8 thoughts on “Päivän kuva

  1. Katsokaa joskus ”Michael” Obaman hartioita, aataminomenaa ja jalkoväliä. Yhdysvaltoja johti 8 vuotta mies joka ei ole edes ollut Yhdysvaltojen kansalainen ja syntynyt Yhdysvalloissa. Mikä vitsi. Yhdysvaltoja myös johtavat jotkut äärijuutalaiset ja valkoiset amerikkalaiset ovat Israelin huoria, jotka vielä ovat innoissaan huoraamisesta Israelille.

  2. Jussi Pulla-aho myöskin kannattaa yhdysvaltoja. Hän ei ymmärrä miksi vasemmisto ei tykkää…

    1. Persut myy persettään. Persunuoret pyörittää persettään. (Homo)persut jakaa neekereille persettään.

      Vittu mitä porukkaa!!! 😄

  3. Barack Hussein Obama ennen presidentti kauttaan työskenteli CIA:n palveluksessa ja näytteli siellä ollessaan fiktiivisen Osama bin Ladenin roolia jenkkien itse tekemillä feikkivideoilla. Jos valokuvia tutkii tarkasti huomaa että molemmat herrat näyttävät samalta henkilöltä.

Comments are closed.