Free speech 17 syyskuun, 2020

 

Suvakeille ei ole mikään ongelma, että Afrikassa on käynnissä eksponentiaalinen väestönkasvu, jossa maanosan väkiluku tulee nousemaan miljardeilla.

 

Suvakeille ei myöskään ole ongelma, että Afrikasta tulvii joka vuosi miljoonia länsimaihin.

 

 

 

Sen sijaan suvakeille on valtava ongelma, että jotkut harvat valkoiset naiset kunnolla.

 

Monet suvakit oikeasti pitävät tätä perhettä terroristiperheenä.

 

 

Luonnollisesti suurperheen tehnyt blondi suunnattomasti raivostuttaa noitia.

Noidat jälleen vauhdissa

 

 

 

5 thoughts on “Valkoinen terroristiperhe

 1. Suvakit ovat kirjaimellisesti myrkyllisiä, psykopaattisia mutanttinoitia. He pettävät oman geneettisen ryhmänsä ja kansansa, he kannattavat mm. massamaahanmuuttoa joka tuhoaa heidän oman geneettisen ryhmänsä ja kansansa, tekevät kaikkensa että he eivät voisi lisääntyä ja ovat raivoissaan kun jotkut harvat valkoiset naiset tekevät lapsia. He ovat varsinkin raivoissaan kun vielä hyvät geenit omaavat kauniit valkoiset naiset ovat niitä jotka haluavat tehdä lapsia! Hyvät geenit omaavat naiset haluavat luonnostaan tehdä lapsia ja lisääntyä, sekä sitouttaa aviomiehensä itseensä, joka raivostuttaa rumia myrkyllisiä mutanttinoitia. Keskiajalla kristityt yrittivät torjua myrkyllisten mutanttinoitien nousun, mutta teollisen vallankumouksen myötä tuli mutanttinoitien tsunami ja nyt noidat ovat jo vallassa!

 2. Ja minä olisin onnellinen jos tuo kuva olisi Suomesta. Monilapsinen perhe jossa lapset oikeasti hymyilevät luonnostaan, ovat iloisia. Ja vastuulliset vanhemmat jotka pitävät perheestään huolta.

  Sillä kuten jo valemediakin tunnusti, Suomessa syntyvyys on alempi kuin suurina nälkävuosina. Ja samaan aikaan kun väestömme vähenee jo kuudetta vuotta peräkkäin väestörakenteesta johtuen, niin nuoria jotka nyt haluaa elää, niitä kohtaa kurja tulevaisuus.

  Osalla suomalaisista menee hyvin ja sen myötä nuorisomme on rappeutunut. Hauskanpito ja laiskuus ovat tulleet päälimmäisiksi tavoiteltaviksi asioiksi. Nuortemme lihoaminenkin on saatu käännettyä positiiviseksi asiaksi ”kehopositiivinen” tai ”ei mahdu muottiin” sloganit antavat oikeuden jatkaa mässäilyä. Vaikka suurimman osan pojista sperma ei kelpaa enää jälkeläisten tekemiseen. Tai suuri osa nuorista naisista on steriilejä.

  Kun Rooma luhistui sitä ennen pidettiin orgioita. Syömingit, juomingit ja seksi olivat niitä taqvoitelluimpia asioita. Entäs tänä päivänä? Televisiosta tulee pelkkiä ruokaohjelmia, laihdutusohjelmia ja big-brotheria yhdessä pehmopornon kanssa. Kaikki samat elementit on tunistettavissa nykypäivässä. On siis ajan kysymys milloin eurooppamme romahtaa. Ja kun se tapahtuu niin ne perheet jota ovat vahvoja, ne selviävät. Yksin eläneillä bilettäjillä on paljon vaikeampaa. Yksinäistä ja kurjaa.

 3. Upea ja kaunis vaalea arjalaisnainen on tehnyt hienon työn ja on tehnyt upean perheen. Myrkylliset ja rumat mutanttinoidat tekevät kaikkensa etteivät kauniit ja hyvät geenit omaavat naiset tekisi lapsia, vaikka juuri kauniit ja hyvät geenit omaavat naiset haluavat lisääntyä ja tehdä lisää lapsia! Tohtori Edward Dutton näyttää olleen oikeassa myrkyllisten mutanttinoitien kanssa. Terveet ja hyvät geenit omaava nainen yksinkertaisesti haluaa lisääntyä ja toimii oman geneettisen ryhmänsä etujen mukaisesti, kun taas rumat ja myrkylliset mutanttinoidat ovat mielenvikaisia, eivät halua lisääntyä, tekevät kaikkensa etteivät muutkaan naiset tekisi kauniita lapsia ja toimivat oman geneettisen ryhmänsä etujen vastaisesti.

 4. Tämä kuva sai minut iloiseksi pitkästä aikaa!!!

  Sairasmielisten myrkyllisten feministien vastaava suurin ”ilo” juuri abortoitu ”tuore” sikiö ja ”naisen oikeus päättää omasta ruumiistaan”.

  Mitä tämä jää enää aikonaan Etelä-Amerikassa eläneiden Maiyoen veriuhri rituaaleista, joissa valutettiin tuhansien ihmisten veri jumaliensa lepyttämiseksi ja runsaiden viljasatojen varmistamiseksi.

 5. Ahkerille vanhemmille ja varsinkin äideille pitäisi antaa palkinto ja tunnustus kun ovat tehneet upean ison perheen ja ovat olleet hyviä vanhempia.

Comments are closed.