Free speech 20 syyskuun, 2020

 

Feministit ovat jo pitkään opettaneet teinitytöille ja jopa tyttölapsille, että mitä huoraavamman näköisesti pukeudut koulussa, niin sitä vapaampi olet.

 

Viimeisen kymmenen vuoden aikana feministit ovat valloittaneet Suomen opettajanhuoneet, joten nyt myös opettajat ovat mukana lasten seksualisoimisessa.

 

Opettajat tuomitsevat perinteiset perhearvot. Pervotus pakollista lapsille!

 

Ranskassa feministiset opettajat eivät kuitenkaan ole vielä päässeet valtaan. Ranskassa naiset pukeutuvat kyllä usein seksikkäästi, mutta samalla tekevät selvän rajanvedon aikuisten ja teinityttöjen välillä.

 

Ranskalaiset opettajat eivät hyväksy lasten seksualisointia. Moni huorahtavasti pukeutunut tyttö onkin lähetetty takaisin kotiin vaihtamaan päälleen kunnon vaatteet.

 

 

Tämä ei kuitenkaan käynyt feministeille, jotka järjestivät ex-tasa-arvoministerin kanssa koulukapinan huorahtavien vaatteiden puolesta!

 

Yhdessä oppilasjärjestön kanssa järjestettiin feministipäivä, jolloin nuoria tyttöjä suorastaan kannustettiin menemään kouluun huorahtavissa vaatteissa!

 

 

Kuvassa linkki Euronews.comiin

 

 

Lue lisää:

 

Kalifornian koulussa 10-vuotiaille tytöille kondomin asettamiskilpailu

 

 

 

3 thoughts on “Huoravaatteiden kieltäminen johti feministien johtamaan koulukapinaan

  1. Se on sata varma ettei minun tyttäret tule näyttämään kirjaimellisesti Saatanan huorilta. Satanistipedofiilit haluavat aivopestä lapset pienestä lähtien huoraamaan Saatanalle ja häpäisemään itsensä. Kireät ja paljastavat vaatteet eivät kuulu varsinkaan lasten päälle. Jopa Suomessa Poliisi suojelee pedofiilirinkejä ja lapsia hyväksikäyttäviä pedofiiliopettajia. Eivät suostu tutkimaan heitä. Mitä voit tehdä rikolliselle jolla on rajaton valta, aseet, virkapuku ja joka voi kaivaa kaikki tiedot sinusta ilman lupia ja tunkeutua kotiisi ilman syytä? Ainoastaan Suomessa Poliisi saa itse tunkeutua ihmisten koteihin ilman syytä ja omalla luvalla!

  2. Suomessa opettajat, poliisi ja presidentti ovat kaikki pedofiilejä. Ei mikään ihme, että Suomessa pedofiilit ovat globalistien ja virkamiesten suojeluksessa?

  3. Tytöt ovat kauniita (tiedostan, että he ovat lapsia ja suhtaudun heihin sen mukaisesti) – , muttab eivät huoravaatteissa!

    Tytöt ovat lapsia ja tyttöjen lapsuus kestää millisekunnin verrattuna esim. 80-vuotta sitten. Olipa sitten tyttö tai poika. Lapsuus ja murrosikä on niin lyhyt ettei ole mitään syytä ”kiirehtiä” aikuisuuteen. Mutta tämänhän voi tietää ainostaan wanha pieru eikä kukaan sellaista kuuntele!

    Huorana ja vaikka alasti ehtii sitten olemaan koko loppuikänsä 24/7

Comments are closed.