1 thought on “Päivän Jenspa

  1. Venäjänistejä on tietysti myös olemassa. Tällä hetkellä Suomi on Yhdysvaltojen vihamielisesti miehittämä ja meidän pitää lähettää amerikkalaiset rikolliset sinne minne kuuluvat. Miksi suomalaiset eivät ryhdy vastarintaan Naton länsiliittoumaa vastaan? Miksi suomalaiset ovat kirottuja raukkoja ja pelkureita? Amerikkalaisille ja brittimiehittäjille pitää näyttää että he eivät ole enää tervetulleita Suomeen. Rikolliset miehittäjät ja massamurhaajat voittivat toisen maailmansodan loputtomalla pahuudella, mutta meidän täytyy nyt lähettää amerikkalaisille ja briteille selvä viesti, että suomalaiset eivät enää alistu miehittäjille ja vihollisille, sekä heidän pitää poistua välittömästi Suomesta ja Suomi irtautuu rikollisten tekemisistä, kuten huumekaupasta, pedofiliasta ja ihmiskaupasta, terrorismista, muiden pakotteista, massamurhista, kiduttajien tukemisesta jne. Suomen täytyy myös saada Yhdysvaltojen ja brittien varastamat kullat takaisin! Stop operaatio Gladio ja rikollisten miehitys!

Comments are closed.