Free speech 21 syyskuun, 2020

 

Rakenteellisen rasismin riistämät nuoret esittävät hätähuutonsa poliiseille henkilökohtaisesti.

 

 

Voit olla varma, että näistä nuorista pojista tulee asuinalueensa ja sukunsa suuria sankareita. Maahanmuuttajien alueet nimittäin näkevät poliisit miehittäjinä, joita pitääkin tappaa.

 

Lue lisää:

Päivän video: Rikastusta

 

 

 

5 thoughts on “Päivän video: Nuorison hätähuuto

 1. Todellisuudessa poliisit ovat käytännössä vihollisiamme. Eivät he ole minun ja sinun valkoista suomalaista kansaa varten. He ovat kansanmurhaamassa meitä täydellä innolla ja pettävät oman valkoisen kansansa. Älä rakasta vihollistasi joka haluaa murhata ja kiduttaa sinua! Suomenkin poliisi on aloittanut täyden hyökkäyksen Suomen valkoista kansaa vastaan. Vähintä mitä voit tehdä on auttamasta poliisia missään, ellei heidän pitäisi auttaa suomalaisia. Tällöinkin he todennäköisesti ovat vain valehtelemassa ja peittämässä rikoksia. Älä koskaan luota poliisiin!

  1. Tuli jälkikäteen kuunneltua tuota striimiä. Panu vaikuttaa olevan kyllä teeskentelemättömän nyreissään ja huolissaankin Hannele al-Hamzawin syytteistä häntä kohtaan. Ja tuntui olevan mm. valmiina nostamaan syytteen Marcoa vastaan kun tämä on vihjaillut että Panu ja Hannele olisivat kulissien takana samalla puolella. Panu oli toisaalta äreänä myös erästä Carlosta kohtaan kun on syntynyt vaikutelma että hän tukisi Panuun kohdistuvaa vaino-operaatiota. Jossa eräänä pukarina olisi mm. persu Jyrki Åland. Aikas törkeä persu-atakki ? ..

 2. http://daisyladies.fi/fi/daisykoti/

  ”Alle 29-vuotiaat maahanmuuttajataustaiset ja syntysuomalaiset nuoret, jotka ovat kiinnostuneita tulemaan mukaan monikulttuuriseen kerhotoimintaan.”

  http://daisyladies.fi/fi/cafedaisy/

  https://www.turkulainen.fi/paikalliset/1224142
  🇫🇮
  24.1.2020 ”skinheadeilta tappouhkauksia, ja postiluukkuun tuli luoti ja paperi, jossa luki, että tämä on kohta sinun kallossasi”

Comments are closed.