Free speech 15 syyskuun, 2020

 

Kuuluisa juutalainen Forward-lehti yllyttää BLM-eläimiä kaatamaan ”antisemiittisiä” patsaita.

 

Listalla on tietysti juutalaisten vakioinhokit, kuten luterilaisuuden perustaja Martin Luther ja Ford-autotehtaan luoja Henry Ford.

 

Luonnollisesti listalta löytyy myös Thomas Watson, joka järjesti juutalaisen pedofiilimurhaajan hirttäjäiset.

 

J’Accuse: Juutalainen Alfred Dreyfus syyllinen! (Myös maailmansotaan?)

 

 

Yllättäen ”antisemiitti”listalla on myös kenraali Patton!

 

Miksikö? No, koska hänen mielestään Saksaa ei olisi pitänyt jakaa ja tuhota II maailmansodan jälkeen.

 

Lisäksi Patton levitti vaarallisen toksista asennetta amerikkalaisiin.

 

 

 

 

Listalla on myös toinen toksinen amerikkalainen kenraali nimittäin Ulysses Grant.

 

Grant johti USA:n sisällissodassa pohjoisvaltion joukkoja ja tuli myös myöhemmin presidentiksi!

 

 

 

 

Eli nyt juutalaislehti yllyttää kaatamaan ns. orjien vapauttajan ja presidentin patsaan vain, koska hän kielsi juutalaisia kauppiaita pyörimästä rintamalla sotilaita huijaamassa.

 

 

Melko pitkävihaista ja kostonhimoista porukkaa.

 

Älä ryppyile juutalaisille tai muuten…

 

 

Kuvassa linkki Forwardin juttuun

 

 

Lue lisää:

 

BLM-liikkeen johtaja juutalainen?

 

 

4 thoughts on “Juutalaislehti yllyttää BLM-eläimiä kaatamaan ”antisemiittisiä” patsaita

  1. Vihaa vuodesta 62. Kirjaimellisesti vuodesta 62. Venäjän tsaari myös kieltäytyi liittymästä joidenkin äärijuutalaisten hallitsemaan yksityiseen keskuspankkikartelliin. Jotkut äärijuutalaiset haluavat edelleen tuhota Rooman ja eurooppalaiset? Miksikö? Koska filistealaiset ja Goljat olivat valkoisia, kreettalaisia sotureita! Daavid huijasi kaksintaistelussa Goljatia vastaan, sillä filistealaiset haastoivat jotkut juutalaiset kahden soturin väliseen kaksintaisteluun lähitaistelussa, jotta suurempi verenvuodatus filistealaisten ja joidenkin juutalaisten välillä voitiin välttää. Valkoiset kreetalaiset filistealaiset lähettivät kaksintaisteluun Goljatin. Jotkut juutalaiset lähettivät lopulta Daavidin. Mitä teki Daavid reilussa kaksintaistelussa? Otti lingon ja ampui Goljatia kauempaa! Jotkut juutalaiset eivät siis uskaltaneet mennä kaksintaisteluun euroopalaisia vastaan, vaan huijasivat ampumalla Goljatia lingolla päähän!

  2. Miksi jotkut juutalaiset puolustavat täysillä joitain juutalaisia pedofiilejä, sekä pyörittävät pedofiilirinkejä? Miksi jotkut juutalaiset puolustavat joitain juutalaisia orja ja huumekauppiaita, sekä koronkiskojia. Miettikääs sitä.

  3. Kenraali Patton kuului hirttolavalle kuvottavana sotarikollisena, kuten muut amerikkalaiset ”sotilaat” ja poliitikot. Rikollinen massamurhaaja, kuten muut amerikkalaiset, joille ei tarvitse antaa mitään sympatiaa ja sääliä. Eivät amerikkalaisetkaan anna meille mitään säälipisteitä ja sympatiaa. Älä rakasta varsinkaan vihollista, joka ei tule antamaan sinulle mitään armoa ja sääliä. Mitä nopeammin rikolliset valkoiset amerikkalaiset rotusekoittuvat, sitä parempi.

Comments are closed.