Marco de Wit 20 syyskuun, 2020

 

Usein suomalaiset unohtavat, että Suomi on geopoliittisesti yksi maailman tärkeimmistä maista.

 

Suomi on nimittäin Pietarin porteilla.

 

Tämän takia sekä länsi- että itäliittouma eli Nato ja Venäjä/Kiina tekevät kaikkensa vaikuttaakseen Suomen sisä- ja ulkopolitiikkaan.

 

 

Osa tätä vaikuttamista ovat tietysti hybridioperaatiot, joilla pyritään manipuloimaan sekä valta- että vaihtoehtomediaa.

 

 

Vaihtoehtomedia on hyvin tärkeä, koska se pystyy organisoimaan uusia puolueita, puoluekaappauksia ja varsinkin katuoperaatioita. Tämän vuoksi Supo ja natottajat joutuivat 2015-2016 paniikkiin sekä uudesta vaihtoehtomediasta että Suomi Ensin-järjestöstä. Käynnistettiin valtava operaatio niiden soluttamiseksi ja kaatamiseksi. Mukana olivat kaikki valtion organisaatiot sotilastiedustelusta ja Suposta, poliisiin, syyttäjiin, tuomareihin, Yleen ja sen Natonarkkaajaan, Jessikka Aroon asti.

 

Pelkkä toisinajattelijoiden jahtaaminen ja vainoaminen on kuitenkin tyhmä strategia. Valtaeliitti käyttääkin paljon älykkäämpää strategiaa eli perustaa opposition itse. Näin voidaan ensin houkutella toisinajattelijat yhteen kasaan, manipuloida heitä ja lopulta tuhota heidät totaalisesti aina maineesta alkaen.

 

Tarvittiin vain joku järjestämään ja johtamaan valeoppositiota. Tähän tehtävään valittiin Bitcoin-miljonääri Risto Pietilä, joka nuoresta asti oli haaveillut James Bondin kaltaisen agentin urasta. Armeijassakin hän epätoivoisesti yritti päästä erikoisjoukkoihin, mutta siinä epäonnistuttuaan yritti kaikin keinoin päästä sotilastiedustelun tai Supon leipiin. Sinnekään häntä ei kuitenkaan hyväksytty, mutta miljonääriksi tultuaan todennäköisesti sai ainakin jonkinlaisen yhteyden.

 

Megalomaanisuus näkyi Risto Pietilässä jo 2000-luvun alussa

 

 

Mahdollisesti Pietilä työskenteli useammalle läntiselle tiedustelupalvelulle eli esim. Suomen, Viron ja Amerikan tiedustelupalveluille. Periaatteessa hänellä olisi jopa voinut olla yhteyksiä Venäjän tiedustelupalveluun. Jos joku oli kaksois- tai kolmoisagentti, niin Risto Pietilä. Tai siis kuvitteli olevansa.

 

Tuskinpa Pietilä oli koskaan mikään oikea agentti. Harva tiedustelupalvelu värvää mielisairaita megalomaaneja. Sen sijaan suojelupoliisit ja tiedustelupalvelut mielellään antavat mielisairaiden luulla olevansa jotain agentteja, kunhan tarpeeksi vasikoivat ja toimivat provokaattoreina.

 

 

Itse asiassa yhden maniakohtauksensa aikaan Pietilä itse kertoi Laittoman Lehden päätoimittaja Marco de Witille monenlaisista yhteyksistään. Hän myös suoraan sanoi olevansa yhteydessä Naton tiedusteluun.

 

Toisaalta oli vaikea sanoa kuinka paljon Pietilän puheet kulloinkin pitivät paikkaansa, koska hän oli vakavasti mielisairas. Pietilä oli usein mielisairaalassa, koska kärsi toistuvasti psykoottisista kohtauksista, kuten tietyt MV:n toimittajatkin. Tämä on nykyään yleistä tietoa, joskin sitä yritetään vähätellä ja oikeuttaa sanomalla, että polpon luoma paine on vain ollut liian kova. Todellisuudessa mielisairailla ei pitäisi olla mitään asiaa toimittajiksi puhumattakaan kansallismielisten järjestöjen johtoon. Mielisairaissa nimittäin on se huono puoli, että he aina pyrkivät sellaisiin asemiin missä saavat eniten tuhoa aikaiseksi.

 

Kukaan ei voi kuitenkaan kiistää Pietilän olleen hyvin älykäs. Hän oli esimerkiksi erittäin lahjakas päässälaskija. Tätä tosiasiaa hän sitten ylpeänä mainostikin.

 

 

 

Alunperin Pietilä harjoitti hopeakauppaa ja eräänlaista verkostomarkkinointia. Erikoista asiassa oli se, ettei valtamedia koskaan pyrkinyt paljastamaan häntä, vaan jatkuvasti mainosti hänen omituisia ja jopa mielisairaita projektejaan. Tämä valtamedian vuosikymmeniä jatkunut suosiollisuus mahdollisesti viittaa Supoyhteyksiin.

 

Yle uskomattomalla tavalla mainostaa Pietilän Silverbank hopeaprojektia 2011. Kuvassa linkki Ylen radio-ohjelmaan.

 

Miljoonansa Pietilä sai joko vinkin ansiosta tai ostamalla sattumalta juuri oikeaan aikaan Bitcoineja. Varmalta vaikuttaa, että näin hän sai noin puolitoista miljoonaa euroa. Tämän jälkeen Pietilä yritti kaikin keinoin mainostaa olevansa monimiljonääri. Väitteen teki kuitenkin epäuskottavaksi se, ettei hän koskaan pystynyt hankkimaan haaveilemaansa jättikartanoa. Hänen Virosta ostamansa kartano oli käytännössä asumiskelvoton rötiskä, joka erikoisen sattuvasti pian paloikin maan tasalle.

 

Risto Pietilä rötiskänsä edessä, jota mysteerimäisesti valtamedia kuitenkin hehkutti retusoiduilla kuvilla.

 

Pietilän mediaimperiumiin kuului MV- ja monet muut vaihtoehtomediat. Pietilän omien sanojen mukaan suurin osa Suomen vaihtoehtomediasta on yli 10 vuotta ollut enemmän tai vähemmän hänen rahoittamaansa.

 

Pietilän imperiumin ytimenä oli Lohikäärmekultti, jossa hän oli sen lohikäärme. Eli ehdoton diktaattori, jota kaikkien oli välittömästi toteltava. Uskollisimmat saivat sitten yllätyslahjoja, jotka olivat yleensä satojen eurojen ja joskus jopa tuhansien eurojen arvoisia bitcoineja tai moneroja. Et kuitenkaan koskaan voinut tietää onko rahaa tulossa vai ei. Näin kultin jäsenet pidettiin aina varpaillaan pokkuroimassa.

