11 thoughts on “Päivän kuva K18

 1. Meidän pitää saada nämä satanistit ja pedofiilit ankarille tuomioille ja vastuuseen. Emme voi sallia satanismia, pedofiliaa ja kansanmurhaa! Nämä ovat äärimmäisen vakavia rikoksia ja nyt globalistit, virkamiehet ja poliikot ovat lähteneet täysillä tukemaan pedofiliaa. On täysin selvää, että hallitseva eliitti ja globalistit ovat itse sairaita pedofiileja. Poliisikin suojelee heitä, mahdollisesti ovat itse sotkeentuneet pedofiliaan, joten älä soita poliisille pedofiileista. Poliisi suojelee pedofiileja täysillä!

 2. Kertoo paljon synkkiä asioita sinusta Marco, että postaat tänne alaikäisistä lapsista vaikka minkälaisia kuvia… Pahimmat on kuvat joissa lapsi on sidottu sänkyyn ja se kuva missä lapsella on suukapula joka on tarkoitettu aikuisten seksileikkeihin… Olet sairas!

  1. On siis parempi, että nämä ”asiat” pidetään piilossa, niin että normaalit ihmiset eivät tiedä millaista on maailman meno turdellisuudessa on. Normaalit ihmiset, jopa normaalit miehet eivät tunne kuin pahoinvointia lasten puolesta nähdessään mihin heitä oikein pakotetaan (käytännössä huoraamaan). Sinulle ei pälkähtänyt päähän paheksua kuvassa olevan tytön vanhempia, jotka ovat sallineet (suuri raha) tyttärelleen tapahtua näin. Ja olipa lapsen ”tuotteistaminen” minkälaatuista hyvänsä. Siinä riistetään lapselta normaali ja ikäkauteen kuuluva lapsuus ja olla lapsi, jonka vielä täysipäiset aikuiset hänelle turvaavat ja suovat. Nyt varsinkin pedofiliassa, joka on sairaustila ja täysin epänormaalia seksuaalisuutta pienestäb lapsesta tehdään seksiobjekti, jota takavuosina naisasianaiset paheksuivat suuresti miesten edes käsittämättä tosiasiassa mikä nyt on pielessä? Mutta nyt lapsen laittaminen ”seksiobjektin asemaan ei saa aikaan minkäänlaista murahdusta kuin kansallismielisiltä konservatiiveiltä, joista vielä ”pahimmat”t4nn4stavat kristinuskoa Elävään Jumalaan!
   Mielestäni kommenttisi on tekopyhä etkä ajattele käsiteltävää asiaa edes nenääsi pidemmälle. Mutta kuten sanontakin sen antaa ymmärtää: ”Tieto lisää tuskaa!”
   Ja siksipä juuri Suomessa hyömkätään julkeasti ja häpeilemättömästi normaalin länsimaisen sananvapauden kimppuun kuin mustat Etelä-Afrikassa buurien. Em. ”teutastusta” kutsutaan sanalla: SENSUURI!!!

  2. Kuten edellä mainittu, jos se että asiat pidetään pimennossa eikä niistä haluta tietää on sinusta hyvä asia, niin ehkä tämä sivusto ei sitten ole sinulle.

   On hyvä muistaa että noiden esiintyjien vanhemmat ovat mahdollistaneet tämän elokuvan. Taustalla aiemminkin mainittu rahan- ja vallanhimo joka kumpuaa julkisuuden valokeilasta.

   Netflix itse puolustaa tätä materiaalia sillä että sen kritisoijat ovat missanneet pointin nuoren tytön kärsimyksistä kasvaa naiseksi. Öööö… Miten sitten aikaisemmin on osattu tehdä elokuvia vastaavasta aihepiristä mutta ei ole tarvinnut esitellä kuvakulmaa jossa työt ovat haarat leveellään tai samalla hierovat jalkoväliään? On niitä elokuvia tehty ennenkin. Eikä niissä ole tarvinnut näyttää hedelmällisyyttä esittäviä pakana-tansseja.

   Minun mielestä tämä on suoraan kohdistettu niin mies- kuin naispuolisillekkin pedofiileille. Jotka hekumoivat nuorista murrosiän kynnyksellä olevista lapsista. Eikä sen taustalla liene mitään muuta.

   Ja nyt kun päästiin aiheeseen niin on hyvä muistaa että kaikki pedofiilit eivät tee rikosksia. Aivan kuten kaikki miehet eivät raiskaa tai pahoinpitele. Eivätkä kaikki homot tule kaapista ulos koskaan. Nimittäin, Aamulehdessä oli muutamia vuosia sitten juttu jossa toimittajalle ilmottautui henkilö joka tiesi olevansa pedofiili. Ja taisteli sitä vastaan elämänsä jokaisena päivänä. Hän vastaili toimittajan välityksellä kysymyksiin yhden päivän ajan. Ja kertoi avoimesti miltä tuntuu olla pedofiili ja miten onnistuu pitämään viettinsä kurissa.

   Sen sijaan, tällainen elokuva saattaa laukaista monella sen ”uinuvan” vietin. Ja se lienee tarkoituskin.

 3. 15-vuotias ruotsalainen tyttö läksi ostamaan limpparia kaupasta. Matkalla hän kohtasi Mohamed Fara’n joka saman tien alkoi raiskaamaan tyttöä. – No, eihän tämä nyt mikään uutinen ole, ei varsinkaan Ruotsissa.

  Onneksi paikalle sattui poliisiauto. Tyttö huitoi käsillä saadakseen apua: Poliisit vilkuttivat ystävällisesti takaisin ja jatkoivat matkaansa.

 4. Ruotsiakin puhuttaa Sosialidemokraattien historia, natihistoria. Petterssonsblog on julkaissut lähes kaksituntisen videon aiheesta.

  Videon suora osoite
  https://videos.files.wordpress.com/Zt4kczGA/socialdemokraternas-historia_fmt1.ogv

  – Ingvar Carlsson (S) sulki rajat vuonna 1989 “Ruotsi on täynnä”
  – 1955: Viime vuosina on jälleen tullut merkittävästi maahanmuuttoa Euroopasta. Näillä maahanmuuttajilla on inhimillinen pääoma ja etninen pääoma, joka on lähempänä Ruotsin työmarkkinoita …
  – mielenkiintoinen kirja “Ruotsin keskitysleireistä kolmannen valtakunnan varjossa”, kirjoittanut Tobias Berglund ja Niclas Sennerteg.
  – Tage Erlander oli Ruotsin keskitysleirien korkein komentaja
  – Älä koskaan unohda, että sosiaalidemokraatit vangitsivat ihmisiä leireihin sen mukaan, ketä he olivat, eivät sen mukaan, mitä he olivat tehneet. Sotaa ei myöskään voida syyttää siitä, että useat leirit perustettiin sodan päättyessä ja sosiaalidemokraateilla oli valta … se voi tapahtua taas uudelleen, jos S [Sverigedemokraterna?] saa liikaa valtaa …

 5. Alkoholisti saa ikuisen leiman, ettet parane koskaan. Pedofiili onkin pienempi uhka ja sopii vaikka lasten pariin töihin. Just joo.

Comments are closed.