Marco de Wit 18 syyskuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Demokraattien presidenttiehdokkaan Joe Bidenin sekopäisyys ja seniiliys alkavat olemaan niin päivänselviä, että valtamedia on päättänyt kaikin tavoin suojella Bideniä.

 

Valtamedia on mennyt niin pitkälle, että on alkanut sensuroimaan jopa Bidenin nuuhkailuvideoita.

 

Kyllä. Bidenillä on vuosia ollut omituinen tapa julkisilla paikoilla nuuhkia ihmisiä tunkemalla nenänsä ihmisten hiuksiin tai hyvin lähelle kaulaa.

 

Kyse ei ole mistään vahingosta, välittömyydestä tai yliystävällisyydestä, vaan hän ihan väkisin tökkää uudestaan ja uudestaan nenänsä kiinni toiseen. Tämä näkyy hyvin monissa videoissa.

 

Kannattaa muistaa, että tämä on tapahtunut, kun Biden tietää olevansa kuvattavana. Millaista mahtaa meno olla, kun kameroita ei ole lähellä!

 

 

 

Jopa demokraatit ovat kauhuissaan, että joutuvat ”nuuhkailija Joen” käsiin.

 

 

Facebookin mukaan väkisin nuuhkailun kritisoiminen on vihaa.

 

 

Lue lisää:

Joe Bidenin kannattajat villeinä

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Facebook sensuroi kuvia, joissa Biden ”nuuhkii” ihmisiä

  1. Demokraatit ovat järkijään pedofiilejä ja saatanan palvojia. Toki suurelta osin myös republikaanitkin erityisenä klaanina tietenkin ent presidentin George H. W. Bushin (1924-2018) perhe, joka Skulls and Bones salaseuraan, vapaamuurareihin ja Illiminaattiin.

  2. Noissa videoissa näkyy hyvin miten kaikki ovat vaivantuneita siitä miten Joe käsittelee tyttölapsia. Koittaa jopa suudella poskelle mutta ne yritykset väistellään. Ja vanhemmat vieressä vaan hymyilee niinkuin ketunraudat kun ovat päässeet samaan kuvaan vanhan miehen kanssa.

    No, Joe on Joe eikä muuksi muutu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*