2 thoughts on “Päivän video: Rikastusta

 1. 🇺🇸Sep 20, 2020 Katie Hopkins OFFICIAL: "Katie Hopkins at the George Floyd Memorial, Minneapolis" sanoo:

  https://youtu.be/MRcrFTvSlS8?t=113
  🇺🇸
  https://www.newsweek.com/george-floyd-couldnt-breathe-before-he-was-pinned-down-cops-prosecutor-says-1507608
  🇺🇸
  5/30/20 ”Floyd first said he could not breathe several times before he was restrained under officer Chauvin’s knee as video footage has shown. Floyd was handcuffed, standing and not voluntarily entering the police car, telling officers he was claustrophobic and unable to breathe”

 2. ”Rauhanomaista rupattelua” naapurin kanssa! Milloinkahan valkoiset opettelevat puolustamaan itse itseään. Poliisi ei sitä ainakaan tee. Ei sitten missään päin maailmaa. Mutta tietäähän sen, kun jos metsästäjä ampuu suden pelastaakseen ajokoiransa kolmen suden sitä raadellessa hengiltä. Poliisi ja yhteiskunta laittaa lyijyn painoisen syyllisyystaakan metsästäjän ylle siitä, oliko nyt aivan välttämätöntä ampua susi hengiltä kyseisessä tilanteessa, Ilmeisesti olisi pitänyt tarjota pullaa ja kahvia repusta tai muuten ruveta ”tanssimaan susien kanssa” ja olla ”kave”!

Comments are closed.