Free speech 19 syyskuun, 2020

 

Tähän tämä maskihulluus johtaa. Edes opettaja ja lähes kaikki muut vanhemmat eivät valittaneet maskittomasta miehestä, koska hän piti turvaväliä.

 

Poliisi selvästi haluaa vain pelotella ihmisiä.

 

 

Lue lisää:

Australian polpo pidätti kymmeniä koronaskeptikkoja

 

 

5 thoughts on “Video: Poliisi pidättää vanhempainillassa olevan maskittoman isän

  1. ”Hyvä kenttäpoliisi”: ”If its according to set policies…”.

    Ei ole olemassa ”hyviä” poliiseja. Kaikki poliisit ovat vihollisiamme. Kaikki poliisit suojelevat vallassa olevaa eliittiä, heidän rahajärjestelmäänsä ja heidän valtaansa. Yrittäkää herätä ja tajuta. Joka ikinen poliisi Suomessa hyökkää suomalaisia vastaan ja tunkeutuu kotiinne jos vain saa käskyn. Jokainen poliisi… on… vihollinen. Älkää alistuko ja totelko rikollisia kansanvihollisia, maanpettureita ja kansanmurhaajia.

  2. Mitä voit tehdä rikolliselle jolla on virkapuku, rajaton valta ja ase? Muualla kuin Suomessa rikollisille ei sentään antauduta. Raukkamaiset suomalaiset ovat heti alistumassa poliisille, vaikka he tekisivät rikoksia!

  3. Harva poliisi kieltäytyy tottelemasta käskyjä, vaikka käskyt olisivat aivan järjettömiä kuten tässäkin tapauksessa. Hyvin sanoo ensimmäinen kommentoija. Suomessakin poliisit ovat valmiita tunkeutumaan ihmisten koteihin, vaikka ilman kotietsintälupaa, jos vaan saavat käskyn.

      1. @Jonzon älä edes kyseenalaista täällä, kaikki on *-miehinen ja naisten vika. Semitismi on se pahan alku ja juuri sekä kaikki paitsi valkoiset ovat epäkehittyneitä ********. Ainoa oikea uskonto on seurata Arabi miestä n. 2000 vuotta sitten jonka italialaiset maalasivat valkoiseksi. Ja se oli *-miesten syy miksi tämä vapahtaja kuoli etc etc. AINIIN! Ja Radiosignaalit (5G) ohjaavat meitä suvakeiksi, sekä tekevät meistä muslimi myönteisiä (Edes Muslimit eivät pidä Muslimeista).

Comments are closed.