Marco de Wit 18 syyskuun, 2020

 

Monet konservatiivit ovat jo vuosien ajan syyttäneet George Sorosia äärivasemmistolaisten liikkeiden tukemisesta. Myös mellakoiva BLM-liike näyttää saaneen Sorokselta rahaa vähintäänkin hänen ”Avoin yhteiskunta” -säätiöidensä kautta.

 

Kuuluisa republikaani Newt Gingrich mainitsi tämän päivänselvän faktan oltuaan haastattelussa konservatiivisella Fox-kanavalla.

 

Gingrich korosti, ettei Soros pelkästään rahoita mellakoitsijoita, vaan myös niitä syyttäjiä, jotka kieltäytyvät syyttämästä mellakoitsijoita ja laittamasta heitä vankilaan.

 

Kaikkien hämmästykseksi kaksi juontajanaista alkoikin sensuroimaan Gingrichin puheita!

 

 

Gingrichin sensuroiminen Foxilla on synnyttänyt Amerikassa suuren kohun.

 

 

 

Kukaan ei kuitenkaan uskalla sanoa miksi kyseiset kaksi naisjuontajaa halusi kieltää juutalaisesta George Soroksesta puhumisen:

 

He ovat itse juutalaisia tai näiden fanittajia. Ainakin toinen juontajista eli Melissa Francis on juutalainen. Toinen juontaja Marie Harf on puolestaan opiskellut juutalaista kulttuuria ja toiminut CIA:ssa Israel-tiskillä eli Lähi-Idän ”asiantuntijana”.

 

Valtamedia ei myöskään halua puhua siitä, että monet pitävät Sorosta pelkkänä juutalaisten Rothschild-pankkiirien fronttina.

 

Päivän kuva

 

 

 

Lue lisää:

BLM-liikkeen johtaja juutalainen?

 

Juutalaislehti yllyttää BLM-eläimiä kaatamaan ”antisemiittisiä” patsaita

 

 

 

7 thoughts on “Fox-uutiset kielsi syyttämästä juutalaista George Sorosta BLM-mellakoista

  1. Meidän pitää paljastaa ja saattaa rikollisten ja terroristien tukijat ankarien tuomioiden eteen. Emme voi sallia vihamielisen ryhmän järjestää uutta kansanmurhaa joutumatta ankaraan vastuuseen.

  2. Fox News kuuluu samaan valeoppositioon. Fox News uutisoi ”konservatiivisista arvoista”, mutta on sionisteista täysin hiljaa ja mm. rummuttaa täysillä globalistien ja sionistien sotapropagandaa ja Yhdysvaltojen/Israelin ”näkemyksen” syöttämisestä. Yhdysvaltojen vaaleissakin on kyse kahdesta äärijuutalaisesta ryhmästä (Trump ja Obama/Biden/Clintonit). Todellisuudessa vaaleilla ei ole mitään merkitystä. Vaaleissa on vain kyse siitä kumpi kahdesta äärijuutalaisesta ryhmästä voittaa vaalit. Ei mistään muusta. Ihmiset kuitenkin luulevat vaaleilla olevan jotain merkitystä, sillä muuten he ryhtyisivät kapinoimaan. Ihmisille pitää tarjota valheellisia vaihtoehtoja.

  3. Vihamielinen etninen eliitti luottaa siihen, että he saavat kansanmurhattua valkoiset ja pystyvät karkaamaan vastuusta. Tämä ei tule tällä kertaa onnistumaan tai muussa tapauksessa valkoiset kansanmurhataan sukupuuttoon.

  4. JEP!! Eikä siinä vielä kaikki. Yksi FOX:in omistajista on DISNEY. Ja Disneyn omistaja on juutalainen niin kuin tämänkin lehden aineistona on ollut jutussa, jossa on ihmetelty Walt Disneyn aikanaan luoman yhtiön ja hänen luomiensa sarjakuvalehtien -ja animaatio hahmojen käyttämistä rivoissa kuvissa ja muussa mädättävässä yhteydessä!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*