Free speech 22 syyskuun, 2020

 

Kytöpuiston koulu on jo pitkään herättänyt huomiota monikulttuurisuuden linnakkeena.

 

 

Koulun rikastusaste on herättänyt huomiota jopa valtamediassa.

 

 

Vähemmän yllättävästi koulun rehtorittarena toimii äärisuvakki Maarit Hosio, joka jopa mainostaa olevansa ”monikulttuurisen koulun rehtori”. Ei ihme, että hän joutuu toistuvasti twitterissään kertomaan avoimista opettajanpaikoista.

 

 

Olisiko Hosio jopa sitä mieltä, että valkoiset eivät voi kokea rasismia. Eli valkoinen suomalainen koululainen ei voi olla kiusattuna ihonvärinsä takia?

 

Suvakit: Valkoisiin ei voi kohdistua rasismia

 

Lokalla on rehtorille pari kysymystä.

 

 

 

Lue lisää:

Homo-opettaja jäi kiinni! Koulu suojeli pedofiilia? Media vähättelee!

 

9 thoughts on “Kytöpuiston koulu: Rikastusta helvetistä?

 1. Usein mietin että miksi näissä työpaikkailmoituksissa valehdellaan räikeästi. On ”kiinnostavaa” ja ”dynaamista” sekä ”innostavaa”. Vaikka totuus on ihan toinen. Totuus on että työ on työtä. Tähänkin työpaikkailmoitukseen totuuden nimissä sopisivat sanat ”haastava” ja ”salaileva”. Sen verran monta kertaa tuossakin koulussa on sattunut ja tapahtunut.

 2. Muuttakaa hyvät ja rakkaat valkoiset suomalaiset maaseudulle! Tulevaisuus ja turvallisuus on maaseudulla! Jättäkää monikulttuuriset etnohelvetit ja muuttakaa maaseudulle omienne pariin! Hullut ja sekopäät suvakit, sekä läskit ja rumat feministit eivät tervetulleita maaseudulle.

  1. Itselleni ei enää etelä-suomen maaseutu riitä paikaksi mihin tätä kaikkialle levinnyttä etnohelvettiä pääsee pakoon. Siksi omakotitalo savon syrjäseudulla ja mökki lapin erämaassa. Pää on pidettävä kunnossa sillä viimeinen erä on vielä edessä!

   Suosittelen! (ei tosin sovi täysin kädettömille mutta kansallismieliset aitosuomalaiset ovat äärimmäisen harvoin ovat mitään saamattomia tyhjäntoimittajaturhakkeita)

 3. Mikä on vikana kun jutut eivät aukea? Mielelläni lukisin juttuja, mutta minkäs teet.

 4. Omituista tosiaan. Kun ei ole mitään tavoitetta, tulosvastuuta eli eräistä ei tule veronmaksajia milloinkaan. Niin ei ole tolkkua lyhyellä eikä varsinkaan pitkällä aikavälillä.
  Muuten, tämä hosio on tohtorikoulutettava joten käytännön asiat ei ole prioriteetti muutenkaan.

 5. On jo ihan tarpeeksi näyttöä siitä että valikoimaton monikulttuurisuus tuottaa lähinnä konflikteja, joten sitä pitää siis lähtökohtaisesti välttää.
  Tuo sana ”monikulttuurisuus” joutaa historian roskatynnyriin jossa ovat ennestään mm. ilmaukset ”proletariaatin diktatuuri” ja ”heil Hitler”

Comments are closed.