 

Pietilän kotisivun kansikuva, jossa hän esittäytyy lohikäärmeeksi.

 

 

Rahaa sai sitä enemmän mitä alistuvampi olit lohikäärmeelle. Sinun piti myös osallistua hänen lohikäärme-nettipeliin ja opetella sen koodikieli. Jos tarpeeksi uskoit lohikäärmeeseen, niin unelmasi toteutuisivat. Tosiuskovat tulisivat saamaan kaiken mitä ikinä haluaisivat.

 

Risto Pietilä puhuu kulttiinsa uskoville.

 

Erityisen tärkeää oli puhua lohikäärmeelle mahdollisimman kunnioittavasti. Eli käytännössä et saanut koskaan puhua Risto Pietilästä, vaan ainoastaan lohikäärmeestä. Jos taas halusit puhua suoraan lohikäärmeelle, niin sinun piti ensin kutsua häntä universumin valtiaaksi, Suomen keisariksi, taloustieteen tohtoriksi, jne. ylistäviä litanioita käyttäen. Säälittävimmät nuoleskelijat sitten palkittiin jopa tuhansilla euroilla.

 

Pietilä piti itseään elävänä legendana ja muistutti siitä myös profiilikuvallaan.

 

Se oli nimenomaan tämä sairas lohikäärmekultti, joka käytännössä johti MV-lehteä ja montaa muuta vaihtoehtomediaa. MV:n päätoimittajana toiminut Juha Korhonen kuuluu myös tähän kulttiin. Korhonen on kuitenkin sen verran korkealla hierarkiassa, että kerran kuvitteli voivansa pyytää ”lohikäärmeeltä” eli Pietilältä rahaa myös suomeksi.

 

Juha Korhonen kerjää Pietilältä rahaa pyytäen anteeksi, että kirjoittaa suomeksi eikä lohikäärmeen määräämiä anelutermejä käyttäen.

 

 

2015 alkaneen matutulvan aikana Pietilä alkoi syytämään rahaa MV-lehdelle ja muille vaihtoehtomedioille, koska halusi kontrolloida sekä narratiivia että varsinkin spontaania katutoimintaa ja siihen liittyviä mielenosoituksia. Tämän takia Pietilä Supon käskystä todennäköisesti liittoutui Juha Korhosen lisäksi myös Juha Mäenpään johtamien persujen likaisten työn osastojen kanssa. 2016 alusta alkaen he sitten yhdessä pyrkivät tuhoamaan kaikki spontaanit aitokansallismieliset mielenosoitukset.

 

Tämän takia Pietilä myös 2016 alussa vastusti Suomi Ensin järjestön syntyä. Keväällä 2016 hän todennäköisesti myös painosti MV-lehteä demonisoimaan Marco de Witin yhdellä kaikista törkeimmällä MV:n valejutulla. (Näitä Marcoa demonisoivia valejuttuja tuli noin 1-2 vuodessa lähinnä persuilijoilta, mutta valheellisina ne aina pian poistettiin Janitskinin käskystä.)

 

[MV:n valejuttu]

 

Mahdollisesti Pietilä sai sabotaasiin myös mukaan Suomi Ensin toisen varapuheenjohtajan, Panu Huuhtasen, joka ei myöskään ole kaikista tasapainoisimpia henkilöitä. Huhujen mukaan Huuhtanen on kuuden laudaturin ylioppilas, jolla oli lupaava tulevaisuus. Pitävät huhut sitten paikkaansa tai ei, niin pian epätasapainoinen Huuhtanen kuitenkin sotki elämänsä niin, ettei koskaan pystynyt hankkimaan itselleen edes kunnon koulutusta. Huuhtanen korostaa olevansa Sigma-luonne eli henkilö, joka on niin kiero ja lyhytjännitteinen, ettei pelkästään levitä kaaosta lähipiirissään, vaan saa valehtelullaan ja kieroilullaan jopa kokonaiset liikkeet ja organisaatiot täyteen kaaokseen.

 

Ei siis ihme, että aivan järjettömällä tavalla Huuhtanen alkoi Suomi Ensin-järjestön sisällä sekoilemaan ja jopa jakelemaan tappouhkauksia. Huuhtasen tavoitteena oli synnyttää SE:n sisällä mahdollisimman paljon kaaosta aivan kuten hän oli aiemminkin tehnyt puolessa tusinassa muussa kansallismielisessä järjestössä.

 

Joidenkin mielestä Huuhtanen on vain viaton ”ihmispommi”, joka ”ei voi itselleen mitään”. (Yhdistysmaailmassa ihmispommiksi kutsutaan sekopäistä henkilöä, jonka kaikki tietävät jo etukäteen tulevan synnyttämään yhdistyksessä sekasortoa ja kaaosta. Yhdistykset ja puolueet tykkäävät lähettää tällaisia ihmispommeja vihamiestensä yhdistyksiin ja puolueihin.) Huhujen mukaan Huuhtasen veli on ollut rikosseuraamuslaitoksen johtaja. Pitää huhu sitten paikkaansa tai ei, niin selvästikin Huuhtanen on vuosia tehnyt parhaansa järjestääkseen sinne kansallismielisiä ”asiakkaita”.

 

Huuhtasta pidetäänkin ihmispommina, joka ei pelkästään levitä kaaosta, vaan usein myös toistuvasti yllyttää ihmisiä järjettömään väkivaltaan. Ei siis ihme, että Huuhtanen kaveraa jopa pahamaineisen Jukin kanssa.

 

Kaksi lohikäärmekultin marionettia Panu Huuhtanen ja Jukka ”Juki” Teräs. Toinen yllyttää ja toinen lyö.

 

Huuhtanen saatiin onneksi kuitenkin eroamaan SE:stä, jonka jälkeen Marco de Wit alkoi entisestään lisäämään Suomi Ensin -mielenosoitusten määrää ja laajentamaan ne maanlaajuisiksi Forssasta Otanmäkeen. Suomi Ensin oli 2016 loppupuolella valtavassa nosteessa.

 

Persujen Juha Mäenpää teki kuitenkin kaikkensa pysäyttääkseen Suomi Ensin -mielenosoitukset. Hän syytti SE:tä haudoilla tanssimisesta aina kun se järjesti mielenosoituksen protestiksi matujen tekemille murhille ja muille rikoksille.

