Marco de Wit 14 syyskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Twerkkauksen alkujuuret näyttävät olevan afrikkalaisissa hedelmällisyyden jumalan palvonnassa.

 

Nykyään sitä nähdään varsinkin voodoossa.

 

Käytännössä twerkkaus sisältää paljon samoja liikkeitä kuin demonien palvonta.

 

 

 

 

Lue lisää:

Cuties-pedofiilielokuvan vastustus voimistuu

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

5 thoughts on “Onko twerkkaus demonien palvontaa?

  1. Tietysti satanistit opettavat ja aivopesevät palvomaan Saatanaa, häpäisemään itsensä ja käyttäytymään kuin huorat ja rattopojat. Varsinkin Suomessa tämä on mennyt täysin läpi suomalaisten orjageenien ansiosta! Emme kyseenalaista mitään mitä auktoriteetit sanovat ja uskomme muita auktoriteetteja kuin Jumalaa itseään. Kukaan ei ole Jumalaa korkeampi auktoriteetti!

  2. Kaikista mahdollisista, kaikkein pahimmista synneistä on tehty hyveitä ja tämä on oikein mahtavaa. Ihmisiä houkutellaan tekemään mahdollisimman paljon syntejä ja he tekevät syntejä koska ovat hylänneet Jumalan. Nyt he jahtaavat vain kaikenlaisia perversioita, syntejä ja houkutuksia.

  3. ******* on itsensä saatanan ja demonien hallussa. Tämän olen kuullut ja nähnyt omin silmin todisteellisesti youtubessa afrikkalaisten ”Jumalan miesten” eli saarnaajien ajavan riivaajia demoniien valtaavista ihmisistä. Osasta heistä todella näkee, että ”kaikki ei ole aivan kohdallaan”. Joista taas ei näe sitä juurikaan ”päälle”, mutta heidän persoonansa ja käytöksensä on muuttunut kylmäksi sekä vastuuttomaksi läheisiä huomioon ottamattomaksi.

    Joka tapauksessa demoneja ajettaessa pois uhreistaan, demonit vastustavat tätä väkivaltaisesti ja uhmakkaasti saaden kantajansa vääntelehtimään, karjumaan kasvot raivosta vääristyneenä. Tällöin demonit julistavat: ”******* olevan pimeiden voimien, pahuuden ja itsensä saatanan hallussa eikä se koskaan tule siitä (*******) antamaan pois vallastaan!!!”

  4. Itse olen ihmetellyt tätä persauksen täristelyä ja pyöristystä. Mutta jos sitä miettii tässä valossa niin se saa uuden merkityksen. Kysehän on nimenomaan naisten alistumisesta jollekkin suuremmalle taholle. Niin että ne tarjoutuvat kantamaan ja kasvattamaan tämän suuremman tahon siemenen hedelmää.

    Aiemmin olen ollut sitä mieltä että sillä houkutellaan miehiä siittämään naiset. Mutta kun tarkemmin miettii niin ei miehiä näy tanssissa mukana. Ne ovat sivulla ja hurraavat. Ja todellakin, naiset odottavat että ”pyhä henki” täyttäisi ne ja että ne alistuvat hyväksikäytön kohteiksi. Synnyttäen maanpäälle tämän jumaolennon jälkeläisiä. Ilmeisesti se olisi kunnia-asia sille joka saisi siemenen sisään ja jälkeläisen kannettavakseen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*