Marco de Wit 16 syyskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Yksi yli 50-vuotias juutalainen lentoemäntä on yhdessä yhden noin 45-vuotiaan lentoemännän kanssa haastanut United Airlines -lentoyhtiön oikeuteen, koska eivät pääse palvelemaan urheilutähtiä.

 

Lentoemännät ennen feminismiä

 

United Airlines on tehnyt sopimuksen amerikkalaisten huippu-urheiluseurojen kanssa näiden pelaajien kulettamisesta ristiin rastiin Amerikkaa.

 

Pelaajat ovat toivoneet, että lentoemännät olisivat nuoria, hyvännäköisiä ja mieluiten blondeja, joten lentoyhtiö on tehnyt työtä käskettyä.

 

Tämä ei ole kuitenkaan käynyt yhdelle vanhalle juutalaiselle ja yhdelle vanhalle mustalle naiselle, jotka haastoivat lentoyhtiön ikä- ja rotusyrjinnästä oikeuteen. He vaativat saada tasa-arvoista oikeutta palvella nuoria urheilusankareita.

 

Saas nähdä miten käy.

 

Linkki Bloomberg.comiin

 

 

 

Lue lisää:

Feministit vs. fasistit

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

3 thoughts on “Vanhoja lentoemäntiä syrjitään luksuslennoilla Amerikassa

  1. Eikö tämä ollutkaan yritystoimintaa jossa asiakkaat päättävät? Ei kuitenkaan ole kohtuutonta, että heitä palvelevat nuoret, kauniit blondit. Miksi yksi juutalainen ja yksi musta tekevät tästä suuren numeron? Miksi Israelissa on geeneihin ja rotuun perustuvaa rotuerottelua. Miksi siellä saa olla, mutta täällä ei saa palkata nuoria, kauniita arjalaisnaisia edes töihin?

  2. Itse en oikein ymmärrä miksi porukka aina on täpinöissään lentoemännistä. Ne ovat vain tarjoilijoita, eivät sen kummempia. Ja yleensä hoikkia siksi että mahtuvat kääntyilemään ahtaalla käytävällä. Ei kai mitään sen kummempaa. Siksi kai Maisakaan ei ole silikoniensa kanssa päässyt lennoille, kun se tönisi kolleegoitaan koko ajan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*