3 thoughts on “T.W.A.T.S: The Women Against Tiredness Society

  1. Vielä on oikeita, ihania naisia. Jotkut naiset haluavat naida hyvän aviomiehen, saada paljon lapsia, elää hyvän ja turvallisen elämän seuraten Raamatun terveitä oppeja. Naiset olivat 1950-lukuun asti onnellisia ja saivat paljon lapsia hyvän aviomiehen kanssa. Nyt naiset ovat onnettomampia kuin koskaan aiemmin! He itse ovat heränneet siihen, että he ovat onnettomia, he eivät löydä hyvää aviomiestä ja saa lapsia!

    Palataan vanhoihin hyviin aikoihin, jolloin sekä miehet, että naiset olivat onnellisia! Jotkut naiset ovat jo heränneet huomaamaan, että ennen asiat olivat paljon paremmin ja meidän täytyy palauttaa perinteet, oma kulttuurimme ja seurata Raamatun hyviä oppeja.

  2. Jotkut naiset ovat onneksi heränneet, että asiat ovat nykyisin pahasti pielessä ja ennen asiat olivat paljon paremmin ja onnellisesti. Älkää hyvät ja upeat naiset antako myrkyllisten mutanttinoitien sekoilla ja tehdä elämästänne surkeita. Entisaikojen naiset olivat tutkitusti nykynaisia onnellisempia! Ei naisen onnellisuus löydy opiskelu ja työputkesta, vaan hyvästä aviomiehestä, lapsista, avioliitosta ja Jumalasta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*