Free speech 21 syyskuun, 2020

 

Alla olevan videon eläinaktivistit menevät tosi pitkälle.

 

Tosin ovelasti pistävät hoikat vähäpukeiset naiset pääosiin!

 

 

Kiinnostaisiko ketään, jos polttomerkattaisiin jotain vanhaa kirkuvaa läskiä?

 

 

Herää myös epäilys, että saavatko nämä nuoret vegaaninaiset kiksejä, kun heitä kohdellaan näin kovakouraisesti?

 

 

 

 

3 thoughts on “Video: Kuumat vegaaninaiset polttomerkkaavat itsensä

  1. Mielisairailla naisten syvimmät seksifantasiat menevät aivan ääri-äärirajoille, mihin naiset eivät normaalisti mene. Naisten kaikkein yleisimmät seksifantasiat koskevat kaikki sitä, että naiset joutuvat miesten alistamiksi ja he käytännössä haluavat, että voimakas, johtava mies alistaa heitä. Mielisairailla suvakeilla kaikki menee kuitenkin ääri-äärirajoille ja normaalit, terveet naiset eivät tällaiseen polttomerkkaukseen ala.

  2. Ihminen ei voi tehdä mitään muuta joka vaikuttaa varmasti kuin oman käytöksensä kautta. En tarkoita tätä polttomerkkausta koska sen jälkeen kukaan ei ota noita vakavasti. Vaan sitä että jos nuo eivtä syö lihaa niin niiden vuoksi ei tarvitse kasvattaa eläimiä. Jo sen pitäisi riittää muutoksen alkuun.

    Mutta kun ne eivät ole tyytyväisiä siihen miten muut syövät ja ovat kylläisiä vaan ne haluaa despoottien lailla alistaa myös muut omien mielihalujensa alle. Ja kun se ei onnistu niin sitten uhriudutaan. Josta esimerkkinä tämäkin video.

  3. Niin kummalla puolella valkoiset naiset halusivatkaan olla? Mielisairaiden retardinaisten, joiden yhteiskunnissa hallitsee täydellinen totalitarismi, poliisivaltio ja nälänhätä, jossa ihmiset pakkorokotetaan, pakkosirutetaan ja polttomerkitään, jossa pedofilia ja julkinen homosaatio kukoistaa, sekä lapset kuuluvat valtiolle? Jossa naiset ja lapset ovat BLM-eläinten ja islamistien, jihadistien, sekä kurditerrorijärjestöjen seksiorjia ja ihmiskilpiä?

    Vai haluavatko naiset elää yhteiskunnassa jossa on turvallista valkoisille suomalaisille, naisille ja lapsille? Jossa naiset ovat hyvässä avioliitossa hyvän aviomiehen kanssa, ovat uskollisia ja tottelevaisia aviomiehelleen, jossa vuorostaan myös aviomies on uskollinen ja alistuvainen Jumalalle? Jossa naiset ja miehet saavat avioliitossa paljon kauniita lapsia Jumalalta?

    Naiset voivat itse valita kummassa yhteiskunnassa haluavat elää. Naiset kuitenkin itse tietävät, että ennen naiset olivat onnellisia vanhoina hyvinä aikoina ja nyt eivät ole.

Comments are closed.