 

Mäenpää meni jopa niin pitkälle, että yritti kaikin keinoin estää Kajaanin Otanmäen mielenosoituksen. Hysteerisenä raivonnut Mäenpää suorastaan kielsi persuja ja muita ihmisiä ottamasta osaa mielenosoitukseen, koska ”murhavokin” johtaja oli persuministerin aviomies. (Myöhemmin vokin johtaja teki Marcon mielenosoituspuheesta rikosilmoituksen, jonka poliisi kuitenkin heitti roskiin. Ks. Vainokirja luku 1. )

 

Vasemmalla Mari Kosonen pitämässä kiinni Fixit-banderollista, kun murhatun muistoksi vietettiin hiljainen hetki. Mielenosoituksessa laulettiin myös nälkämaan laulu. Kuvassa linkki Savon Sanomiin.

 

2016 syksyllä Suomi Ensin järjesti Marcon johdolla kymmenittäin niin menestyneitä mielenosoituksia, että Pietilän, Korhosen ja Mäenpään koalitio ei sabotaaseineen pysynyt perässä. Käytännössä vain Suomi Ensin järjesti enää mielenosoituksia ympäri maata. Pian Ylekin huomasi aktiivisuuden:

 

Mieltä ei osoiteta pelkästään pääkaupungissa. Esimerkiksi Marco de Wit – luultavasti maan kyltymättömin mielenosoittaja – on järjestänyt tänä vuonna kymmeniä mielenosoituksia eri puolilla maata vaikkapa Oulussa, Siilinjärvellä ja Forssassa.

 

Suomi Ensin sai postissa tuhansia kannatuskortteja puolueen perustamiseksi. Nyt alkoi olla varmaa, että uusi puolue syntyisi muutamassa kuukaudessa.

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Pietilä huomasi epäonnistuneensa Suomi Ensin -järjestön sabotoimisessa. Niinpä hän otti yhteyttä Marcoon ja ehdotti yhteistyötä mm. kansanmarkka- ja muissa nettiprojekteissa. Tässä vaiheessa Marco ei tiennyt kuka Pietilä oli, mutta vähitellen alkoi epäilemään hänen motiivejaan ja mielenterveyttään, koska suunnitelmat ja ehdotukset vaihtuivat päivästä toiseen.

 

2016 lopulla Marco huomasi Pietilän sabotoivan Fixit-kansanäänestysprojektia yhdessä persujen kanssa. Jäätyään kiikkiin kieroilusta Pietilä kuitenkin nopeasti käänsi kelkkansa, joskin silloin se oli jo myöhäistä Fixit-projektin kannalta.

 

Marco myös huomasi, että Pietilän mielestä ”hullutkin ovat tavallisia ihmisiä” ja ”hullut ovat niitä täysijärkisiä”. Pietilää ei ollenkaan hävettänyt toistuva mielisairaalaan joutuminen. Se oli vain todistus hänen neroudestaan. Pietilä oikeasti uskoi Mad Prideen.

 

Itse asiassa se oli Pietilä, jonka takia vaihtoehtomediaan ja yleensäkin kansallismieliseen toimintaan alkoi tulvia monenlaisia mielisairaita, narkkareita, alkoholisteja ja muita sekopäitä. Normaalisti tällainen porukka karsiutuu nopeasti pois poliittisesta toiminnasta, mutta ei, jos heitä tukee miljonääri.

 

Pietilän mielestä myös väkivaltaiset ryyppyporukat ovat ehdottoman välttämättömiä tulevan vallankumouksen ”muurinmurtajina”.

 

 

Marco ei hyväksynyt mitään hulluja Suomi Ensin järjestöön tai katutoimintaan, vaan yritti pitää heidät kaukana. Vähitellen Suomi Ensin ympärille oli 2017 mennessä muodostunut todellinen katuorganisaatio, joka pystyi luomaan katumielenosoituksia ja jopa kuukausien pituisia mielenosoitusleirejä. Tunnetuimpana 2017 laittomien Rautatietorin leiriä vastustava Suomi Maidan-leiri. Tämä varmasti pelästytti Supon pahanpäiväisesti.

 

 

Tämän vuoksi Supo teki tuplaoperaation painostamalla sekä Pietilää että persuja aloittamaan väkivaltaisen provokaation Suomi-Maidan leirin tuhoamiseksi. Pietilä yritti yllyttää leiriä johtanutta Marcoa luomaan ns. Puhdistus-mielenosoituksen, joka kirjaimellisesti puhdistaisi/jyräisi Rautatietorin toisessa päädyssä olevan laittomien leirin.

 

Eli olisi hankittu paikalle parisataa mielenosoittajaa saartamaan laittomien leiri. Parikymmentä kovinta mielenosoittajaa olisi ensin alkanut heittelemään kiviä, pulloja, tms ja sitten tunkeutunut leiriin repimään teltat hajalle. Tämä olisi luultavasti saanut loputkin mielenosoittajat ryntäämään laittomien leiriin ja tuhoamaan sen maan tasalle ja pahoinpitelemään laittomat.

 

Käytännössä Pietilä antoi ymmärtää tarjoavansa suuria summia rahaa, jos Marco olisi järjestänyt Puhdistuksen. Marco kuitenkin kieltäytyi. Väkivalta on tyhmien (ja varsinkin Supon agenttien) strategia. Käytännössä kaikki Marcon johtamat mielenosoitukset olisi sen jälkeen kielletty ja koko katumielenosoitustoiminta demonisoitu.

 

Niinpä Supo sitten kutsui persut järjestämään väkivaltaisen Puhdistus-mielenosoituksen. Marco kuitenkin raivoisasti vastusti Puhdistusta, jolloin persujen jäseneksi epätoivoisesti pyrkinyt Panu Huuhtanen, persujen jäsen Pekka Kemppainen ja silloinen persujen varakansanedustaja Juha Mäenpää eivät onnistuneet kunnolla yllyttämään mielenosoittajia väkivaltaan. Persujen pysäyttämisessä auttoi myös se, että osa MV:n toimittajista oli Marcon painostuksesta myös kääntynyt Puhdistusta vastaan.

 

Myöhemmin ironisesti vain MV ja anarkistien Takku uutisoivat persujen olleen Puhdistuksen takana. Valtamedia pysyi asiasta hiirenhiljaa, koska valeoppositio persut tietysti toimivat Supon käskystä päämääränään tuhota aito kansallismielinen toiminta. Valtamedia ja varsinkaan polpo ei pelkää persuja ollenkaan niin paljon kuin Islannin ja Sveitsin mallia yhdistelevää ulkoparlamentarismia korostavaa aitokansallismielistä toimintaa.

 

Kuvassa linkki alkuperäisen MV-lehden juttuun

 

 

Puhdistuksen epäonnistuttua Huuhtanen yritti jälleen sabotoida Suomi-Maidania liittoutumalla muslimitaustaisen Hannele al-Hamzavin kanssa. Yhdessä he alkoivat rikollisesti levittämään huhuja, joiden mukaan Marco olisi ahdistellut ja jopa raiskannut naisia.

