Free speech 14 syyskuun, 2020

 

Länsimaiden koronahysteerinen maa on Australia, jossa kansalaisilta on riistetty koronan varjolla lähes kaikki kansalaisoikeudet.

 

Onneksi monet kansalaiset ovat nousseet vastarintaan. Nyt myös koronaskeptikot ovat järjestäneet mielenosoituksia.

 

Australian poliittinen poliisi yrittää kuitenkin estää mielenosoitukset. Eilen polpo pidätti kymmeniä mielenosoittajia.

 

 

 

 

Lue lisää:

Jösse: K niinkuin kusetus

4 thoughts on “Australian polpo pidätti kymmeniä koronaskeptikkoja

 1. Poliisivaltion voimistaminen itse lavastetuilla tartuntataudeilla ja väitetyillä tartuntataudeilla, sekä terroristeilla ja massamaahanmuutolla on nerokasta, mutta olen myös järkyttynyt miten tyhmiä suurin osa ihmisistä on.

 2. Miten voimme nousta vastarintaan rikollisia vastaan joilla on virkapuvut, rajaton valta, kaikki aseet ja vakoiluteknologia? Ei ole muita vaihtoehtoa kuin aseeton ja henkinen vastarinta, mutta riittääkö se? Saadaanko maanpettureita ja kansanmurhaajia koskaan ankarille tuomioille, mitä oman kansansa massamurhaajille ja maanpettureille yleensä on annettu? Miksi annoimme vallan satanistisille ja sairaille massamurhaajille ja maanpettureille, jotka harrastavat seksiä pienten lasten kanssa ja murhaavat heitä, kuten ovat murhanneet tuhansia vuosia?

  1. Pikku hiljaa. Ihan niinkuin nekin tekevät meille, kuristavat otetta pikkuhiljaa.

   Meidän tulee järjestäytyä kylä/kaupunginosa kerrallaan. Auttaa toinen toisiamme niin että rahaa ei käytetä. Vain kulut vaaditaan. Mutta jos on jonkun alan henkilö ja saa tukkualennukset, niin ne alennukset pitää antaa eteenpäin. Ja muilta sitten pyydetään kalliimpi hinta. Vain näin saamme rahan orjuuttavan oravanpyörän poikki. Vain näin katkaisemme niiden tulovirrat ja sitä ne pelkäävät. Silloin yhteiskunnassamme asuvat loiset joutuvat oikeasti tekemään töitä pärjätäkseen.

   Itse olen jo viisitoista vuotta harrastanut sitä että kun joku tulee ja pyytää tarjousta, niin minä katson ensin juorukalenterista henkilön verotiedot. Sen jälkeen joko alennan hintaa, teen ilmaiseksi tai pistän kunnolla katetta päälle. Ja poikkeuksetta ne suurimmat itkijät ovat olleen niitä kovatuloisimpia, mutta minkäs tekevät. Pakko on ottaa jostain. Eikä ne kaverien firmat lähde pääkaupunkiseudulta tekemään keikkaa ilmaiseksi.

   Ja mihin sitten ne ”ylimääräiset rahat”? Hyvätekeväisyyteen joka tukee suomalaisia. Mutta ei monikansallisiin eikä busines lähtöisiin järjestöhin.

   Ihan sillä voi aloittaa että se joka tietää tietokoneet perkaa muiden koneet ilmaiseksi. Ja se jolla on pulttipyssy, vaihtaa ihmisten kesä/talvirenkaat. Ja se jonka katto tarvitsee korjausta, se saa porukkaa vaikka viikonlopuksi talkoille. Ja se joka etsii edullisempaa vuokra-asuntoa, niin puskaradio auttaa. Se joka kalastaa tai kasvattaa karjaa, se jakaa ylimääräänsä…

   Olen kyllä huomannut että kaikkia ei voi auttaa. Osalla ihmisitä on vain liian korkea elintaso josta he olisivat valmiit luopumaan paremman elämänlaadun puolesta. Mutta on paljon ihmisiä jotka kuuntelevat.

   Ja SIITÄ tämä muutos koko euroopassa alkaa: toistemme pyyteettömästä auttamisesta.

 3. New World Order!!!
  Yksi maailman hallitus ”ilmastonmuutoksen” ja koronan varjolla!

  ”Hallitukset rakastavat sotia ja muita maailmanlaajuisia ”kriisejä” !” -Robert F. Kennedy Jr.
  Koska tuolloin kansat /kansakunnat saadaan pelkäämään, jolloin ”hyvä” hallitus voi ”suojellakseen” kansaansa latoa läpi kiirreellisesti liudan ”tarpeellisia” pakkolakeja”.

  Ja, PIM!!! Olet ympärivuorokautisessa seurannassa ja tarvitset ”passin” päästäksesi edes postilaatikollesi, jos edes sinnekkään.

  Esim. Kaksoistornien isku v. 2001. Amerikkalaiset hyväksyivät lukuisia voimakkaita tiedudtelulakeja kun ”pöllysi”. ”Pölyn laskeuduttua.” HUPS! Tässähän meni loppukin yksityisyys!

Comments are closed.