Marco de Wit 19 syyskuun, 2020

 

Laiton Lehti julkaisi pari päivää sitten seuraavan jutun presidenttiehdokas Joe Bidenistä.

 

 

 

Amerikassa monet ovat pitäneet kuvaa leikeltynä. Kuulemma kuva on leikelty niin, että sen reunassa olevat ihmismassat eivät ole näkyvissä.

 

No, nyt on löytynyt videota. Kuinka monta ihmistä itse näet?

 

 

Lue lisää:

Facebook sensuroi kuvia, joissa Biden ”nuuhkii” ihmisiä

3 thoughts on “Heiluttiko Biden tyhjälle kentälle?

 1. Syy valikoituun kuvakulmaan on yksinkertainen: Ihmismassat näytettäisiin jos niitä olisi! Koskaan historiassa ei ole ollut samanlaista teatterimaista virtuaalikampanjaa.

  Yhdysvaltojen vaaleilla ei kuitenkaan ole väliä, sillä vaalien osapuolina ovat kaksi äärijuutalaisista koostuvaa ryhmää. Amerikkalaiset äänestävät kaikki samoja äärijuutalaisia, mutta ovat liian tyhmiä tajutakseen. Amerikkalaisten tyhmyys ja sekoittuminen erittäin älykkäisiin mustiin on kuitenkin tuomassa maailmaan rauhan ja on lopettamassa rikollisten amerikkalaisten ryöstelyt ja raiskaukset maailmalla. Mustien sekoiduttua valkoisiin amerikkalaisiin myös suomalaiset vapautuvat rikollisten rosvojen orjuuden alta ja tämä on mahtava asia. Mitä nopeampaa valkoiset amerikkalaiset rotusekoittuvat, sitä parempi meille eurooppalaisille.

 2. Lentokoneesta ulos tullessa ei oo muita kun henkivartijoita siviilejä tuskin päästetään lähellekkään voi marco meni kiihottaminen persiilleelle nyt..🤣

  1. 😊"Hikoilupuuskat, kuumat aallot ja huonosti nukutut yöt voivat tehdä vaihdevuosi-ikäisen elämän sietämättömäksi." sanoo:

   https://www.apteekki.fi/terveydeksi/terveys/uskallanko-turvautua-hormonihoitoon.html
   😊
   ”lääke ei takaa ikuista nuoruutta eikä korjaa elintapojen aiheuttamia riskejä”🍷”Estrogeeni ei kuitenkaan ratkaise ihmissuhdeongelmia”
   😊
   https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk01159
   😊
   ”jos keltarauhashormonia ei käytetä tai sen annos ei ole riittävä. Syöpäriski kasvaa kymmenen vuoden estrogeenihoidon jälkeen lähes kymmenkertaiseksi, jos käytössä on pelkkä estrogeeni.” ”Emättimen paikallishoito estrogeenillä vähentää emättimen ja virtsarakon oireita, muun muassa limakalvojen kuivuutta” ”Voimakkaista kuumista aalloista kärsivät naiset voivat siis hyötyä hormonihoidosta”
   😊
   https://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/RESEPTILAAKKEET/SUKUPUOLIHORMONIT/ESTROGEENIT-ELI-NAISHORMONIT
   😊
   https://www.puhti.fi/tietopaketit/estrogeeni/
   😊
   ”Estrogeenit ovat ryhmä hormoneja, jotka vastaavat muun muassa naisellisten piirteiden kehittymisestä.”
   😊
   https://riinakatainen.fi/vaihdevuodet/miten-hormonihoitoa-kaytetaan/
   😊
   ”Tarjolla on tabletteja ja laastareita sekä iholle annosteltavia geelejä ja suihke. Valittava hoito riippuu henkilön omien mieltymysten lisäksi henkilökohtaisista riskitekijöistä ja siitä onko kohtu aikaisemmin poistettu.”
   😊
   https://www.potilaanlaakarilehti.fi/artikkelit/kuka-hyotyy-vaihdevuosien-hormonikorvaushoidoista/
   😊
   ”Menopaussi-ikä ei ole muuttunut, vaikka elinikä on pidentynyt.” ”Implantti- tai injektiomuotoista estrogeenivalmistetta ei Suomessa ole käytettävissä.” ”Myös antoreitillä vaikuttaa olevan keskeinen merkitys etenkin vähäoireisilla naisilla. Hoito ihon kautta vaikuttaisi olevan heille sopivampi.” ”lääke ei korjaa niitä haittoja, joita kenties itse aiheutetaan.🚬Tupakoivan🚺naisen on viimeistään menopaussin aikaan yritettävä lopettaa tupakointi.”🚭

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*