 

Sabotoituaan SE:tä Al-hamzawi pääsi palkinnoksi persuihin ja lopulta vaalipäälliköksi.

 

Lopulta Huuhtanen ja al-Hamzavi tekivät yhdessä niin perusteettoman ja älyttömän rikosilmoituksen Marcoa vastaan, että jopa Marcoa vihaava polpo heitti sen roskiin.

 

Marco epäili Pietilän olevan mukana mustamaalausprojektissa ja otti häneen yhteyttä. Pietilä ilmoitti olevansa psyykkisesti niin heikossa kunnossa, ettei pysty puhumaan asiasta. Huhujen mukaan Pietilä näihin aikoihin yritti myös itsemurhaa hyppäämällä ratikan eteen.

 

 

Tajuttuaan täysin Pietilän juonet ja epätasapainoisuuden Marco alkoi luomaan itsenäistä SKE-puoluetta ja piti lohikäärmekultin siitä kaukana. Samalla Marco alkoi myös tukemaan Pietilän nettiprojektien kanssa kilpailevia yrittäjiä.

 

Pietilä raivostui. Toisaalta hän ei hyväksynyt itsenäistä puolueprojektia mielenosoituksineen ja toisaalta hän ei hyväksynyt kilpailijoita nettiprojekteilleen. Niinpä Pietilä pisti MV:n päätoimittajaksi nostamansa vanhan kulttikätyrinsä, Juha Korhosen sabotoimaan sekä SKE-puoluetta että kilpailijoiden nettiprojekteja.

 

Korhonen teki työtä käskettyä. MV:n rahavaikeuksia valittanut Korhonen ei esimerkiksi suostunut mistään hinnasta laittamaan SKE:n korttikeräysmainosta MV-lehteen. Korhonen teki myös kaikkensa estääkseen SKE:tä järjestämästä laajaa tiedustelu- eli poliisivaltiolakipaketin vastaista kampanjaa.

 

2018 loppupuoliskolla paljastuikin kuinka laajalle Pietilän ja Korhosen johtaman lohikäärmekultin lonkerot ulottuivat. SKE:n ja Laittoman Lehden lisäksi YKSIKÄÄN media tai järjestö ei suostunut järjestämään mielenosoituksia poliisivaltiolakipakettia ja sen edellyttämää perustuslain heikentämistä vastaan.

 

 

Tämä jos mikä todisti, että vaihtoehtomedia ja lähes kaikki tunnetuimmat aktivistit olivat osa valeoppositiota. (Se todisti myös sen, että suuri osa kansallismielisistä omaa niin toivottoman alhaisen älykkyysosamäärän, etteivät pysty asiaa vieläkään tajuamaan, vaan edelleen tukevat valeopposition kätyreitä. Ei ihme, että Pietilä ja Korhonen syvästi halveksivat huijaamiaan kansallismielisiä.)

 

Kaiken lisäksi SKE:n sisälläkin useampi hallituksen jäsen Matti Loimupalon ja Riikka Salmen johdolla yritti vastustaa poliisivaltiolakipaketin vastaisia mielenosoituksia.

 

 

 

Niinpä sitten Pietilä ja Korhonen alkoivat yhdessä näiden SKE-sabotäärien avulla estämään SKE:n pääsyn vaaleihin. Tässä he eivät onneksi onnistuneet, joskin vainolla ja väkivallalla vaikeuttivat vaalitapahtumia ja estivät ehdokaslistojen täyttämisen. Näistä Pietilän, Korhosen, persujen ja SKE-sabotäärien näihin päiviin asti ulottuneista väkivaltaisista sabotaasi- ja vaino-operaatioista Laiton Lehti on julkaissut useita juttuja.

 

Uuden MV-lehden väkivaltaiset aitoputinistiset toimittajat sabotoivat SKE:tä

 

Vainokirja: Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi taas uhkailee. Persu mukana!

 

 

Tästä kaikesta herää kysymys kuinka pitkälle MV-lehti oli Naton tai Venäjän hybridioperaatio? Vastausta on vaikea antaa, koska megalomaaninen Risto Pietilä yritti pelata kaikkia toisiaan vastaan. Tämän vuoksi myös MV:n toimittajakunta vaihtui jatkuvasti ja sisälsi erilaisia klikkejä.

 

Nimellisenä päätoimittajana toiminut sairas Janitskin ei varmasti pysynyt Pietilän juonissa mukana eikä koskaan myöskään kuulunut MV:tä oikeasti johtaneeseen lohikäärmekulttiin. Useamman kerran Janitskin myös löi hanskat tiskiin, kun ei jaksanut Pietilän ja Korhosen kieroilevia kuvioita.

 

 

Mikseivät MV:n järjissään olevat toimittajat sitten koskaan näyttäneet ovea mielisairaalle Pietilälle ja hänen kultilleen?

 

Vastaus on yksinkertainen: Pietilä oli erittäin rikas.

 

Pietilä itse monesti hämmästeli kuinka helppo ihmisiä on ostaa. Hän korosti, ettei koskaan kannata antaa kovin suuria summia. Kuulemma muutamalla kympillä per henkilö pääsee pitkälle varsinkin, jos silloin tällöin antaa muutaman satasen. Välillä Pietilä myös pelasti jonkun aktivistin velkojan tai ulosoton kynsistä, jolloin tämä aktivisti oli ikuisesti lojaali lohikäärmekultille. Ei siis ihme, että harva halusi nousta rahaa joka suuntaan jakavaa Pietilää vastaan.

 

 

Poliisi ja valtamedia tiesivät koko ajan, ettei MV ole rupla-, vaan Bitcoin-rahoitteinen. Poliisi ja valtamedia eivät kuitenkaan halunneet kertoa totuutta, koska ensinnäkin eivät halunneet paljastaa Pietilää ja toiseksi halusivat luoda narratiivin vaihtoehtomediaa johtavasta Venäjästä.

 

Vasta tänä vuonna valtamedia kirjoitti Pietilästä ja hänen luomasta uudesta ”Toimittajaliitosta” yhden kriittisen jutun, mutta silloinkaan ei maininnut hänen nimeään. Olisiko Supo käskenyt Seuraa sensuroimaan juttua ja jopa kieltänyt Pietilän nimen julkaisun?

