Free speech 21 syyskuun, 2020

 

Laiton Lehti kertoi pari viikkoa sitten kurdikommunisti Anter Yasan viimeisimmästä tempauksesta.

 

Polttiko Anter Yasa koraanin?

 

Näyttää siltä, että islamistit eivät tempusta oikein pitäneet.

 

 

Lue lisää:

Anter Yasa: HSn toimittajan haastattelu todistaa: Reilu journalismi ei toteudu Suomessa

 

5 thoughts on “Yrittivätkö islamistit lynkata kurdikommunisti Anter Yasan?

  1. Kotoutuneen Islam-kriittisen pakolaisen? Anter Yasa johti ennen pitkään kurdijärjestöä, joka on nykyisin avoimen väkivaltainen ja kommunistiterroristinen kurdimilitanttijärjestö. Anter Yasa vielä osoitti avointa tukea kun väkivaltaisia mellakoita järjestäneet kurditaustaiset terroristit hyökkäsivät väkivaltaisesti suomalaisten kimppuun. Kyse ei ole mistään Islam-kritiikistä, vaan siitä, että monet kurditerroristit ovat Israelin ja Naton vanha ja erittäin tärkeä sotilasliittolainen. Tämä on yksi syy sille miksi poliisit suojelevat avoimesti toimivia kurditerroristeja. Anter Yasan ennen johtama kurdijärjestö on nykyisin Operaatio Gladioon kuuluva salainen armeija, stay behind-armeija, joka Suomessa eliminoi myös Suomen kansan. Laiton Lehti ja Marco ovat todella typeriä jos uskovat kurdien terroristijärjestöjä, Yhdysvaltoja ja Israelia.

  2. Laiton Lehti uskoo kurditerroristien propagandaa, että ”He taistella Isis-fasisti.”? :)

  3. Miksi monet kurdit eivät palaa takaisin? Miksi he ovat Suomessa? Kurdialueet ovat vieläpä turvallisimpia alueita. Lähi-idästä ja afrikasta ei tule koskaan tulemaan Suomea, entistä Ruotsia tai Japania. Heidän pitää hyväksyä, että jostain mystisestä syystä lähi-itäläisten ja afrikkalaisten paikoissa maasta huokuu mystistä pahaa henkeä joka alkaa riivaamaan heitä. Muuten he olisivat aivan kuin japanilaiset!

Comments are closed.