Free speech 19 syyskuun, 2020

 

Aiemmin BLM-eläimet pysäyttelivät valkoisten miesten autoja eikä poliisi tehnyt asialle mitään.

 

Muuttuuko nyt ääni kellossa, kun kohteeksi joutuvat myös poliisit?

 

 

Sama toisesta kuvakulmasta ja hieman pidempään.

 

 

Lue lisää:

Autoilija vs. BLM-eläimet

2 thoughts on “Päivän video

  1. Kunhan tuhoavat Yhdysvallat sisältä päin, niin ei mitään hätää. Rikollisen terroristivaltion tuhouduttua planeetalta maailmaan voi vihdoin palata eurooppalaiset kansallisvaltiot, eivätkä he enää syötä meille teennäistä ja sairasta materialismia ja kulutuskulttuuria. Toisen maailmansodan aikaan amerikkalaiset tutkivat miten eurooppalaisten kansallismielisyys ja identiteetit saadaan tuhottua ja loputtoman pahuuden voitettua sodan he alkoivatkin syöttämään meille hyvin sairasta materialismi ja kulutuskulttuuriaan ja aivopesemään lapsiamme. Yhdysvaltojen ja Israelin kaaduttua voimme vihdoin saattaa hyvin sairaita ja vakavia rikoksia tehneet rikolliset tuomiolle ja rakentaa jotain terveellistä, aitoa, ei-amerikkalaista. Amerikkalaiset voidaan sulkea omaan tulevaan minivaltioonsa korvaamaan rikoksiaan ja estää heitä tuomasta sairaita varas ja rosvogeenejään takaisin eurooppaan.

Comments are closed.