 

Kuvassa linkki Seuran juttuun

 

 

Pietilän bitcoinien ansiosta MV-lehteä ei saatu kaadettua. Sen sijaan MV-lehteen kohdistunut vaino puolivahingossa kaatoi sen täysin Venäjän syliin. Suomen poliittisen poliisien toimivallan ulkopuolella toiminut Janus Putkonen nimittäin pyydettiin apuun ja viimeistään Janitskinin syöpäkuoleman jälkeen hän kaappasi itselleen koko lehden. Nyt Uusi MV-lehti (UMV) on päivänselvästi putinistien lehti.

 

Toisaalta on Nato tähänkin tyytyväinen. Avoimen putinistisena lehtenä MV-lehden vaikutusvalta on paljon pienempi.

 

Vale-MV syytää putinistista roskaa

 

 

Risto Pietilä oli monella tavalla traaginen hahmo. Hän oli henkilökohtaisella tasolla miellyttävä niitä kohtaan joita kunnioitti, mutta todella raaka ja törkeä ”tavalliselle” väelle. Hän oli todellinen äärielitisti.

 

Kaikista puutteistaan huolimatta Pietilä olisi oikeasti voinut pelastaa Suomen tukemalla aitokansallismielisiä. Siihen hän ei kuitenkaan koskaan suostunut, vaan päinvastoin yhdessä valtaeliitin ja polpon kanssa sabotoi ja mädätti aitokansallismielistä toimintaa. Ilman Pietilän tukea Korhonen, Huuhtanen ja väkivaltaiset ryyppyremmit eivät olisi ikinä pystyneet mädättämään kansallismielistä kenttää.

 

Laiton Lehti alkoi keväällä 2020 julkaista otteita kirjasta Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä. Näin Risto Pietilän rooli kansallismielisen kentän mädättämisessä alkoi tulla yleiseen tietoisuuteen.

 

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

 

Sitten tänä syksynä Pietilä yllättäen kuoli hyvin omituisessa auto-onnettomuudessa.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Kuolema näyttää vahvasti itsemurhalta. Pietilä oli erittäin bipolaarinen siinä mielessä, että hän jaksoi pari kuukautta innostua jostain asiasta ja toimi erittäin tehokkaasti. Sitten kuitenkin iski jälleen masennus ja kaikki pysähtyi. Usein hän meni ”lomalle” mielisairaalaan.

 

Olisiko Pietilällä ollut tavanomaista syvempi masennuskausi ja päätti tappaa itsensä ajamalla päin kuorma-autoa? Itsemurha vaikuttaa todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

 

Risto Pietilä yhdessä monista masennusvaiheistaan.

 

 

Toisaalta ei ole mahdotonta, että Pietilä murhattiin. Pietilähän oli mielisairas. Oli siis selkeä riski, että jossain psykoottisessa kohtauksessaan hän olisi alkanut suorassa lähetyksessä kertomaan yhteyksistään tiedustelupalveluihin.

 

Yleensä tiedustelupalvelut pitävät yhteyttä agentteihinsa välikäsien kautta, jotta voivat myöhemmin kiistää kaikki yhteydet. Pietilä oli kuitenkin erittäin ovela, joten hän on voinut jopa nauhoittaa tai muuten yrittää saada materiaalia tiedustelupalvelusta ikäänkuin henkivakuutuksekseen.

 

Jos hän sellaista yritti, niin sitten hänet taatusti tapettiin.

 

 

Oli miten oli.

 

RIH

 

 

Lue lisää lohikäärmekultista:

Vainokirja: Tubettaja Panu Huuhtanen tekee rikosilmoituksen Laittomasta Lehdestä!?!

 

 

 

20 thoughts on “Vainokirja: Bitcoin-miljonääri Risto Pietilä Naton hybridisotilas? RIH

 1. NSA asensi laitteitaan ja kaapeleitaan Suomen verkkoihin ja kriittisiin kohtiin 2004:

  https://www.is.fi/digitoday/art-2000005594402.html

  Kaikki alkoi 1945 Yhdysvaltojen ja Iso-Britannian, sekä Neuvostoliiton miehitettyä Suomi ja Saksa. Kaikki on ollut vain samaa miehityksen ja Operaatio Gladion jatkumoa.

  Suomi Ensin-yhdistyksen sabotoi luultavasti CIA:n ”resurssi”/”asset”.

  Pietilän ”itsemurha” on oikein hyvin voinut olla murha. Näin käy kun menet leikkimään tiedustelupalveluiden ja valtaeliitin kanssa.

  Suojelupoliisi sanoi jo aiemmin haluavansa olla Suomen CIA, hallita huumekauppaa, terroristiryhmiä, myydä lapsia ja naisia seksiorjiksi, sekaantua vaaleihin ja poliittisiin liikkeisiin, tehdä asekauppaa, kiristää, sabotoida ja mustamaalata, sekä jopa salamurhata. Kaikki tietävät mitä tiedustelupalvelut tekevät ja Suojelupoliisi tekee samaa. Suojelupoliisi on näiden operaatioiden toteuttaja ja heitä ohjaavat Naton informaatiosotakeskukset, CIA, MI6 ja Mossad. Suojelupoliisi voi tarvittaessa pyytää heiltä myös tukea. Jostain syystä CIA otti suuren riskin lähettämällä resurssinsa mukaan perustamaan Suomi Ensin-yhdistystä, jonka jälkeen alkanut oppositio eliminoitiin. Suomea tälläkin hetkellä miehittävät amerikkalaiset ja britit ovat tehneet tätä koko ajan miehitettyään Suomen. Suomalaisten pitää itse nousta vastarintaan ja lähettää Suomea miehittävä Yhdysvallat ja Iso-Britannia sinne minne ne kuuluvat. Stop vihollisille miehittäjille Suomessa!

 2. Luuleeko Laiton Lehti, että Pietilän rahat olivat hänen omia rahojaan? Oikeilla jäljillä kyllä…

  Miksi joku käyttäisi rahaa ja vaivaa tällaisiin operaatiohin? Miettikääs sitä.

  Tiedustelupalvelut kaivavat agenttiensa ja vasikoidensa taustat hyvin tarkkaan esille. He varmasti tiesivät Pietilän olevan hyvin epävakaa ja mielisairas, jolloin olivat varmasti varovaisia Pietilän käsittelyssä. Tiedustelupalvelut lokeroivat toimintansa niin, että kaikki voivat tarvittaessa kiistää kaiken osallisuutensa.

  Tiedustelupalvelut ja globalistit näyttävät perustavan erilaisia salaseuroja, jollainen löytyy Sauli Niinistön ja nähtävästi myös Pietilän ympäriltä.

  Mitä voit tehdä Naton sotakoneelle, joka on miehittänyt Suomea ja Saksaa vuodesta 1945? Suora sota on paha virhe. Nato ei ole koskaan kuitenkaan voittanut yhtäkään sissisotaa. Toinen vaihtoehto ovat väkivallattomat operaatiot.

