2 thoughts on “Cruz on ABC This Week: ‘We Need a Full Court on Election Day’

  1. Lähitulevaisuudessa Suomessakin moni amerikkalainen vihollinen miehittäjä on tuomiolla rikollisen amerikkalaisen imperiumin kaaduttua seuraavien vuosien aikana. Vasta tällöin amerikkalaisilta aletaan keräämän korvauksia rikollisena roskavaltiona ja amerikkalaisille aletaan jakamaan tuomioita. Vielä tällä hetkellä Yhdysvaltojen sotakone suojelee amerikkalaisia ja Israelia joutumasta tuomiolle, mutta kaikki muuttuu kun globalistien rahakone romahtaa, jolloin he eivät voi enää rahoittaa rikollisia suojelevaa sotakonetta ja pitää imperiumiaan. Suomen pitää hankkia miehittäjiltään takaisin myös ryöstetty kulta. Suomalaisten ei pidä koskaan unohtaa miten Suomen miehittäjät ryöstivät Suomen puhtaaksi, aivopesivät lapsemme ja mädättivät hienon kulttuurimme sairaalla amerikkalaisella kulutus ja monikulttuurikulttuurilla.

  2. https://youtu.be/S1GBbcC1RHA

    Amerikkalaisey yrittävät kaataa hallintoja joka puolella maailmaa jopa erittäin väkivaltaisilla mellakoilla. Amerikkalaiset rikolliset miehittäjät ulos miehittämästä Suomea ja sekaantumasta Suomen asioihin! Amerikkalaisille pitää tehdä selväksi, että heidän on aika poistua Suomesta ja heidät tulee saattaa erittäin ankarille tuomioille sairaista rikoksistaan ja Suomem tuhoamisesta. Emme ole amerikkalaisten, brittien, Venäjän tai Israelin orjia!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*