Free speech 16 syyskuun, 2020

 

Kaikki tietävät kokoomuksen olevan nykyään juutalaisfanaattinen puolue, mutta harva arvasi kokoomuksen puolustavan näin avoimesti poikien silpomista.

 

 

 

 

Tietysti myös Korkein oikeus on samaa mieltä. Yksikään eduskuntapuolue ei suostu pitämään meteliä poikien silpomisesta, vaikka sitä tapahtuu joka vuosi täällä Suomessa sekä juutalaisten että muslimien toimesta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Kokoomus puolustaa poikien silpomista

  1. Ainakin yksi Korkeimman oikeuden tuomari on juutalainen ja muut vain ostettu. Kaikki puolueet on myös ostettu.

  2. Miksi annamme *********** määrätä ja sekaantua siihen miten haluamme elää Suomessa? Miksi emme saa rikoksia tekeviä matuja tuomioille?

  3. Laki ”Yhdenvertaisuudesta” on kommunismia! Kommunismi luo ”lakeja” mukamas humaanisuuttaan, mutta todellinen lähtökohta on saada väline tietyn ihmisryhmän (toisinajattelijat) sortamiseen ja vainomiseen heidän mielipiteidensä ja maailmankatsomuksensa takia lakituvassa, jotka ovat käytännössä Neuvostoliiton diktaattori Josis Stalinin masinoimia. käytännön ”työn” hoiti legendaarinen ”oikeuden” tuomari Andrey Vyshinsky (1883-1954), jonka lempi huudahdus kuin langetetun ennalta jo päätetty tuomio oli julistettu. ”Ampukaa nuo hullut koirat!!!”

    Pienenä kuriositeettinä kerrottakoon, että Josif Stalinilla ili tapana seuratta aitiopaikalta parvelta verhon takana ns. ”oimkeudenkäyntejä”. Se oli hänestä huvittavaa ja hauskaa seurattavaa kuin jo lannistetet ”syytetyt” kilvan lauloivat syyllisyyttään mitä mielikuvituksellisimpiin rikoksiin Neuvostoliittoa ja Josif Stalinia vastaan. Syytetyt ohittivat kevtesti itse syyttäjänkin kirjaamat ”rikostiladstot”. Että ”Näin naapurissa!”

Comments are closed.