  Globalistit tekevät kaikkensa, jotta kansallismieliset käyttäisivät väkivaltaa, jolloin heidät mustamaalataan ja eliminoidaan välittömästi. He tekisivät mitä tahansa saadakseen tekosyyn tuhota ja eliminoida aitokansallismieliset.

  1. Itse olen ollut Riston kanssa pitkään yhteyksissä, ja hänen pääideansa oli rikkoa pankkimaailman valtarakenteet. Pidän tätä ajatusta erittäin innovatiivisena ja anarkistisena. Valitettavasti se luo uhkaa vallitsevaan yhteiskuntajärjestelmään. Risto onnistui kuitenkin painottelemaan eri rakenteiden välillä, ja hankkia samalla miljoonatuloja. Tärkein yhdessä miettimämme prosessi oli hopeakantaan pohjautuva omavaluutta, Euroista riippumaton. Se ei toteutunut, mutta ajatus oli mielestäni alunperinkin kiinnostava, valtionpankkien kyseenalaistaminen. Se että Risto on joutunut eri medioiden paneteltavaksi (myös aiemmin itse rahoittamiensa), johtuu käsittääkseni siitä, että hän, kaiken muun lisäksi on ollut hieman liian paljon yksin…

 3. Henki lähtee kun lähdet leikkimään tiedustelupalveluiden kanssa. Robert Maxwellikin oppi tämän kantapään kautta.

 4. Itse asiassa CIA lähetti luultavasti kaksikin resurssiaan sabotoimaan Suomi Ensin-yhdistys. Molempien taustat liittyvät ulkovaltoihin. Tietysti Suojelupoliisi pyysi CIA:lta apua sabotoimaan nousevaa kansallismielisyyttä, jolloin CIA lähetti kaksi resurssiaan tai peräti agenttiaan, mutta todennäköisesti kyse oli resursseista, joiden takaa löytyvät CIA, sekä MI6.

 5. Mielenkiintoista taustatietoa, josta en ollut aiemmin tiennytkään.
  Vuosia jatkunut km-aktivismiin kohdistunut Venäjä-narratiivin pakotus on vaikuttanut savuverholta, jolla peitellään provokaattorien kytkökset 180 astetta toiseen suuntaan, eli länsitiedusteluihin. Niillä on vuosikymmenten ajan ollut laajemmat valtuudet toimia ja soluttautua Suomessa, kuin Supolla oli ennen tiedustelulakeja. Näin on saatu myös kerättyä natolle ja ties minne tiedot yksittäisistä kansalaisaktivisteista, jotka tyrkytetystä Venäjä-narratiivista joko innostuivat tai tuohtuivat, ja saatiin avautumaan mielipiteistään ja taipumuksistaan.
  Itsemurhia ja sekoamisia varmasti vielä lisää odotettavissa kun aito SKE pistää näitä suomalaisia manipuloivia liskoja nippuun.

 6. ei.

  Oireet

  Tyypillisiä psykoottisia oireita ovat erilaiset harha-aistimukset (hallusinaatiot, ks. «Harha-aistimus (hallusinaatio)»1) ja harhaluulot (deluusiot, ks. «Harhaluulo (deluusio)»2), suhteuttamisharhaluulot ja merkityselämykset. Harha-aistimuksia ovat erilaiset kuuloelämykset, puheen kuuleminen, erilaiset näköharhat ja kosketus- sekä hajuharha-aistimukset. Harhaluulot saattavat kehittyä selityksiksi harha-aistimuksille tai henkilö voi kokea itsensä perusteetta vainotuksi, poikkeuksellisen tärkeäksi henkilöksi, jumalaksi tms. Psykoottisilla suhteuttamisharhaluuloilla ja merkityselämyksillä tarkoitetaan kokemuksia, joissa henkilö antaa esimerkiksi toisten ihmisten eleille, television kuuluttajille, esineiden väreille jne. harhanomaisia merkityksiä.

  Erilaiset aistikokemusten vääristymät (illuusiot, aistinhairahdukset) tai harha-aistimukset voivat kuitenkin monilla ihmisillä etenkin stressitilanteissa tai nukahtamisvaiheessa ilmetä ilman, että ovat luonteeltaan psykoottisia. Tällöin ihminen ymmärtää aistimuksensa vääristyneen (illusorisen) luonteen, kun taas psykoottisena kokemuksena sama aistimus koetaan todellisena ilmiönä. Rajankäynti psykoottisina pidettyjen ja normaaleina pidettyjen jäykkien ja perusteettomien uskomusten välillä ei aina ole helppoa. Jos henkilön uskomus on luonteeltaan hänen kulttuurissaan tai alakulttuurissaan yleisesti jaettu maailmanselitys tai uskonnollinen vakaumus, ei tällaista uskomusta määritellä harhaluuloksi. Hyvin jäykkä ja henkilön sosiaalista toimintakykyä olennaisesti kaventava uskomus voi joskus tällöinkin olla luonteeltaan myös psykoottinen.

  Henkilön käytös voidaan määritellä psykoottiseksi myös silloin, kun hänen puheensa tai käytöksensä on hyvin outoa tai eriskummallista, vaikka hänellä ei ilmenisikään varsinaisia harha-aistimuksia tai harhaluuloja. Psykoottinen puhe on luonteeltaan täysin epäloogista tai hajanaista, joskus taas hyvin seikkaperäistä ja yksityiskohtiin takertuvaa.

  Psykoottisia oireita ja kokemuksia ilmenee hyvin monissa psykiatrisissa sairauksissa. Ainakin jaksoittaiset harha-aistimukset, harhaluulot ja outo käytös ovat ominaisia skitsofreniassa (ks. «Skitsofreenistyyppinen häiriö»3). Itsepäiset harhaluulot ovat tyypillinen oire erilaisissa harhaluuloisuushäiriöissä. Harhaluuloja ja harha-aistimuksia ilmenee joskus myös vakavissa depressioissa ja manioissa, jolloin tilaa kutsutaan psykoottiseksi masennustilaksi tai maniaksi. Vaikka traumaperäisissä häiriöissä ja dissosiaatiohäiriöissä (ks. «Dissosiaatiohäiriö (ajatusten, tunteiden, tekojen ym. erillisyys)»4) usein ilmeneekin erilaisia harha-aistimuksia, näitä häiriöitä ei luokitella psykoottisiksi, koska henkilö yleensä mieltää harha-aistimuksensa illusorisen luonteen tai harhaiset kokemukset ovat hyvin lyhytkestoisia. Jotkut psykoottisiksi luokitellut aistinharhat ja harhaluuloiksi luokitellut merkityselämykset ovat kuitenkin luonteeltaan traumaperäisiä, kun ajankohtainen tapahtuma muistuttaa työstämättömästä ja tietoisuudesta torjutusta traumaattisesta tapahtumasta.

