvestä” halua nousta ”latvaan”!

  Jo ”keihäs matkojen” ajoilta on tullut tietty stereotypia suomalaisista lomailijoista aurinkorannoilla: Suomalaiset miehet ovat aina umpihumalassa ja suomalaiset naiset ovat ”helppoja.”

  Käsite ”matupatja” on todellinen käsite eikä pahojen ihmisten ilkeämielisyyttä. Tämä koskee etenkin Ruotsia ja Suomea. Ruotsissa ”varttuneet” naiset käyttävät nuoria miehiä/poikia islamilaisista maista tulleista ”pakolaisisia” ”rattopoikina” ja sängynlämmittäjinä. Norjasta ja Tanskasta.

  Jos saman ikäiset ruotsalaiset ja suomalaiset miehet pitäisivät vastaavassa asemassa nuoria filippiiniläis -tyttöjä tai vielä pahempaa: Thainaisia! On selv5ö, että jos Suomeen olisi pyrkimässä 50 000 nuorta aasialaisnaista pakolaisina. Rajat lyötäisiin heti ja välittömästi kiini eikä hakisi kaukaa, että pystytettäisiin muuri ja pääasissa naissotilaita vartioimaan rajaa sertifikaatiolla: ”L5cence to kill!”

Comments are closed.