  Harha-aistimuksia ja harhaluuloja esiintyy eriasteisina myös monissa neurologisissa ja joskus joissakin aineenvaihduntahäiriöissä. Sekavuustiloissa (delirium, ks. «Sekavuustila (delirium)»5) ja dementian (ks. «Dementia»6) vakavammissa muodoissa psykoottiset oireet ovat tavallisia.

  1. Tunsin Pietilän vuosikymmeniä, teini-iästä asti. Kävimme paljon pitkiä keskusteluja, viimeksi vieraillessani Mallan kartanossa, muutama vuosi sitten. Hänellä ei ollut paljoa läheisiä ystäviä, ja välillä ymmärtämys ympäröivää maailmaa kohden saattoi olla vailla peruspilareita. Mutta mm. edellisen vierailuni, ja yhteisten keskustelujen jälkeen, hän lopetti seuraavalla viikolla MV-lehden rahoituksen. Risto on aina ollut fiksu. Kun asioista keskustellaan perustellusti, hän kuuntelee ja on valmis muuttamaan kantaansa. Kunhan perustelut ovat järkevät. Itse kunnioitan Riston muistoa erittäin suurella sydämellä.

 7. Aistinharhat eli hallusinaatiot ovat aistimuksia, jotka koetaan ilman vastaavaa ulkoista ärsykettä. Tällöin henkilö näkee, kuulee, tuntee, maistaa tai haistaa jotakin, jota ei todellisuudessa ole tai tapahdu. Illuusion eli aistinhairahduksen yhteydessä aistinkokemus on sen sijaan luonteeltaan todellisuuteen perustuvan aistielämyksen vääristymä – kuten näkökentässä näkyvän näkeminen pienenä (mikropsia) tai suurena (makropsia) tai kuullun väärinkuuleminen.

  Erilaiset harha-aistimukset ja illuusiot ovat suhteellisen tavallisia ilmiöitä etenkin stressin, traumaattisten kokemusten ja muistojen yhteydessä sekä unen ja valveen rajalla. Harha-aistimuksia voi ilmetä kaikkien aistien alueella, ja niiden luonne voi vaihdella hetkittäisestä kokemuksesta hyvin eläviin näkökokemuksiin ja vieraiden äänten käymään keskusteluun.

  Harha-aistimukset ovat luonteeltaan mielisairauteen verrattavissa (psykoottisia), jos henkilö on vakuuttunut niiden todellisuudesta ja ne muodostuvat erilaisten harhaluulojen perustaksi. Psykoottisesta sairaudesta kärsivä henkilö voi ääniä kuullessaan usein kuitenkin ymmärtää ne vain harha-aistimuksikseen. Sairautensa vakavammissa vaiheissa hän voi menettää tyystin todellisuudentajunsa uskoen ehdottomasti harha-aistimustensa todellisuuteen.

  Harha-aistimukset ovat yleinen oire erityisesti skitsofreniassa (ks. «Skitsofreenistyyppinen häiriö»1). Tavallisimmat harha-aistimukset skitsofreniassa ovat luonteeltaan kuuloharhoja, jolloin henkilö kuulee äänen kommentoivan hänen käytöstään tai kehottavan häntä tekemään jotain tai kuulee kahden äänen keskustelevan hänestä. Skitsofreniassa voi kuitenkin ilmetä myös erilaisia ja joskus hyvin outoja kosketus-, haju- tai näköharhoja. Myös psykoottisissa depressioissa tai manioissa voi ilmetä kuuloharhoja, joissa ääni syyttää, moittii tai kommentoi sairaudesta kärsivää.

  Dissosiatiivisissa tiloissa (ks. «Dissosiaatiohäiriö (ajatusten, tunteiden, tekojen ym. erillisyys)»2) ja traumaperäisissä häiriöissä voi ahdistavien tilanteiden tai muistojen yhteydessä ilmetä erilaisia harha-aistimuksia, illusoorisia näköaistimuksia tai harha-aistimuksen kaltaisia kokemuksia, joissa henkilö voi kuulla traumaattiseen muistoon liittyviä ääniä tai kokea olevansa itsensä ulkopuolella tai ympäristönsä oudolla tavalla muuttuneeksi (derealisaatio). Traumaattisiin muistoihin perustuvat harha-aistimukset tai todellisuutta vääristävät kokemukset voivat olla niin todenmukaisia, että ne voidaan tulkita skitsofrenian tai muun psykoottisen tilan oireiksi.

  Harha-aistimuksia ilmenee oireena myös sekavuustiloissa (deliriumissa, ks. «Sekavuustila (delirium)»3) sekä joissakin neurologisissa ja aineenvaihdunnan häiriöissä.

  Toistuvat harha-aistimukset ovat usein vakavan psykiatrisen sairauden esioire tai oire. Tämän vuoksi toistuvia tai ahdistavia harha-aistimuksia kokevan on aina viisasta kääntyä lähiviikkojen kuluessa lääkärin puoleen.

  Harha-aistimuksia ja niiden ahdistavuutta voidaan usein lievittää tai hoitaa mielisairauksiin tarkoitettujen psykoosilääkkeiden avulla. Traumaperäisten harha-aistimusten hoidossa on tärkeää traumaattisiin kokemuksiin liittyvien tunnemuistojen työstäminen psykoterapiassa.

  Artikkelin tunnus: dlk00371 (025.013)

 8. onko juttuun kunnon lähdettä että pietilä olisi kuollut tuossa Ylen mainitsemassa jutussa. se ilmeisesti oli vaan joku nettihuhu ja ajoituskin väärä. Onko totta että pietilä rahoitti marcon hotellia maidanin aikana ? janitskin sai yhden tubettajan kaiveiluiden mukaan rahaa pietilältä ja oli ylhäällä hierarkiassa joten varmasti Ilja oli mukana touhussa ja isossa roolissakin vielä.

 9. CIA on kymmeniä vuosia syöttänyt sotapropagandaa amerikkalaisten vihollisille kuten suomalaisille. Operaatio Gladion ja Operaatio Mockingbirdin myötä tahti on koko ajan kiihtynyt. Naton Institute for Statecraftin tiedustelupalveluiden ja vakoiluverkoston vuodetut asiakirjat paljastivat, että Naton tiedustelupalvelut halusivat syöttää omat vakionaamat valtamediaan syöttämään lisää länsipropagandaa ja narratiivia jonka mukaan Venäjä uhkaa välittömästi, Venäjä on kaiken takana ja Venäjä ”myrkytti” Skripalit, mikä on selvästi täyttä roskaa. Vuodetuista asiakirjoista paljastui monta vieraille valloille vakoilevaa suomalaista, jotka edelleen antavat lausuntoja valtamediassa. Suomen Poliisi ei ollut lainkaan kiinnostunut. Miksi? Koska Suomi on Operaatio Gladion myötä muuttunut täysin Yhdysvaltojen, Israelin ja Iso-Britannian vasallivaltioksi ja orjaksi! Suomen Poliisi, koululaitos, oikeuslaitos, virkamiehet, poliitikot ja valtamedia, sekä Puolustusvoimat ovat osa Naton Operaatio Gladio-verkostoa!

  Vietnamin sodan aikaan Yhdysvaltojen tiedustelupalvelut aloittivat valtavan operaation ja sodan vaihtoehtomedialehteä vastaan joka paljasti Yhdysvaltojen tekevän raakoja ja erittäin rikollisia sotarikoksia Vietnamin sodan aikaan ja kuinka suuria amerikkalaisten tappiot olivat (luojan kiitos sille, kiitos rohkeiden vietnamilaisten!). Yhdysvaltojen keskiluokka ei halunnut osallistua Vietnamin sotaan, joka oli suuri ongelma.

  Vähän aikaa sitten CIA halusi myös lisää rahaa vaihtoehtomedioiden perustamiseksi ja Naton propagandan levittämiseksi.

  Mitä tapahtui Iran-Contran ja Irakin sodan rikosten paljastajille? Yhdysvallat salamurhasi Iran-Contran paljastaneen ja siitä kirjoittaneen Gary Webbin, sekä mustamaalasi tämän maineen ja tuhosi tämän uran. Operaatio Mockinbirdissä mukana olleet ovat jopa myöntäneet mustamaalanneensa Gary Webbiä Yhdysvaltojen tiedustelupalvelujen hyväksi. Julian Assange taas lavastettiin ja mustamaalattiin raiskaajaksi ja kaikki voivat nähdä, että kyseessä oli lavastus. Nyt Assangea on pidetty vuosia vankeudessa ja kidutettu Naton länsiliittouman rikosten paljastamisesta.

  Meidän täytyy tehdä jotain vihollisillemme ja pistää tälle loppu! Emme voi sallia vihollistemme tehdä vapaasti rikoksia ja pitää maatamme Yhdysvaltojen, Iso-Britannian, Israelin, pankkien ja EU:n tai kenenkään muun orjana!

  Amerikkalaisille ja Iso-Britannialle, sekä Israelille pitää tehdä selväksi, että heidän täytyy välittömästi poistua Suomesta, he eivät ole tervetulleita ja heidän pitää jättää suomalaiset rauhaan. Nämä rikolliset miehittäjät pitää pistää kansanmurhamuseoon näytille!

 10. Pietilän kohtalosta lohikäärmeen lumoojana tulee mieleen uutisisjutut maailmalta, joissa anakondaa lemmikkinä pitänyt mies katoaa. Myöhemmin miehen käsi löytyy, anakondan suupielestä pilkottamassa.

 11. Tämä kuulostaa kuin Pahkasian tarinalta. Korhonen siis kerjäsi muutamaa hassua tonnia Pietilältä. Älykkäällä miehellä olisi tonneja omasta takaa ettei tarvitsisi kerjätä. Ovatko kaikki maanpetturit ja sabotäärit fucking älykääpiöitä? Ovatko jotkut niin itseään täynnä ja narsistisia, etteivät nuoleskele edes Lohikäärmettä? Ei kai Laiton Lehti ja Marco luule, että rahat olisivat Pietilän omia ja tulleet hänen nerokkuudestaan? Maailmalla on miljoonia vastaavia huijareita, jotka ovat tyhmiä, mutta tarpeeksi epärehellisiä.

 12. Tämä kertomus pistää palapelin palaset kohdilleen. Kun asiaa katsoo tältä kantilta on helppo ymmärtää miksei nämä ”isänmaalliset” liikkeet edenneet 10 vuodessa mihinkään ja miksi niissä aina riideltiin ja ne hajosivat sisäisiin riitoihinta.

  Itse olen aina sanonut että soluttautujat ovat ne kaikkein vaarallisimmat. Ja että tällaisiin porukoihin ja varsinkin niiden johtoon ei koskaan saa päästää ketään muuta kuin henkilöitä jotka on tuntenut henkilökohtaisesti hyvin pitkän ajan. Erinomaisena esimerkkinä mm. Mario Argenta.

  No, se on nyt sitten sitä mitä se on. Tausta pajastuivat. Ja tämä outo ”toimittajaliittokin”, senkin karvat paljastuivat. Ihmettelinkin sen kohtuullisen kokoista jäsenmaksua sekä sitä että kaikki ne mediat jotka siihen liittyivät, muuttuivat radikaalisti vale-median viitottamalle tielle. No, tämäkin selvisi nyt. Ja kun sitä Toimittajaliittoa niin kovin markkinoitiin niin mistä siltä saisi? Lähinnä ilmaisen sisäänpääsyn Linnanmäelle.

  Ei kai siinä mitään. Tarvii tehdä lisää noita Fixit-banderolleja. Ja sitten pitää perustaa se Sanden ehdottama Fixit-puolue. Ja samalla tavalla kuin Sande sen toiminnan ehdotti.

  1. Ei. Oli bitcoin-pioneeri ja jossain vaiheessa jopa top-50 BTC-omistajien listalla.
   Kaikki projektit ei menneet ihan nappiin.

 13. Ensinnäkin varjot heijastavat olemassaoloamme avaruudessa. Sitten varjomme limittyvät toisiinsa, kietoutuvat toisiinsa, kommunikoivat keskenään. Tässä projektissa varjot muuttuvat subjektiivisiksi crypto kautta mielentilojemme representaatioiksi. Sen sijaan, että valonlähde vääristäisi niitä, yleisö voi hallita omia varjojaan käyttämällä kuulokkeita, jotka keräävät heistä EEG-dataa ja muodostavat sen mukaisesti väärennettyjä varjoja, jotka heijastetaan viereiseen maahan.

 14. Toisaalta eipä tarvitse olla edes penaalin terävin kynä nähdäkseen sen, että jännää jos se Risto Pietilä oli MV-lehden päärahoittaja, kun MV-lehti pyörii edelleen.

  Rahoitus ei loppunutkaan… Mutta vaikka Risto kuoli sen rekan alle, niin jännästi edelleen sitä Illuminaati CIA:n rahaa vuotaa edelleen MV-lehdelle, eikä siihen enää mitään Risto Pietilää tarvita bulvaaniksi väliin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*